Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj chci se zeptat sem v 20 tydnu tehotenstvi a zda se mi ze me zacina miminko kopat nebo proste citim ze se tam hejbe je to mozne nebo bych mela raci k doktorovi???? ![]()
s čím bys chtěla jít k doktorovi? Buď ráda, že o sobě mimi dává vědět
![]()
S čím by jsi chodila k doktorovi? Já myslela, že je dobře když cítíš pohyby
Nebo je raději nechceš cítit
![]()
Naopak-to je dobře, že je cítíš…spíš si to hlídej, abys je cítila ![]()
já je cítila od 16 týdne, a to mám první mimi…te´d mám někdy pocit, že chce z břicha proskočit ven…třeba dneska v noci, někdy se zase moc nehlásí…neboj, je to ok… ![]()
To je zas jeden blbý dotaz, jen aby tady řeč nestála? Nebo jsi fakt tak neinformovaná, že nevíš, že mimčo v sobě určitě cítit budeš a zvlášť ve 20tt
![]()
Ano Drahoušku, to budou pohyby - gratuluji! ![]()
já jsem teprve v 16+4 tt, ale četla jsem, že někdo už je má i takhle brzo - co bych za ně dala!!!
Ježiši já fakt nechápu,proč se do ní některé z vás hned navážíte. Hold to zakladatelka neví,tak se normálně zeptala a co jako?
Ale já zapoměla,tady to je to zase samá supermatka co všechno ví a všechno zná.
Zakladatelko určitě to jsou pohyby,je to naprosto normální,mimčo o sobě začíná dát vědět
Prvorodičky je začínají cítit právě okolo toho 20tt,někdo dřív někdo později.
Daniella82 píše:Že by ženská, která čeká dítě nevěděla, že jsou cítit pohyby??? Možná tak nějaká zaostalá a nějak mentálně postižená. Ale ne ženská, která se normálně pohybuje na netu a čte tady diskuze od samého začátku těhotenství
Ježiši já fakt nechápu,proč se do ní některé z vás hned navážíte. Hold to zakladatelka neví,tak se normálně zeptala a co jako?
Ale já zapoměla,tady to je to zase samá supermatka co všechno ví a všechno zná.Zakladatelko určitě to jsou pohyby,je to naprosto normální,mimčo o sobě začíná dát vědětPrvorodičky je začínají cítit právě okolo toho 20tt,někdo dřív někdo později.
přesně nechápu tyhle povýšený krávy co se hned do zakladatelky pouštějí, KAždý nečTE o každém hov** jako vy!!! proto se tu asi ptá ne? ![]()
Gabrielaaa píše:
přesně nechápu tyhle povýšený krávy co se hned do zakladatelky pouštějí, KAždý nečTE o každém hov** jako vy!!! proto se tu asi ptá ne?
Tak to jsem nevěděla, že informace o pohybech je čtení o hov..!
A docela tě lituji, protože jako ta krá.. ses tady přesně teď ukázala ty!! Nikdo se tady totiž nemusí hned urážet! Kolik ti je let?
![]()
tomi: myslím že o věk vůbec nejde spíš o to jaká potrefená husa se ozvala.. též jsem nepsala že přímo o pohybech je čtení o hov** to bylo napsané v souvislosti s tím že každý není tak informovaný, jako vy supermatky! psala jsem hlavně o tom že se do zakladatelky nemusíte hned pouštět, že každý se v tom tak nenimrá a když tu někoho něco zajímá, zeptá se ![]()