Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte některá z vás zkušenost s tímhle testem? Je to. přebal mamatestu? A ukazuje dobře nebo slaběji?? ![]()
Ahoj.za me ukazuje stejne jako mamatest. pozitivni byl vzdy pozitivni a negativni negativni.je to citlivost 10,tekze nejcitlivejsi test.jak ti vysel?
@karkarka píše:
Ahoj.za me ukazuje stejne jako mamatest. pozitivni byl vzdy pozitivni a negativni negativni.je to citlivost 10,tekze nejcitlivejsi test.jak ti vysel?
No mě poslední dny právě ukazovaly testy dost zajímavě. Trochu ti to popíšu. Dnes jsem 15DPO. Ještě jsem dnes netestovala. Ms měla být včera, ale zatím nic.12DPO mi ukázal Comfort a Woman secret tohle. Horní je Comfort.Ale až pár minut po limitu.Ten spodní Woman o dost míň. Druhý den 13DPO, jsem zkoušela Woman a nic a z té samé moči mi ukázal ten den též po limitu Mamatest růžového dusika. Další den 14DPO opět Mamatest růžový dusík, opět po limitu Přikládám foto.
Dušíka tam vidím. myslím že bude sílit. zkus zítra z ranní moči. to už by mohl být silnější. držím palce.dej vědět jak si dopadla.
@karkarka píše:
Dušíka tam vidím. myslím že bude sílit. zkus zítra z ranní moči. to už by mohl být silnější. držím palce.dej vědět jak si dopadla.
Já testovala včera a zase z ranní jako vždy a zase jen nepatrný dusík po limitu, tak nevím. Dnes jsem zatím netestovala.
@Laura7279 Já měla tento měsíc taky ducha před termínem ms i v den ms.pak duch zmizel a pouze negativni testy. a menstruace zatim nedorazila.asi rozhazené hormony.nebo biochem. tehu.
@karkarka píše:
@Laura7279 Já měla tento měsíc taky ducha před termínem ms i v den ms.pak duch zmizel a pouze negativni testy. a menstruace zatim nedorazila.asi rozhazené hormony.nebo biochem. tehu.
Tak dnes 2DC, takže snad příště ![]()
@Laura7279 Já taky druhý den cyklu☺ tak si budeme drzet palce ted v cervnu ![]()
@karkarka zdravím, já myslela, že se to musí ukázat v testovací části a ne v kontrolní?
Teď tomu trochu nerozumím. Mám stejný výsledek jako paní ten poslední obrázek. Co to teda znamená? Neznamená to negativní?
Ahoj chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s těhotenským testem sluníčko a s intimed?
Dnes jsem testovala a vyšli mi oba negativní. Poslední MS jsem měla 19.3.2020 a k styku došlo 25.3.2020
2 dny po skončení MS.
MS mám pravidelnou a teď mi mešká cca 3-4 dny.
Bolí mě prsa a nikdy mě prsa před MS neboleli a ještě než se měla MS dostavit mám do teď velké bolesti zad a v podbřišku a jsem strašně vyčerpaná mám bolesti hlavy. V den kdy měla MS přijít jsem měla menstruační bolesti cca 2 dny a pořád nepřišla. Naopak mám jenom silný výtok.
Dobry den devcata pridala jsem se kvam jsem tu nova a chtela bych se zeptat na takovej mensi dotaz.. delala jsem si test prvni byl pepino 25 ten mi vysel negativni ale asi byl brzo.. pravdepodobne bych mela byt v 9 tt.. uz je to mesic co mam rani a vecerni nevolnosti a ocividne i pupek se mi zacal kulatit ale nic extra ale ja jsem hubena u me jde videt kazde kilo navic.. ale nedavno se mi dostavila ms Kamoska menstruovala do 4 mesice. a u vetsiny znamych se ms dostavila cca v tom 2. 3. Mesici u me byla kratsi dobu a takova jina mi prisla a prisla driv coz posledni dva dny to byl jen hnedy vytok a ten bily.. delala jsem si test 10 slunicko a nevim proste asi ztoho nebude nic
coz me vazne zklamalo.. ale ty priznaky sedi do posledniho detailu.. prikladam viz foto jeste me napadlo ho rozdelat a podivat se na to lip.. dekuju za odpovedi
@Anonymní píše:
Dobry den devcata pridala jsem se kvam jsem tu nova a chtela bych se zeptat na takovej mensi dotaz.. delala jsem si test prvni byl pepino 25 ten mi vysel negativni ale asi byl brzo.. pravdepodobne bych mela byt v 9 tt.. uz je to mesic co mam rani a vecerni nevolnosti a ocividne i pupek se mi zacal kulatit ale nic extra ale ja jsem hubena u me jde videt kazde kilo navic.. ale nedavno se mi dostavila ms Kamoska menstruovala do 4 mesice. a u vetsiny znamych se ms dostavila cca v tom 2. 3. Mesici u me byla kratsi dobu a takova jina mi prisla a prisla driv coz posledni dva dny to byl jen hnedy vytok a ten bily.. delala jsem si test 10 slunicko a nevim proste asi ztoho nebude niccoz me vazne zklamalo.. ale ty priznaky sedi do posledniho detailu.. prikladam viz foto jeste me napadlo ho rozdelat a podivat se na to lip.. dekuju za odpovedi
Podle mě těhotná nejsi. Pokud bys byla v 9 tt už dávno by jsi tam měla dvě pořádné čáry. Nejlepší bude když si zajdeš na gynekologii.
Ahoj holky mám dotaz mám 6 dní do ms a koupila sem si tt sluníčko kdy vám vyšel pozitivní nebo aspoň dušík
@Anonymní píše:
Dobry den devcata pridala jsem se kvam jsem tu nova a chtela bych se zeptat na takovej mensi dotaz.. delala jsem si test prvni byl pepino 25 ten mi vysel negativni ale asi byl brzo.. pravdepodobne bych mela byt v 9 tt.. uz je to mesic co mam rani a vecerni nevolnosti a ocividne i pupek se mi zacal kulatit ale nic extra ale ja jsem hubena u me jde videt kazde kilo navic.. ale nedavno se mi dostavila ms Kamoska menstruovala do 4 mesice. a u vetsiny znamych se ms dostavila cca v tom 2. 3. Mesici u me byla kratsi dobu a takova jina mi prisla a prisla driv coz posledni dva dny to byl jen hnedy vytok a ten bily.. delala jsem si test 10 slunicko a nevim proste asi ztoho nebude niccoz me vazne zklamalo.. ale ty priznaky sedi do posledniho detailu.. prikladam viz foto jeste me napadlo ho rozdelat a podivat se na to lip.. dekuju za odpovedi
Tak jak jsi dopadla?
@Karlička8 jak asi mohla dopadnou s negativním testem a menstruaci.