Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím ![]()
Chci se zeptat, jsem v 7tt a chtěla bych si nechat u kadeřnice obarvit vlasy, jelikož už fakt zase potřebují změnu. Jenže se bojím, že by všecky ty látky mohly nějak ublížit miminku, když to budu dýchat a tak.. Můžu k ní jít normálně a nebo raději počkat? A máte s tím nějaká zkušenost? Díky moc..
![]()
@Ketris Za mého těhotenství se říkalo, že by si těhotná vlasy barvit neměla. Ale na předporodních kurzech nám to vyvraceli. Tak je to asi na tobě, já si v těhotenství vlasy nebarvím, pro jistotu ![]()
Nevim proc bys nemohla… Chodila jsem cele tehotenstvi normalne, tak jako jsem byla zvykla..
Takze klidne bez:-)
@Ketris v pohode, ja chodim stale na barvu. Jediny problem muze byt ten, ze muze vlivem tehu barva blbe chytat na vlasy, jinak je to bez vlivu na mimco ![]()
Já chodím normálně, jen mi teď barva chytá ale úplně jiný odstín. Tak pozor, abys nebyla zelená ![]()
V prvním trimestru jsem teda barvení oželela. Ono se to trochu vstřebává do krve. Pak už jsem barvila, ale celkem málo. Možná tak dvě barvy za těhotenství. Je to sajrajt, proč si to nepřiznat.