Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
já doufám že se mi podaří snaženíčko a pak si to budu také užívat..:)
neboj budu drzet pesticky i kdyz ze zacatku sem si to moc neuzivala bylo mi skoro porad spatne
![]()
Timotike: tak když si nepsala mě tak nechápu proč si mě citovala???? a o vyzrálosti bych raději pomlčela a o tom kde se píše jaké i, y… kolik je prosimtě tobě? padesát že si tu hraješ na vychovatelku? opravdu jdi raději diskutovat jinam, s tobě podobnými, já si tu na tvrďačku rozhodně nehrála…
Zakladatelce se omlouvám za off topic, ale musela jsem se ohradit nad touto „vyzrálou“ paní ![]()
nevadi me uz taky zacina lezt na nervi ta jeji chytrost mno proste sem se jen lekla aby to nebylo necoo jineho zacalo mi to rano tak sem se jen chtela zeptat
já cítila miminko od 13.týdne..od 18.týdne cítím kopance
![]()
a teď zběsilé převalování a bušení, roste a už dává najevo , že je tu:-)
doktorka mi tvrdila, že v 13.týdnu nemůžu nic cítit, ale není to pravda, od dob, co kope, nejdřív malé, slabé kopanečky, tak to co jsem cítila předtím vymyzelo..bylo to slabé lechtání pod pupkem, pošimráníčko, moc krásný..cítila jsem to tedy do dob, než začaly kopance slabé…teď už dávno ne
![]()
ale vím, že to bylo miminko,cítila jsem to každý den..motýlka, šimrání krátko, lechtání…a za tím si stojím, že to nebyl nikdo jiný
![]()
madrianova píše:
já cítila miminko od 13.týdne..od 18.týdne cítím kopance![]()
![]()
a teď zběsilé převalování a bušení, roste a už dává najevo , že je tu:-)
doktorka mi tvrdila, že v 13.týdnu nemůžu nic cítit, ale není to pravda, od dob, co kope, nejdřív malé, slabé kopanečky, tak to co jsem cítila předtím vymyzelo..bylo to slabé lechtání pod pupkem, pošimráníčko, moc krásný..cítila jsem to tedy do dob, než začaly kopance slabé…teď už dávno ne![]()
ale vím, že to bylo miminko,cítila jsem to každý den..motýlka, šimrání krátko, lechtání…a za tím si stojím, že to nebyl nikdo jiný![]()
Ano, jsou pohyby a pohyby… ![]()
Pohyby - šimrání - od 13-14tt
pohyby - kopání - od 18-20tt (podle placenty)
A doktoři v poradně se většinou ptají na ty druhé pohyby - kopání ![]()
ja to zatim citim jako zatim takovi simrani a obcas kopani ale fakt sem se tu nechtela strapnit ale proste se se lekla co se deje protoze obcas se mi stane ze citim takove cukani
já mám spíš jakoby takový bublinky ale asi jsou to spíš střívka, ale už se taky těším až ho ucítím, kolouška mýho malýho ![]()
drahoušek: nijak si se neztrapnila, jsou t daleko bezvýznamější diskuze, tedy alespoň podle mě.. možná je to cukání škytavka mimča, někdo to tak má, mojí kamarádky holčička taky často škytala a bylo to jakoby takový ťukání ![]()
Souhlasím, radši se ptej… a aspoň se ptáš na něco hodnotnýho a důležitýho ![]()
holky, já bych chtěla sdílet vaší radost z malinkatých pohybů…
Kde jsou ty časy
teď akorát trpím…
drahoušek: já jsem v 15. týdnu asi si ještě budu muset počkat ![]()
Mony: jakžto? tebe už to asi spíš i bolí co? a jakto že ještě nerodíte pani? malýmu se nechce ven? ![]()
stikutka sa u plodu objavuje zvycajne az okolo siesteho mesiaca.