Těhotenský test // do limitu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3186
1.12.13 09:33

@Missy_X Tak já mám taky jen jednoho raubíře, ale těhotná jsem už počtvrté :roll: Ty předchozí dvě jaksi nedopadly a tak si říkám, že jak v testování, tak v ranných příznacích jsem zkušená až až :mrgreen: Ale jak píšeš, vsugerovat si to jde uplně báječně, dokonce když ženská tak moc touží po mimi, tak i oddálit MS, to vše jsem zažila a jsou to neskutečný stresy, takže ty neustálé testovatelky a pozorovatelky sama sebe docela chápu :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
1.12.13 09:43

@petulíína Já samozřejmě taky :lol: snažíme se o druhý od tohoto října, a nedaří se. :nevim: Synátor vyšel napoprvé, teď s tím máme trochu problém :nevim: taky jsem do poslední MS sledovala všechny prdy. :lol: A nic z toho, teď jsem free, a uvidí se. :andel: Dokonce jsem si zvládla psychicky přivolat MS o 5 dní dřív :lol: :lol: přesně jak má zakladatelka, slabou, spíš špinění ale pro změnu 6ti denní :nevim: nejspíš nějáká chyba v matrixu :lol: z těch všech falešných příznaků co jsem doposud měla bych mohla napsat knihu :lol: :lol: ono je prostě nejlepší to hodit za hlavu, a ono to nějak dopadne :cert:

• Citovat
  • Upravit
3186
2.12.13 20:42

@Missy_X Přesně tak, já otěhotněla dá se říct pokaždé, když jsem na to nemyslela, když jsem se pozorovala a sledovala, nikdy z toho těhu nebylo, takže psychika dělá opravdu hodně, nevěřila jsem, ale vyzkoušela jsem si to 4×. Takže vypustit z hlavy a držím pěsti, ať se brzy zadaří ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
19.7.14 18:46

Holky, nevim, jestli se mam pred pritelem uz zminit a nebo radeji drzet jeste pusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katka223
10.7.15 14:58

Tehu test po limitu 2 carky

Ahoj holky do ms me zbyvaji 3 dny. Tak nevim zatim me boli trochu prsa jinak nic prikladam foto s odpoledniho testovani :)

• Citovat
  • Upravit
334
26.8.15 05:39

Slabé čárky.

Dobrý den, mám také dotaz ohledně testů. Zkoušela jsem testy den před termínem menstruace a první den, vždy večer nebo odpoledne, byly tam světlé čárky a dnes jsem to zkoušela už třetí den, co bych to měla mít, hned ráno, to by měla být čárka silnější, ale přijde mi spíše slabší. Mám ještě pár dní počkat na další test, nejsou to jen falešné poplachy? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.8.15 05:45

@Baaren ahoj poplachy to rozhodne nejsou, muzu ti jen gratulovat k tehulkovani, jen tak dal :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
27.8.15 13:14

@dend tak bohužel dnes jsme o to přišli. :,( Za jak dlouhou dobu se tak dá znovu pokoušet o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
27.8.15 14:57

Zdravím
Ted jsem si myslel ze mam ms ale jen 2 dny, dnes uz spineni jen
A na testu byla čárka a ja ji fakt viděla??!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
27.8.15 23:10

@Bareen jee tak to je mi lito :,( no doporucuje se pockat tak jeden nebo dva cykly, pak byste se mohli pokouset dal..aby se telo vzpamatovalo, snad to priste vyjde preju ti to a drz se :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
7.7.16 12:52
@Fatelin píše:
Zdravím
Ted jsem si myslel ze mam ms ale jen 2 dny, dnes uz spineni jen
A na testu byla čárka a ja ji fakt viděla??!!!

No já ji vidím docela dobře teda:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital