Těhotenství 42+ letech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
798
24.6.23 13:04
@alynch píše:
Tenhle komentar je myslen vazne?

no jasne, statisticky se postizene decka rodi mnohem casteji zenskym po 40. a to ze se narodi zdrave vubec nic neznamena

• načítám...
499
24.6.23 13:05

@Nenitamduch adhd blbeček? tady asi někdo mnoho moudrosti a inteligence nepobral, tyto děti bývají naopak nadprůměrně inteligentní, na rozdíl od autora komentáře o adhd blbečcích, jsou pouze hyperaktivní s poruchou pozornosti. Když něco neznám, zdržím se komentářů.

• načítám...
798
24.6.23 13:06
@filija píše:
@Nenitamduch adhd blbeček? tady asi někdo mnoho moudrosti a inteligence nepobral, tyto děti bývají naopak nadprůměrně inteligentní, na rozdíl od autora komentáře o adhd blbečcích, jsou pouze hyperaktivní s poruchou pozornosti. Když něco neznám, zdržím se komentářů.

jj nekteri jsou inteligentní, ne vsichni.. ale k normalnimu zivotu jsou k nicemu

• načítám...
330

@Nenitamduch ty jsi kráva viď? Ne nejsi kráva jsi něco horšího

• načítám...
Anonymní

@Nenitamduch ty invektivy si opravdu můžeš odpustit, dítě je opravdu zdravé, po všech stránkách

• Upravit
654
24.6.23 13:07
@Nenitamduch píše:
no jasne, statisticky se postizene decka rodi mnohem casteji zenskym po 40. a to ze se narodi zdrave vubec nic neznamena

Ja nerikam, ze ne, taky jsem si takove statistiky kdysi dost prostudovala. Ale rict “adhd blbecek”? To je okay? Asi uplne ne

• načítám...
34473
24.6.23 13:08
@hanikely39 píše:
@terien 😂 to ty nemáš úroveň.
Jdi si psát někam jinam a někomu kdo o to bude stát. Tady zřejmě o to nikdo nestojí

Tvojí díky bohu ne. A psát si budu, kam se mi zachce.

• načítám...
330
24.6.23 13:08

@terien jdi už do pi….i s tím

• načítám...
330
24.6.23 13:10

@terien mě budeš poučovat 😂 🙏 jsi jenom zakomplexovaná chudinka. Kterou nikdo nechce 😂

• načítám...
1026
24.6.23 13:13
@Nenitamduch píše:
a kolik je diteti? aby z toho krasneho zdraveho ditete nebyl Adhd blbecek

Někdo je blbeček i bez ADHD, viď? :jazyk:

• načítám...
Psylocke
24.6.23 13:17
@Nenitamduch píše:
Nejsi na dite trochu stara? 8o

Nejsi ty trochu blbá? Nebo spíš víc. A zakladatelce držim palce, ať to vyjde. :palec: :kytka:

• Upravit
330
24.6.23 13:20

@Psylocke aspoň někdo další normální, děkuji. Zatím jsem pro ostatní vyvrhel 😂 🙏 nebo bez vzdělání. Nejlepší na tom je, že mě nikdo nezná a neví jakou pozici dělám, ale soudí mě. 🙄 😂

• načítám...
499
24.6.23 13:23

@Nenitamduch moc ráda bych věděla, k čemu jste v životě vy! Každý se uplatní, jsou kreativní obory, kde se mohou např. uplatnit.

• načítám...
15113
24.6.23 13:28
@Nenitamduch píše:
a kolik je diteti? aby z toho krasneho zdraveho ditete nebyl Adhd blbecek

Děti s ADHD se rodí jen rodičům po čtyřicítce? :think: :lol:

• načítám...
11
24.6.23 13:29

@Nenitamduch to je trochu kruty, ne? 🙁 nepise sem, aby schytala kritiku a hodnoceni, ale nasla spis pochopeni. Ja jsem ted poprve uspesne tehotna ve 40 a mam kolem sebe i starsi maminky (i 45), ktere z ruznych duvodu deti driv mit nemohly.
@hanikely39 - bud v klidu, pozde neni a vse prijde v pravy cas. Drzim palce :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+