Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když nemáš // čárky tak bys neměla
Můžeš být ve stresu, tak máš spoždění.
Mně už se právě stalo, že jsem // čárky neměla, test byl zfialovělej po tu kontrolní, ale byla jsem v tom. Tak doufám, že to tak je, že test není falešně negativní. Protože kdybych byla v tom, tak je to fakt průšvih jako mraky. ![]()
@Meily píše:
A test jsi použila správně, máš jednu čárku?
Jojo, správně. Používám GS mamatest-10
@Kkukačka píše:Mně už se právě stalo, že jsem // čárky neměla, test byl zfialovělej po tu kontrolní, ale byla jsem v tom. Tak doufám, že to tak je, že test není falešně negativní. Protože kdybych byla v tom, tak je to fakt průšvih jako mraky.
@Meily píše:
Když nemáš // čárky tak bys nemělaMůžeš být ve stresu, tak máš spoždění.
Tak si skoč jako samoplátce na krevní testy…a budeš to vědět s jistotou…
Ahaa… Tak zkusit i jinou značku? Víc druhů? Testy by měli být 99%…
@Meily píše:
Ahaa… Tak zkusit i jinou značku? Víc druhů? Testy by měli být 99%…
Já si myslím, že ty GS mamatest jsou dost přesné. Nebo ne? Nejhorší je, že jsem každé těhotenství měla jiné. Jednou jsem o něm nevěděla, žádné příznaky a podruhé jsem o něm věděla hned - začaly mne bolet prasa a ztěžkly mi. ![]()
@Kkukačka
A teď žádné příznaky?
Heleď to ti nikdo nic jiného neporadí než zajít si na krev. Testy by měli být na 99% přesné, samozřejmě se vyjímky najdou.
@rozand píše:
A dělala jsi těch testů víc?
Ne, jenom dneska. Budu doufat, že snad zítra to dostanu, přes víkend, jestli ne, tak jsem fakt v tom. ![]()
@Meily píše:
@Kkukačka
A teď žádné příznaky?
Heleď to ti nikdo nic jiného neporadí než zajít si na krev. Testy by měli být na 99% přesné, samozřejmě se vyjímky najdou.
Teď právě nic.
Na krev už je dneska pozdě.
Tak zkus těch testů víc
je blbost přeci že ti výjdou 5 negativních testů a byla bys v tom.. Můžeš mít klidně spoždění to se stává.
Ale teda zaráží mě, že píšeš, že by to byl průser ![]()
@Meily píše:
Tak zkus těch testů vícje blbost přeci že ti výjdou 5 negativních testů a byla bys v tom.. Můžeš mít klidně spoždění to se stává.
Ale teda zaráží mě, že píšeš, že by to byl průser
Jo průšvih by to byl, ale to tu nechci rozepisovat. ![]()
@Kkukačka píše:
Ne, jenom dneska. Budu doufat, že snad zítra to dostanu, přes víkend, jestli ne, tak jsem fakt v tom.
Dělej jich víc z jedné moči. Stojí to pár korun a nemusíš řešit vadnost atd. ![]()