Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@agneszka píše:
@Ladybird146 dnes 8+0,zatím začátek
tak to držím palce ještě víc, páč teď je to nejrizikovější! ![]()
@Ladybird146 ju, ju, sohlasím s tebou, kolikrát to ženské ani neví a dělají věcí a nic se nestane. Já možná počkám, až do víkendu. Mám starch, že i ten šestý den to bude brzo a pak se budu zbytečně nervovat. No, uvidím, ale nějak si říkám, že teď bylo všechno jiné, tak že by to mohlo klapnout. No a když ne, tak to bude mrzet, ale co nadělám nic, půjdu na další pokus, ale až tak v září. prostě nechám tělo odpočinout.
@amelie111 píše:
@Ladybird146 ju, ju, sohlasím s tebou, kolikrát to ženské ani neví a dělají věcí a nic se nestane. Já možná počkám, až do víkendu. Mám starch, že i ten šestý den to bude brzo a pak se budu zbytečně nervovat. No, uvidím, ale nějak si říkám, že teď bylo všechno jiné, tak že by to mohlo klapnout. No a když ne, tak to bude mrzet, ale co nadělám nic, půjdu na další pokus, ale až tak v září. prostě nechám tělo odpočinout.
jsi rozumná, to mě nejde
pokouším všechno za každou cenu! Nejsem zvyklá na něco tak dlouho čekat a tohle mě děsne nervuje
já to nevydržela déle než do 6.dne, ale pokud se ti to povede vydržet, tak jsi dobrá!
myslím, že všechny z nás, kdo to tak dlouho zkouší, si v prvních pokusech testovali brzy
včetně mě…ale je jaro, tak to by bylo aby to nebylo!!
vydrž co nejdéle ti to půjde…doporučuju - nekupuj mamatest (jen moje zkušenost). ale dělá falešné duchy! V lednu jsem se radovala a pak?
takže čekáme tvůj test na posouzení ![]()
@Ladybird146 děkuji,zatím lékaři tvrdí, že je vše Ok tak doufám, že to ještě chvíli vydrží ![]()
Holky, jdu něco dělat, už mě to válení nebaví…tak zase zítra ![]()
@agneszka píše:
@Ladybird146 děkuji,zatím lékaři tvrdí, že je vše Ok tak doufám, že to ještě chvíli vydrží
MUSÍ!!!
![]()
@agneszka ..jeese uz jsem se lekla ze mam hodnoty oproti tobe nizske
ale ty cekas dvojcatka a tam jsou hodnoty vicenasobne
moc moc gratuluji ![]()
Příspěvek upraven 28.04.14 v 18:20
@agneszka
měla jsem to taky tak 16 den po et přes 8000j a čekáme dvě holčičky
moc ti to přeju a přidej se do uzavřené skupiny dvojčátek 2014 ![]()
Holky jeste maly dotaz
berete nejake vitaminy?? Ja si koupila jen kyselinu listovou a sestra v Gennetu mi doporucila nejaky mama vitaminy atd..(cena 300-500)…ja uz si nepamatuju co jsem jedla pred 10lety kdyz jsem cekala syna
dekuju za rady ![]()
@agneszka ne teba som tu už narazila, ale vtedy to nedopadlo
ty si tiež Reprofitová a mám ze taba naozaj óóóbrovskú radosť
![]()
@amelie111 ja som mala jednu blastocystu a 6deň po ET duch, ale u KET je to trošku zpoždené.
Ale verím, že viróza to istí ![]()
A pridávam sa k @Ladybird146 nie Mamatest, teraz majú dobré ohlasy Dr.Max
@simcaak píše:
Holky jeste maly dotazberete nejake vitaminy?? Ja si koupila jen kyselinu listovou a sestra v Gennetu mi doporucila nejaky mama vitaminy atd..(cena 300-500)…ja uz si nepamatuju co jsem jedla pred 10lety kdyz jsem cekala syna
dekuju za rady
Ja som mala femibion som spokojná, ale je trošku drahší.
Teraz som si kúpila GS Mamavit a lutujem. Začínam byť citlivá na pachy a on smrdí aspoň teda mne. ![]()
@janvana joo ten Femibion tu mám taky na papírku
vezmu si večer kyselinku a uvidím
![]()