Pohyby miminka ve 20. týdnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2672
25.5.11 11:18

někdo třeba ještě pracuje tak nemá čas vše prohlédnout asi ne?..myslím že nikdo nemusí vedet vsechno kdyz je tehotny kdyz má čas chodit jen k lékaři..na co jinak je to forum tady..??asi pro supermatky:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.5.11 11:28

cvana: ano jen pro supermámy co se umí jen ohrazovat věkem…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.5.11 11:30

viz Tomikate.. ta je supermatkou, vše ví, a umí se jen ohrazovat věkem..
Milá Tomikate jen pro tvou zvědavost je mi 26 let.. je ti to málo na to abych tady mohla odpovídat? a nebo si se opravdu jen ozývala jako ta potrefená husička? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.5.11 11:42
Gabrielaaa píše:
viz Tomikate.. ta je supermatkou, vše ví, a umí se jen ohrazovat věkem..
Milá Tomikate jen pro tvou zvědavost je mi 26 let.. je ti to málo na to abych tady mohla odpovídat? a nebo si se opravdu jen ozývala jako ta potrefená husička? :jazyk:

Milá Gabrielko, o věk tady přeci vůbec nešlo, jak jsi sama psala :-) Je ale vidět, že ani v těch 26 letech nejsi ještě moc vyzrálá, když tady píšeš takové bludy a ani pořádně nevíš o čem píšeš.A ty mě vůbec nezajímáš, já reagovala na příspěvěk zakladatelky a jestli ty máš nějaký problém a potřebuješ se tady ukázat jako tvrdá holka, tak zkus taky založit nějakou vtipnou diskuzi.Třeba se chytneš! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
25.5.11 11:52
Gabrielaaa píše:
cvana: ano jen pro supermámy co se umí jen ohrazovat věkem…:-D
:-D :-D věk není všechno…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.5.11 12:08
drahousek píše:
ahoj chci se zeptat sem v 20 tydnu tehotenstvi a zda se mi ze me zacina miminko kopat nebo proste citim ze se tam hejbe je to mozne nebo bych mela raci k doktorovi???? 8-o

ahoj, jasně že to můžou být pohyby :-) , já už je cítila v 18. týdnu, malá byla živel v břichu a je dodnes (1/2 roku).
Přeji klidné a zdravé těhu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
25.5.11 12:12

a nezlobte se na mě, dámy, ale zakladatelka je nejspíš poprvé těhu a hold neví co je kdy, takže nechápu ty přechytralý, strašně zkušený ženský, co se do zakladatelky hned pouští a dělají si srandu. vy jste se narodili se všema zkušenostma a hned jste vše věděli? Zakladatelka se normálně zeptala, tak snad je slušnost normálně odpovědět.
fakt byste se některé přechytralky měly stydět.
zakladatelko, nic si z toho nedělej. tady na emiminu se dovíš spousty rad a zkušeností, díky za něj. ale zároveň se zde najdou i takové, co se vysmívají a jsou moc chytré.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.5.11 12:23

Nikdy bych se nevysmívala tomu, když má nějaká těhulka nějaký problém, který není běžný. Ale proboha nevědět, že se dítě v břiše hýbe, mně přijde přitažené za vlasy. Jakoby tady nebylo málo diskuzí založených jen tak pro legraci.Ale dobře tedy. Pro zakladatelku tady nějaké rady napíšu, když už jsem tady za tu přechytračelou supermatku :
1. až se ti bude zvětšovat ještě víc bříško, tak to je tím, že miminko roste, není to žádná nemoc.
2. až se ti budou na břiše dělat i pohybující se boule, tak to je tím, že mimčo se ještě víc hýbe.
3. až na konci těhu začneš mít kontrakce nebo ti odteče plodová voda, prosím tě jeď do porodnice, to začínáš rodit.
A teď mě milé dámy tady třeba ukamenujte jak jsem hnusná.
Mějte se tady krásně :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.5.11 12:31

dekuji ze se me zastavas je me 17 a je to moje prvni navic jeste chodim do skole tak nemam cas litat po netu a cist :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.5.11 12:35

jestli si myslis ze ses vtipna tak prave naopak ja sem se normalne zeptala tak pokud hodlas delat chitrou ze sebe tak si ppis nekam jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
25.5.11 12:37

Některý chytračky jsou fakt na odstřel… :cert: .
drahousek: buď v klidu a pohodě, užívej těhu a nenech se znechutit :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.5.11 12:39

No, asi určitě budu už psát někam jinam, protože když vidím, že ve slově " chytrá " dokážeš napsat měkké i, tak už nemám víc co dodat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 12:39
Tomikate píše:
No, asi určitě budu už psát někam jinam, protože když vidím, že ve slově " chytrá " dokážeš napsat měkké i, tak už nemám víc co dodat!

každý není dokonalý jako ty!!!! Existuje třeba i dyslexie a dysgrafie víš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.5.11 12:40

nikdo se te o tve rady neprosil a ty si se snad nikdy nepreklepla ze aha ty ses dokonala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
25.5.11 12:45

Nechejme paní dokonalou..dokonalou:)když ji budem ignorovat-je to jak u malého dítěte přestane..:D hezke těhulkovaní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí