Těhotenský test 6.den po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1201
28.4.14 17:38
@agneszka píše:
@Ladybird146 dnes 8+0,zatím začátek ;)

tak to držím palce ještě víc, páč teď je to nejrizikovější! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
28.4.14 17:39

@Ladybird146 ju, ju, sohlasím s tebou, kolikrát to ženské ani neví a dělají věcí a nic se nestane. Já možná počkám, až do víkendu. Mám starch, že i ten šestý den to bude brzo a pak se budu zbytečně nervovat. No, uvidím, ale nějak si říkám, že teď bylo všechno jiné, tak že by to mohlo klapnout. No a když ne, tak to bude mrzet, ale co nadělám nic, půjdu na další pokus, ale až tak v září. prostě nechám tělo odpočinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.4.14 17:50
@amelie111 píše:
@Ladybird146 ju, ju, sohlasím s tebou, kolikrát to ženské ani neví a dělají věcí a nic se nestane. Já možná počkám, až do víkendu. Mám starch, že i ten šestý den to bude brzo a pak se budu zbytečně nervovat. No, uvidím, ale nějak si říkám, že teď bylo všechno jiné, tak že by to mohlo klapnout. No a když ne, tak to bude mrzet, ale co nadělám nic, půjdu na další pokus, ale až tak v září. prostě nechám tělo odpočinout.

jsi rozumná, to mě nejde :D pokouším všechno za každou cenu! Nejsem zvyklá na něco tak dlouho čekat a tohle mě děsne nervuje :D já to nevydržela déle než do 6.dne, ale pokud se ti to povede vydržet, tak jsi dobrá! :pankac: myslím, že všechny z nás, kdo to tak dlouho zkouší, si v prvních pokusech testovali brzy :lol: včetně mě…ale je jaro, tak to by bylo aby to nebylo!! :potlesk: vydrž co nejdéle ti to půjde…doporučuju - nekupuj mamatest (jen moje zkušenost). ale dělá falešné duchy! V lednu jsem se radovala a pak? :,( takže čekáme tvůj test na posouzení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1510
28.4.14 17:55

@Ladybird146 děkuji,zatím lékaři tvrdí, že je vše Ok tak doufám, že to ještě chvíli vydrží :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.4.14 17:55

Holky, jdu něco dělat, už mě to válení nebaví…tak zase zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.4.14 17:56
@agneszka píše:
@Ladybird146 děkuji,zatím lékaři tvrdí, že je vše Ok tak doufám, že to ještě chvíli vydrží :mavam:

MUSÍ!!! :dance: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
28.4.14 18:08

@agneszka ..jeese uz jsem se lekla ze mam hodnoty oproti tobe nizske 8) ale ty cekas dvojcatka a tam jsou hodnoty vicenasobne :oops: moc moc gratuluji :hug:

Příspěvek upraven 28.04.14 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a77
4263
28.4.14 18:09

@agneszka :palec: :palec: měla jsem to taky tak 16 den po et přes 8000j a čekáme dvě holčičky :srdce: :srdce: moc ti to přeju a přidej se do uzavřené skupiny dvojčátek 2014 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
28.4.14 18:10

@agneszka ..bude neboj :palec: :srdce: hlavne se opatruj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
28.4.14 18:13

Holky jeste maly dotaz :lol: berete nejake vitaminy?? Ja si koupila jen kyselinu listovou a sestra v Gennetu mi doporucila nejaky mama vitaminy atd..(cena 300-500)…ja uz si nepamatuju co jsem jedla pred 10lety kdyz jsem cekala syna :roll: dekuju za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.4.14 19:01

@agneszka ne teba som tu už narazila, ale vtedy to nedopadlo :hug: ty si tiež Reprofitová a mám ze taba naozaj óóóbrovskú radosť :dance: :dance: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.4.14 19:02

@simcaak nene hCG máme na jedno akorát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.4.14 19:06

@amelie111 ja som mala jednu blastocystu a 6deň po ET duch, ale u KET je to trošku zpoždené.
Ale verím, že viróza to istí :pankac:

A pridávam sa k @Ladybird146 nie Mamatest, teraz majú dobré ohlasy Dr.Max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
28.4.14 19:18
@simcaak píše:
Holky jeste maly dotaz :lol: berete nejake vitaminy?? Ja si koupila jen kyselinu listovou a sestra v Gennetu mi doporucila nejaky mama vitaminy atd..(cena 300-500)…ja uz si nepamatuju co jsem jedla pred 10lety kdyz jsem cekala syna :roll: dekuju za rady :mavam:

Ja som mala femibion som spokojná, ale je trošku drahší.
Teraz som si kúpila GS Mamavit a lutujem. Začínam byť citlivá na pachy a on smrdí aspoň teda mne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
28.4.14 19:23

@janvana joo ten Femibion tu mám taky na papírku :nevim: vezmu si večer kyselinku a uvidím :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí