Těhotenský test - kolísání ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.23 15:12

Těhotenský test - kolísání??

Vím, že takových diskuzí je tu hafo. Ale já jsem poněkud ve zvláštní situaci.
Pět dnů zpět jsem si dělala test, protože se nedostavila menstruace. V jádru tam nebylo nic okamžitě, tak jsem jej položila. Asi 20 minut později jsem jej chtěla vyhodit a byl tam duch. Byla jsem v šoku docela. Koupila jsem si clearblue za 15€, ne ten digitalni, normální. Po chvíli jsem tam měla čárku, slabou, ale viditelnou docela dobře. Oba byly dělané odpoledne, ale ten den jsem nic nijak nepila.

Druhý den jsem si delala opět levný test a byl negativní, dnes jsem zkousela levnější clearblue a také negativní. Menstruace stále nic, příznaky lehké.
Slyšela jsem, že to nemá kolísat, že naopak tmavnout. Nicméně mohl mít ten test větší citlivost? Máte zkušenosti že v opravdu ranném stádiu některý test ukázal a poté ne?

Děkuji za odpovědi. Už nám jedno dítě, ale tam jsem di dělala test až daleko déle.
Nebylo to úplně plánované, ale tak samozřejmě chci spíše vědět, na čem jsem 😀 spozdeni mam uz vice jak týden, vždy jsem měla +- den dva. Asi to nechám tyden byt a poté udělám novy test a tentokrát digitální 😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4067
20.8.23 15:28

Kolisani jsem nemela ale pouzivala jsem stejny test. Pokud je hodne ruzna citlivost, sila carky muze byt rozdilna.
Po 5-ti dnech bych ale cekala, ze budes mit dalnice…myslim, ze to nevypada na stastny konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
20.8.23 16:51

Těhotná zřejmě nejsi. Tehotenstvi by po takové době ukázal i ten nejlevnější test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.23 16:53
@kavenka píše:
Těhotná zřejmě nejsi. Tehotenstvi by po takové době ukázal i ten nejlevnější test.

Nooo to není tak úplně pravda. U prvního jsem si delala test až o dost déle než je teď. Jeden týden negativní, za tyden po tom hned pozitivní jako blázen… 😀
Neříkám, třeba nejsem těhotná, může být, ape že by po takové době ukázal… To je individuální hodně… 😀

• Citovat
  • Upravit
4385
20.8.23 17:01
@Anonymní píše:
Vím, že takových diskuzí je tu hafo. Ale já jsem poněkud ve zvláštní situaci.
Pět dnů zpět jsem si dělala test, protože se nedostavila menstruace. V jádru tam nebylo nic okamžitě, tak jsem jej položila. Asi 20 minut později jsem jej chtěla vyhodit a byl tam duch. Byla jsem v šoku docela. Koupila jsem si clearblue za 15€, ne ten digitalni, normální. Po chvíli jsem tam měla čárku, slabou, ale viditelnou docela dobře. Oba byly dělané odpoledne, ale ten den jsem nic nijak nepila.

Druhý den jsem si delala opět levný test a byl negativní, dnes jsem zkousela levnější clearblue a také negativní. Menstruace stále nic, příznaky lehké.
Slyšela jsem, že to nemá kolísat, že naopak tmavnout. Nicméně mohl mít ten test větší citlivost? Máte zkušenosti že v opravdu ranném stádiu některý test ukázal a poté ne?

Děkuji za odpovědi. Už nám jedno dítě, ale tam jsem di dělala test až daleko déle.
Nebylo to úplně plánované, ale tak samozřejmě chci spíše vědět, na čem jsem 😀 spozdeni mam uz vice jak týden, vždy jsem měla +- den dva. Asi to nechám tyden byt a poté udělám novy test a tentokrát digitální 😀

Těhotná zřejmě nebudeš. Ten první test jsi měla vyhodit. Po limitu se již výsledek neodečítá a je neplatný, to je napsané i v příbalovém létáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.8.23 19:39

Pokud by byl před 5 dny duch a bylo to těhotenství tak dnes už by musela být jasně viditelná čárka :) Takže tohle asi těhotenství nebude, není možné aby po 5 dnech byl opět negativní a za dalších 5 dní opět pozitivní a takhle dokola. Samozřejmě můžeš zkusit za 2-3 dny ještě jeden a to už bude úplně jasné :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí