Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu se poradit, snad mě trochu uklidnite. Dle ovu i utz 6+3, dr viděl žloutkový vacek a embryjko velké 3,3mm bez srdíčka. Kontrola za 14dnu. Myslíte si, ze je to v poradku? Velikost a ze není srdíčko. Mám hrozny strach, myslela jsem, ze v 7tt už bude srdíčko ![]()
@llenka-li nás doktor zve až v 8.tydnu právě proto, aby zamezil těmto stresum. Někomu vidět je a někomu zase ne. Musís počkat. Já jsem teď také ve fázi čekání na
a cítím se dobře, žádné příznaky těhotenství, tak jsem z toho taky nervózní.
Ahoj, velikostně nevím, ale na srdíčko máte ještě trochu času.
Jsem po mimodeloznim tehu, takže jsem musela jit na kontrolu brzy. Jinak bych šla taky déle..dr řekl, ze teď je měření hodně orientační, jenže já jsem na nervy. Nedokážu se hodit do klidu, tak jsem myslela, ze tady potkám někoho, kdo to měl podobně a je to normální, ale bohužel to asi tak normální není, protože byl drobecek proste moc malý…
Ja myslim, ze pri 3,3 mm je na srdicko brzy. Ja sla pri poslednim tehu v 7+0, delka 9mm a srdicko bylo. Drzim palce, znam ten stres.
@llenka-li já myslím, že na srdíčko je čas. Tady je hodně podobnych diskuzi. Zkus přečíst.
@Mallorka všechno jsem nacetla…spis ta velikost, než srdíčko…
Ale díky, holky..
@llenka-li píše:
@Lucmína já jsem ale 7tt (6+3)
Tak si tam ty tydny preklikni…
@Lucmína potom velikost neodpovídá…proto jsem se ptala, jestli měl taky někdo v tomhle tt prdolku tak malého…
@llenka-li ale vem si, je to černobílý ultrazvuk a co to je 3,3 a dejme tomu 6mm nic. To jsou odhady. Vážně buď v klidu, srdíčko se ještě může objevit. Však ani Mudr. Neřekl, že je něco špatně nebo jo?
@Mallorka neřekl vůbec nic…něco o tom, když jsem se ptala, jestli je vše v pořádku a mimi odpovídá, ze měření je jen orientační a ze za 14dnu už třeba srdíčko bude…no stejně musím počkat, ale bude to dlouhých 14dnu ![]()