Pohyby miminka ve 20. týdnu?

19
25.5.11 09:06

tehotenstvi

ahoj chci se zeptat sem v 20 tydnu tehotenstvi a zda se mi ze me zacina miminko kopat nebo proste citim ze se tam hejbe je to mozne nebo bych mela raci k doktorovi???? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
25.5.11 09:10

Ano, ve 20. týdnu můžeš cítit pohyby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
25.5.11 09:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
25.5.11 09:20

s čím bys chtěla jít k doktorovi? Buď ráda, že o sobě mimi dává vědět :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.5.11 09:36

S čím by jsi chodila k doktorovi? Já myslela, že je dobře když cítíš pohyby :lol: :lol: :lol: Nebo je raději nechceš cítit :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
25.5.11 09:37

A na to tě gynekolog neupozornil, že začneš cítit pohyby :lol: :mrgreen: :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
25.5.11 09:46

Naopak-to je dobře, že je cítíš…spíš si to hlídej, abys je cítila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.5.11 09:51

já je cítila od 16 týdne, a to mám první mimi…te´d mám někdy pocit, že chce z břicha proskočit ven…třeba dneska v noci, někdy se zase moc nehlásí…neboj, je to ok… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.5.11 10:14

To je zas jeden blbý dotaz, jen aby tady řeč nestála? Nebo jsi fakt tak neinformovaná, že nevíš, že mimčo v sobě určitě cítit budeš a zvlášť ve 20tt 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
25.5.11 10:15

Ano Drahoušku, to budou pohyby - gratuluji! :mrgreen:
já jsem teprve v 16+4 tt, ale četla jsem, že někdo už je má i takhle brzo - co bych za ně dala!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.5.11 10:30

Ježiši já fakt nechápu,proč se do ní některé z vás hned navážíte. Hold to zakladatelka neví,tak se normálně zeptala a co jako?
Ale já zapoměla,tady to je to zase samá supermatka co všechno ví a všechno zná.

Zakladatelko určitě to jsou pohyby,je to naprosto normální,mimčo o sobě začíná dát vědět :-) Prvorodičky je začínají cítit právě okolo toho 20tt,někdo dřív někdo později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.5.11 10:51
Daniella82 píše:
Ježiši já fakt nechápu,proč se do ní některé z vás hned navážíte. Hold to zakladatelka neví,tak se normálně zeptala a co jako?
Ale já zapoměla,tady to je to zase samá supermatka co všechno ví a všechno zná.Zakladatelko určitě to jsou pohyby,je to naprosto normální,mimčo o sobě začíná dát vědět :-) Prvorodičky je začínají cítit právě okolo toho 20tt,někdo dřív někdo později.
Že by ženská, která čeká dítě nevěděla, že jsou cítit pohyby??? Možná tak nějaká zaostalá a nějak mentálně postižená. Ale ne ženská, která se normálně pohybuje na netu a čte tady diskuze od samého začátku těhotenství :lol: Tak proto mně to přijde jako dotaz jen tak pro založení nějaké diskuze a proto jsem takto reagovala :lol: A supermatka snad jsem :-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.5.11 10:55

přesně nechápu tyhle povýšený krávy co se hned do zakladatelky pouštějí, KAždý nečTE o každém hov** jako vy!!! proto se tu asi ptá ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.5.11 11:00
Gabrielaaa píše:
přesně nechápu tyhle povýšený krávy co se hned do zakladatelky pouštějí, KAždý nečTE o každém hov** jako vy!!! proto se tu asi ptá ne? :zed:

Tak to jsem nevěděla, že informace o pohybech je čtení o hov..! :-) A docela tě lituji, protože jako ta krá.. ses tady přesně teď ukázala ty!! Nikdo se tady totiž nemusí hned urážet! Kolik ti je let? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
25.5.11 11:05

tomi: myslím že o věk vůbec nejde spíš o to jaká potrefená husa se ozvala.. též jsem nepsala že přímo o pohybech je čtení o hov** to bylo napsané v souvislosti s tím že každý není tak informovaný, jako vy supermatky! psala jsem hlavně o tom že se do zakladatelky nemusíte hned pouštět, že každý se v tom tak nenimrá a když tu někoho něco zajímá, zeptá se :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí