Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, určitě to možné je, hezky si to užívej, je to moc krásné ![]()
uziju ale nejraci bych byla kdyby sem to uz mela u sebe
Ano, mohou to být pohyby. Já je mám citelné od nějakého 18 týdne. Zkus si o tom něco najít a přečíst…
třeba na www.tehotenstvi.cz, tak to je hezky po týdnech…
Monny, pozoruju tě tu už co jsem se sem přihlásila a prožívám to přenášení teďka s tebou ![]()
andrees - panebože vás tady ale je co mě sleduje, to snad není možné
![]()
Ale děkuju ![]()
Tomikate píše:
Nikdy bych se nevysmívala tomu, když má nějaká těhulka nějaký problém, který není běžný. Ale proboha nevědět, že se dítě v břiše hýbe, mně přijde přitažené za vlasy. Jakoby tady nebylo málo diskuzí založených jen tak pro legraci.Ale dobře tedy. Pro zakladatelku tady nějaké rady napíšu, když už jsem tady za tu přechytračelou supermatku :
1. až se ti bude zvětšovat ještě víc bříško, tak to je tím, že miminko roste, není to žádná nemoc.
2. až se ti budou na břiše dělat i pohybující se boule, tak to je tím, že mimčo se ještě víc hýbe.
3. až na konci těhu začneš mít kontrakce nebo ti odteče plodová voda, prosím tě jeď do porodnice, to začínáš rodit.
A teď mě milé dámy tady třeba ukamenujte jak jsem hnusná.
Mějte se tady krásně
chjo je tohle normální?? zakladatelka se zeptá a… a nic radši musela bych bejt sprostá, super matky mě vždy rozohní
![]()
Tomikate píše:
No, asi určitě budu už psát někam jinam, protože když vidím, že ve slově " chytrá " dokážeš napsat měkké i, tak už nemám víc co dodat!
nu tak , že člověk udělá chybu ještě neznamená, že je blbej
Monny89 píše:
Marky, kééééž by
monny, nu tak, už????
držim pěstičky at je to co nejdřív a máš prdelku u sebe ![]()
ahoj holky.V kterem tydnu jste zacla citit pohyby?Jelikoz jsem prvorodicka 19+3 a zatim mala nechce potesit mamcu:-))
ahoj,já jako prvorodička cítila pohyby už v 17.týdnu.Dr.na to nic neříkal a mimi se narodilo přesně v den termínu ![]()
Mě malá potěšila až ve 25 týdnu. Měla jsem placentu na přední stěně ![]()
lucieSe píše:
ahoj holky.V kterem tydnu jste zacla citit pohyby?Jelikoz jsem prvorodicka 19+3 a zatim mala nechce potesit mamcu:-))
Já si musela na první pohyby počkat až do 22.týdne, a nebylo to placentou na přední straně a jsem celkem hubená. Teď jsem 25+chlup a žádné kopance necítím, jen tak se několikrát denně zavrtí. Večer a po jídle sebou mele víc. Prostě moje mimi není žádný sportovec, ale intelektuál, jak mě uklidnila doktorka…
Tak miminko ti už ukazuje ,že ho máš v bříšku ?
To je krásný tak hodně štěstí. A nedělej si nic z těch ženskejch co ví všechno
Všechno vědět nemůže je dobré,že se na to ptáš než aby jsi to třeba hodila za hlavu ![]()
Zdravym vas jsem po 4 těhotná, sem ve 20tt a 5 dni tehotna… můj gynekolog seme ptá stále jestli cítím pohyby, říkám že ne vůbec je skoro necítím, na gyn. ambulanci mi řekli že miminko se hýbe je v pořádku, ale stresujeme se z manželem kvůli pohybům… u každého dítěte co jsem čekala tak jsem je cejtila v 18tt a tady u 4ho nic… pořád čekáme kdy se pohne… Může to něco znamenat?? 😞