Sterilizace při akutní sekci

535
9.12.24 13:38

.

.

Příspěvek upraven 09.12.24 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kocourGarfield
9.12.24 13:40

Taková diskuze už tady je z teď nedávno …. Holky tam psaly o 14 dnech podpisu před. A že máš se ptát v Motole přímo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
45690
9.12.24 13:40

Obrať se na porodnici, dají ti formulář se souhlasem. Musí to být nejméně 2 týdny předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8742
9.12.24 13:44

Ty o tom mluvíš, jak kdyby sis sla do samosky pro 10 dkg šunky… toto nechci, tamto nechci, tohle chci… při předčasném porodu a akutní sekci se všichni starají o zdraví dítěte, přání rodičky jdou v tu chvíli stranou. Já když jsem tuto možnost řešila, tak mi bylo řečeno, že to jde jen u plánované sekce a to ještě navíc takové, kde vše proběhne bez problémů. Že když je nějaký problém, řeší se zdraví dítěte a matky, žádné další nenutne zákroky se neprovádí. Ale je to 5 let zpět a jiný kout republiky, tak těžko říct, jak je to teď a v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.12.24 14:24

Zakladatelka to sice smazala, ale odpovím. Já měla podepsaný souhlas pro případ akutní sekce, nikdo s tím problém neměl. Samozřejmě vše v případě nekomplikovaného zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
9.12.24 16:58

Úvodní dotaz je sice smazaný, ale nadpis stačí na to, abych si poklepala na čelo… u akutní operace, jak už plyne ze slova akutní se řeší výhradně nejnutnější věci… což sterilizace v tu danou chvíli fakt není… pihu na břiše bys při akutní operaci z čistě estetického důvodu vyndat nechtěla? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
9.12.24 16:59
@Midaku píše: Více

můžu tě ujistit, že úplně stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
9.12.24 17:00

@azaleila No Janli pise vyse neco jineho…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
9.12.24 17:03
@veria píše: Více

přiznávám, že jsem nečetla celou diskuzi, ale příspěvek, který zmiňuješ jsem pochopila tak, že uživatelka měla pro všechny případy podepsaný souhlas s akutní sekcí, ne se sterilizací při akutní sekci… ale možná se mýlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.12.24 17:10

@Janli
Konečne normalna odpoveď. Ďakujem. A podpisovala si to v porodnici alebo je nejaká všeobecná žiadosť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
9.12.24 17:22
@azaleila píše: Více
Podle mne myslela souhlas se sterilizaci pri pripadne akutni sekci. Jinak by to do tematu nedavalo smysl a souhlas s akutni sekci se snad ani predem nepodepisuje, to az kdyz to nastane. Aspon tak jsem to mela ja.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
9.12.24 17:24
@veria píše: Více

já nevím, já měla plánovanou sekci bez sterilizace, takže v téhle diskuzi asi nemám co dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.12.24 18:33
@Zuzana_ana píše: Více

Podepisovala jsem to v porodnici předem. Prostě jsem se dohodla s lékaři. Ale věděla jsem, že by to provedli pouze pokud by vše proběhlo hladce a operatér by usoudil, že to je v pohodě. Už jsem ale jednu sekci za sebou měla, takže jsem na to měla nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.12.24 18:34
@azaleila píše: Více

Ne, měla jsem sepsanou žádost o sterilizaci odebráním vejcovodů, pokud by se porod zkomplikoval a já šla na sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí