Těhotenství 42+ letech

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
78491
24.6.23 15:04
@ibis píše:
Já jsem nikoho neurážela. Napsala jsem, že tak soukromou věc nemáš řešit na netu, ale někde jinde. Toť vše! Že ty se tu prezentuješ vulgárně a nedokážeš přijmout fakt, že ne každý je odvázaný z těhotenství po 40,tak to je tvůj boj!

a od čeho tu jsou diskuse? tak to tu můžeme zrušit, když soukromé věci má každý řešit doma :nevim:
a Hanikely reaguje vulgárně, ale ona si nezačala, začaly na ni úplně nevybíravě útočit některé, tak já se jí nedivím, že jí ujely nervy

• načítám...
5192
24.6.23 15:15
@stinga píše:
a od čeho tu jsou diskuse? tak to tu můžeme zrušit, když soukromé věci má každý řešit doma :nevim:
a Hanikely reaguje vulgárně, ale ona si nezačala, začaly na ni úplně nevybíravě útočit některé, tak já se jí nedivím, že jí ujely nervy

Ano, správně, diskuse, ale to se musí umět.. diskutovat…A počítat tedy s tím, že každý má svůj názor, který není dle představ zakladatelky. Proto se znovu ptám, co čekala?

• načítám...
330
24.6.23 15:20

@ibis vůbec nic jsem nečekala. Jen, jsem si chtěla normálně popovídat, vyslechnout třeba rady, názory. Nikoho jsem, ale nezačala urážet. A teď lituji, že jsem sem vůbec napsala.

• načítám...
5192
24.6.23 15:21
@boball píše: Člověk neví dne ani hodiny už od narození. Doufat můžu, co všechno jak dopadne se uvidí.

Souhlasím. Člověk musí být nad věcí, jinak by ani nemohl žít ;)
Já třeba teď doufám, že přežiju pubertu svých dětí, protože to je někdy fakt mazec a fičák dohromady :pankac:

• načítám...
5192
24.6.23 15:25
@hanikely39 píše:
@ibis vůbec nic jsem nečekala. Jen, jsem si chtěla normálně popovídat, vyslechnout třeba rady, názory. Nikoho jsem, ale nezačala urážet. A teď lituji, že jsem sem vůbec napsala.

Ale tak aspoň víš, že se stejně rozhodneš podle sebe a co si myslí ostatní je vedlejší ;) Každopádně nezávidím, já jsem o rok starší než ty a vím, že bych to nedala… Přeju hodně štěstí a ať to vše dopadne dobře :kytka:

• načítám...
15113
24.6.23 15:26
@ibis píše:
Souhlasím. Člověk musí být nad věcí, jinak by ani nemohl žít ;)
Já třeba teď doufám, že přežiju pubertu svých dětí, protože to je někdy fakt mazec a fičák dohromady :pankac:

Já jsem obrněná, dvě puberty mám za sebou, u holek je možná horší než u kluků. :think:No, uvidíme, co bude náš miláček tropit, zatím se to dá. Občas už hodí ksicht a začíná mutovat, pod nosem se už objevilo chmýříčko, už je to tady :lol:

• načítám...
Janli
24.6.23 15:28
@ibis píše:
Jako promiň, ale co čekala? Hlavně takovou soukromou věc má řešit úplně někde jinde a ne tady :roll:

Ale takový věci se tady řeší úplně normálně. Nebo sis snad všimla, že by se tu řešily primárně háčkovaný ponožky a sadba brambor?

• Upravit
Janli
24.6.23 15:31
@prokr píše:
V jakém věku má kdo dítě je mi úplně jedno, každý ať si dělá co chce.
Co mi vadí je nedostatek soudnosti. Když o sobě vím, že pravopis je moje výrazně slabá stránka, tak se maximálně snažím omezit jakoukoliv písemnou komunikaci na minimum a pokud ne, tak budu připravená na to, že to schytám a na kritiku budu reagovat nějak přiměřeně, nebo vůbec.
A ne tak, že se začnu vztekat sprostě nadávat a „dělat ramena“ na ty co si dovolili k úrovni mého písemného projevu nemlčet :kytka:.

Má sem svůj dotaz znakovat?

• Upravit
5192
24.6.23 16:12
@Janli píše:
Ale takový věci se tady řeší úplně normálně. Nebo sis snad všimla, že by se tu řešily primárně háčkovaný ponožky a sadba brambor?

Jasně, v pořádku…jen jsem upozornila na to, že ne vždy to zakladatelka unese, když se to tu „semele“ :) Co člověk, to názor, což je v pořádku…

• načítám...
Anonymní
24.6.23 16:30

Je mi o pět víc než tobě a v kočárku mi tady spokojeně pochrupuje mimino, takže jsem ho měla DOKONCE v xx letech 8o. Možná nevypadám o dvacet let mladší, ale zas mám výbornou gramatiku. Miminko je zdravé, čilé, rozkošné a má aktivní a hlavně milující rodiče (a sourozence).
A co mě nejvíc překvapilo - mé podobně staré kamarádky si vesměs myslí, že kdyby se jim zachtělo, mohly by mít lusknutím prstu takové taky. Evidentně ten věk vnímají jinak :nevim:

• Upravit
5683
24.6.23 16:43
@Psylocke píše:
Jojo, to taky patří k jednomu ze slov, které nesnáším a používá to spousta lidí. SPONTÁLNÍ uaaa :pocitac: Pak ještě PERNAMENTNÍ a KORD. :poblion: :cert:
:palec: holt to tak dopada, kdyz ti jednodussi chteji ze sebe delat co nejsou a nak9nec se jen ztrapnuji :jazyk:
  • načítám...
Tuhy_LU
24.6.23 16:45

Je to těžké. A jento Sazka do loterie. Ja otěhotněla ve 42 po skoro 10 letech pravidelného sexu (a bez antikoncepce). Dobre si pamatuju to hledání těhotenským příznaků každý měsíc, taktizovani se sexem, akrobacie po sexu a pak to obrovské sklamani. Deprese každý měsíc skoro deset let.
Na umělko jsme nesli, uz jsme byli za věkovým limitem a museli bychom si to platit. Nakonec jsme si řekli, ze to necháme plavat; 2 děti jsme měli (skvěle, zdravé). A pak jsem najednou byla tehotna - byl to šok.
Teď jsou malé 3,5. Je to náročné; jsme zkratka staří rodiče. Do toho nám odchází naši rodiče a je to fakt náročné. Nám jsou oporou starší děti (25 a 18).
Doroucuji psychoterapii - at si srovnas životní cíle a priority a at si neublizujes.

• Upravit
56505
24.6.23 16:48
@alynch píše:
Tenhle komentar je myslen vazne?

Ano. Tato osoba často uráží jiné vulgárními výrazy.

• načítám...
56505
24.6.23 16:50
@Anik6 píše:
A ty víš, že je to kvůli věku? Vždyť je plno mladých ženských co má za sebou klidně 10 potratů, nebo klidně i 1-2.Za mě jen shoda náhod, stává se to každé druhé.

Máš pravdu.

• načítám...
56505
24.6.23 16:56
@Nenitamduch píše:
no jasne, statisticky se postizene decka rodi mnohem casteji zenskym po 40. a to ze se narodi zdrave vubec nic neznamena

Proč máš stále někoho velice vulgárně urážet? Toto není první diskuze nebo deníček, kde někoho napadáš. Ještě si pamatuji tvoje vulgární výrazy k mamince na invalidním vozíku. Nebo diskuzi, kde jedné uživatelce zemřelo miminko.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+