Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nešílíš trošku? Dojdi si zítra na krev a pak znovu třeba ve středu. To bude asi nejlepší. Nebo k doktorovi, ať to nemusíš platit a on tě pošle. Zatím to vypadá, že těhotná si.
Pokud je to jako když se to nakreslí tužkou, tak to není těhu čárka, ale vadný test a pokud nejde na jakýmkoli testu vidět, že by čára sílila, nejspíš z toho nic nebude
Já udělala nespočet testů, čárky jsem viděla, ikdyž jsem těhotná nebyla, ale když jsem otěhotněla, čárka je opravdu uplně jiná, než ta domyšlená nebo falešná ![]()
Nejlepší je si zajít opravdu na krev a nebo používat stejné testy, ale ukázat by to měl každý ( když jsem byla těhu, udělala jsem si testy čtyř značek a na každém ta čárka byla jasná )Držím palce, ať se ještě objeví ![]()
Počítám, že 24h denně neřešíš nic jinýho.
![]()
Každopádně dle mě těhotná jsi, jen zatím neprodukuješ dostatek HCG aby tam byla silná čárka. Zajdi si na gyndu na krev, a budeš mít hned odpověď. My ti tady těžko řekneme zda jsi nebo nejsi. ![]()
@Pavlinky zkus poslat fotečku těhu testu a jestli chceš tak mužeš do skupiny za námi Fotky duchů na testech - // až po limitu jsou tam zkušené a řeknou ti jestli je to těhu čárka nebo jen ryska ![]()
@Pavlinky Ono to bez obrázku testu člověk těžko pozná.
Někde jsem četla, že slabá druhá čárka (resp. DUCH) je v mnoha případech pouze rozpitá barva. ![]()
Pokud má volno až od 17. objednej se, a během 16 dní tam bude buď dálnice nebo nic. ![]()
@Pavlinky Zkus zítra DR max a uvidíš..ale určitě je lepší když se vezme krev, ale mě se to kecá, já radši doma študovala čárky, než abych se zbalila na krev nebo jsem si ještě mohla dávat naději, že ta čárka se tam objeví nebo po negativní krvi už naděje být nemohla
Nojo, dva potraty s člověkem dokážou udělat své a vím přesně, jak se cítíš, když testuješ, takže tě docela i chápu. Je nás tolik, co si tu čárku tam tak přejí, že ji vidí, ikdyž tam třeba žádná není, ale u tebe jak píše Missy může být nízké hcg a ještě se objevit může ![]()
@Missy_X píše:
@Pavlinky Ono to bez obrázku testu člověk těžko pozná.Někde jsem četla, že slabá druhá čárka (resp. DUCH) je v mnoha případech pouze rozpitá barva.
Pokud má volno až od 17. objednej se, a během 16 dní tam bude buď dálnice nebo nic.
To je fakt, já měla tolik duchů a nic z toho nebylo, že to ani nezpočítám na prstech
Jsem nadávala, kdo vymyslel domácí testy, že je to akorát o nervy ![]()
@Pavlinky Možná pokud by jsi tam šla jen skrz krev by byli ochotní vzít tě už zítra.
Zkus sem hodit fotky těhu testů ![]()
@Pavlinky píše:
@petulíína
vsak uvidim, jak to bude
Určitě
A pošli fotečku, posoudíme ![]()
@Pavlinky Normálně to vyfot na bílém podkladě a pošli ji sem nebo do té skupiny co jsme ti poslala, tam holky umí upravit fotky tak aby bylo vidět jetsli je to jen ryska nebo čárka.
@petulíína Ne nadarmo se říká, že by se měl první test dělat v den očekávané MS. A ani ten nemusí být pozitivní, každá jsme jiná, každá jinak produkuje HCG.
Já měla první poz. test 35DPO. ![]()
@Missy_X No jo jenže co jsme pochopila z jiné diskuze, tak už menstruci měla ale divnou jen jeden dva dny a pak nic.
@Missy_X píše:
@petulíína Ne nadarmo se říká, že by se měl první test dělat v den očekávané MS. A ani ten nemusí být pozitivní, každá jsme jiná, každá jinak produkuje HCG.Já měla první poz. test 35DPO.
Jojo přesně tak
Já u prvního těhu měla čárku krásnou už 5dní před MS ( 28 denní cykly) u druhého 2 dny po meškání MS, u třetího v den MS a u čtvrtého posledního uff 4 dny před MS a to už proto, že se mi u snídaně dělalo špatně, jinak bych vydržela, ale i tak čárka krásná
Takže jsem se přesvědčila, že né u každého těhotenství je to stejné ![]()
@Pavlinky píše:
@Missy_X
ano ja ale ms už mela mit a mela jen jeden den mivam jina 6 dni s odchazejci sliznici a hlenem ani jedno sem nemela
A jak je to dlouho?