Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám dotaz a nikde jsem toto nenašla… Měla jsem ráno výtok, mám celé tehu i první tehu jsem měla bílý vodnaty vitok, to je ok, ale dnes jsem měla dvě jakoby lehce nažloutlé „nudle“ opravdu to vypadalo jako nudle, hustý hlen táhly… Jsem ve 13 týdnu. Je možné že se jen čistí sliznice, znáte to nějaká?? Díky
To neni mozne. Tady ma kazdy druhy IQ papirove krabice. Co je vitok?
![]()
@araw píše:
To neni mozne. Tady ma kazdy druhy IQ papirove krabice. Co je vitok?![]()
![]()
![]()
Tak když se ti zdá mé IQ hodné papírové krabice, nevidím důvod, proč sem píšeš
příspěvků máš hodně, tak se můžeš jít pobavit dalsima debilama někam jinam a nemusíš stracet čas tady ![]()
@Akcule neporadim..jen jsem se chtěla zastat
přeji ať je vše jak má být ![]()
Díky
no jo, chytré mobily… Předepisuje slova, první mám tvrdé y a pak měkké… Ale toho si asi chytrá paní nevšimla, asi nemá na práci nic jiného, než pročítat diskuze a opravovat někomu pravopis
ale i tací se najdou ![]()
Chtěla jsem napsat, poradit, ale za to tvé chování mě ani nehne.
Poradit bys chtěla, ale že píšeš jak dlaždič je ti jedno?
@Padme93 píše:
Chtěla jsem napsat, poradit, ale za to tvé chování mě ani nehne.Poradit bys chtěla, ale že píšeš jak dlaždič je ti jedno?
Tak zajímá mě, za jaké chování prosím?? To se mi snad jen zdá
člověk si jde vystrašený pro radu a lidi kontrolují pravopis??
jezisi, píšu z mobilu který je z ciziny, předepisuje slova, nemůžu si je napsat jak chci já… Opravdu jsem netušila, že to bude někomu tak vadit
ještě že nejste doktorka… Kdyby Vám někdo napsal, že má problém a měl by pravopisné chyby, tak by jste mu napsala, že píše jako dlaždič a ať si najde jiného dr. Protože ho neosetrite??
jdu pro radu, ne pro kontrolu pravopisu ![]()
@JayLee píše:
normalni to není zajed si do nemocnice muze to byt mykóza plisen kvasinky ale i odchazejici zatka zanet proste cokoliv
Dekuju, alespoň jedna odpověď, asi tam zavolám ať mám klid
No jo, lidi jsou někdy hrozni hnidopisi.
To co popisujes mám ted ke konci těhotenství, říkala jsem to doktorovi a prej je to z čípku… Jak se už otevírá. Dřív jsem to neměla, ale asi bych zašla za doktorkou, ať vezme ster nebo na to koukne. Já bych to nezanedbávala… Na druhou stranu, pokud je to jen jednorázové… Pak asi netřeba to nějak víc řešit ![]()
@Evca.St píše:
No jo, lidi jsou někdy hrozni hnidopisi.
To co popisujes mám ted ke konci těhotenství, říkala jsem to doktorovi a prej je to z čípku… Jak se už otevírá. Dřív jsem to neměla, ale asi bych zašla za doktorkou, ať vezme ster nebo na to koukne. Já bych to nezanedbávala… Na druhou stranu, pokud je to jen jednorázové… Pak asi netřeba to nějak víc řešit
Dekuju
už jsem tam volala a mám přijít, tak jdu odpo, tak jsem zvědavá, už aby to bylo