Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím holky chtěla bych poradit čekám 4 děťátko, nebo je tu někdo kdo má víc dětí
, zítra mám termín a nic se neděje pořád mě bolí spodek sem tam i stehna, a pořád mám břicho na hoře, nechápu to u třech děti jsem měla normální porod žádný císařský řez nic takoveho, dělám vsechno aby měla lepší porod kromě sexu
, bojím se toho může mi někdo poradit děkuji
Jakoze jak poradit? Pri ctvrtym tehotenstvi bys mela vedet, ze je to 40 tejdnu plus minus 2 tejdny…
Zrovna 4. dítko se mi s ohledem na to, kdy proběhla v cyklu ovulace, narodilo nejpozději ze všech dětí, přesně 11 dní po přesném termínu, už mě taky začalo napadat, zda mé tělo nezapomnělo rodit, bylo to náročné, navíc byla vedra, fuj, fuj, ale nakonec se porod spustil sám a byl to nádherný porod, za odměnu za to čekání. Později jsem rodila i 5., to přišlo v 41+0, ale podle kalendáře by to vycházelo na 42+0..No, a když jsem rodila po 6., měla jsem břicho vysoko i pouhých několik málo hodin před porodem, jsem si ho i na začátku porodu vyfotila na památku a prostě asi tak být může, hned u několika dětí jsem měla pocit, že chtějí vylézt spíš krkem, ale všechny vylezly normálně spodem, i když si to třeba rozmyslely až na poslední chvíli ![]()