Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ale ja uz se na ty casi az budu mit velky bricho a az budu videt jak to kope uz se na ne celkem tesim hlavne bna to az to mali budu drzet poprve v naruci
Gabrielo, od 35tt mě každý jeho kopnutí nebo protažení tak bolí že zatínám zuby…
a teď už přenáším a je to fakt vyčerpávající… No v pátek mám KO a v úterý nejpozději vyvolání porodu ![]()
drahousek píše:
ale ja uz se na ty casi az budu mit velky bricho a az budu videt jak to kope uz se na ne celkem tesim hlavne bna to az to mali budu drzet poprve v naruci
Ono to za chvíli přejde, až tě to bude bolet
![]()
to jo a ž to bude bolet už to tak příjemné nesjpíš nebude, ale alepsoň víš že mimčo žije, na to se těším ![]()
No jo a zjoušela sis porod vyvolat sama třeba jízdpu na kole nebo tak? neexistuje něco? asi bych být tebou už chtěla mít mimíse u sebe ![]()
Gabrielaaa píše:
to jo a ž to bude bolet už to tak příjemné nesjpíš nebude, ale alepsoň víš že mimčo žije, na to se těším
No jo a zjoušela sis porod vyvolat sama třeba jízdpu na kole nebo tak? neexistuje něco? asi bych být tebou už chtěla mít mimíse u sebe
Zkoušela jsem všechno možný… ale nic, nic a nic… Ani Hamilton mi nezabral… ![]()
No, já nechci nic jinýho než už to mít za sebou ![]()
tak ti Monny přeju aby to na tebe přišlo co nejdříve a ať vše probíhá v pořádku a rychle. pak dej o sobě každopádně vědět, ať můžem sdílet tvojí radost z narození toho štěstí! ![]()
Monny89 píše:
Děkuju, a neboj, určo to někam na emimino napíšu![]()
Čoveče, já už to prožívám s tebou.
![]()
MarkyM píše:Monny89 píše:Čoveče, já už to prožívám s tebou.
![]()
Díky, je hezké slyšet, že v tom nejsem sama… děkuju všem a děkuju za emimino ![]()
Monny89 píše:MarkyM píše:Díky, je hezké slyšet, že v tom nejsem sama… děkuju všem a děkuju za emiminoMonny89 píše:Čoveče, já už to prožívám s tebou.
![]()
Vždycky kouknu na příspěvky, vidim tam Monny89 a říkám si…ááá Monny ještě nerodí ![]()
Tak třeba zítra už tu nebudeš ![]()
tak at to mas hlavne richle za sebou a at ste hlavne oba dva v poradku a pak se oźvi a pochlub se ![]()