Tuhý hlen v těhotenství

1610
18.7.16 09:18

Tuhý hlen v těhotenství

Ahoj, mám dotaz a nikde jsem toto nenašla… Měla jsem ráno výtok, mám celé tehu i první tehu jsem měla bílý vodnaty vitok, to je ok, ale dnes jsem měla dvě jakoby lehce nažloutlé „nudle“ opravdu to vypadalo jako nudle, hustý hlen táhly… Jsem ve 13 týdnu. Je možné že se jen čistí sliznice, znáte to nějaká?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
18.7.16 09:21

To neni mozne. Tady ma kazdy druhy IQ papirove krabice. Co je vitok? 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.7.16 09:26
@araw píše:
To neni mozne. Tady ma kazdy druhy IQ papirove krabice. Co je vitok? 8o 8o 8o 8o

Tak když se ti zdá mé IQ hodné papírové krabice, nevidím důvod, proč sem píšeš :mrgreen: příspěvků máš hodně, tak se můžeš jít pobavit dalsima debilama někam jinam a nemusíš stracet čas tady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
18.7.16 09:31

@araw hlavně, že ty víš jak se „to“ slovo správně píše :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
18.7.16 09:33

@Akcule neporadim..jen jsem se chtěla zastat ;) přeji ať je vše jak má být :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.7.16 09:36

Díky :) no jo, chytré mobily… Předepisuje slova, první mám tvrdé y a pak měkké… Ale toho si asi chytrá paní nevšimla, asi nemá na práci nic jiného, než pročítat diskuze a opravovat někomu pravopis :lol: ale i tací se najdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
18.7.16 09:47

Chtěla jsem napsat, poradit, ale za to tvé chování mě ani nehne.

Poradit bys chtěla, ale že píšeš jak dlaždič je ti jedno?

• Citovat
  • Upravit
1610
18.7.16 10:00
@Padme93 píše:
Chtěla jsem napsat, poradit, ale za to tvé chování mě ani nehne.Poradit bys chtěla, ale že píšeš jak dlaždič je ti jedno?

Tak zajímá mě, za jaké chování prosím?? To se mi snad jen zdá :lol: člověk si jde vystrašený pro radu a lidi kontrolují pravopis?? 8o 8o jezisi, píšu z mobilu který je z ciziny, předepisuje slova, nemůžu si je napsat jak chci já… Opravdu jsem netušila, že to bude někomu tak vadit :mrgreen: ještě že nejste doktorka… Kdyby Vám někdo napsal, že má problém a měl by pravopisné chyby, tak by jste mu napsala, že píše jako dlaždič a ať si najde jiného dr. Protože ho neosetrite?? :potlesk: jdu pro radu, ne pro kontrolu pravopisu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.7.16 10:02
@JayLee píše:
normalni to není zajed si do nemocnice muze to byt mykóza plisen kvasinky ale i odchazejici zatka zanet proste cokoliv ;)

Dekuju, alespoň jedna odpověď, asi tam zavolám ať mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
18.7.16 10:03

@Akcule Nemyslím pravopisné chyby. I když i ty jsou příšerný.

• Citovat
  • Upravit
652
18.7.16 10:53

No jo, lidi jsou někdy hrozni hnidopisi.
To co popisujes mám ted ke konci těhotenství, říkala jsem to doktorovi a prej je to z čípku… Jak se už otevírá. Dřív jsem to neměla, ale asi bych zašla za doktorkou, ať vezme ster nebo na to koukne. Já bych to nezanedbávala… Na druhou stranu, pokud je to jen jednorázové… Pak asi netřeba to nějak víc řešit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.7.16 10:59
@Evca.St píše:
No jo, lidi jsou někdy hrozni hnidopisi.
To co popisujes mám ted ke konci těhotenství, říkala jsem to doktorovi a prej je to z čípku… Jak se už otevírá. Dřív jsem to neměla, ale asi bych zašla za doktorkou, ať vezme ster nebo na to koukne. Já bych to nezanedbávala… Na druhou stranu, pokud je to jen jednorázové… Pak asi netřeba to nějak víc řešit :-)

Dekuju :palec: už jsem tam volala a mám přijít, tak jdu odpo, tak jsem zvědavá, už aby to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
18.7.16 11:03

@Akcule tak ať ti to dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
18.7.16 11:07
@Evca.St píše: