Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny z Vás, které právě zjistily, že jsou těhotné a těší se na příštích 9 měsíců, až jim jaro přinese miminko
ráda poznám maminky které budou chtít sdílet to dobré a nebo budou chtít podržet v těch krušnějších chvilkách.
Ahoj
i já budu mít jarní miminko
ale ještě jsem nebyla ani na první kontrole u doktora, tak se zatím moc do těhle diskuzí nehrnu ![]()
Vitam te, ja jsem se dnes teprve dozvedela z krevnich testu ze jsem tedy opravdu tehu a ve ctvrtek rano jdu na UTZ, ale jsem ve skupinkach kde jsme s holkama testovaly a tak jsem rikala ze by bylo fajn uz zalozit nejakou budouci skupinku, kam se mozna ostatni pridaji ![]()
@Adel.G já jdu na krevní testy ve středu, do Natalartu, máme vysněné miminko po 10.měsících snažení s malou pomocí, jinak jsem na testu objevila cosi už 7dpo a 11 dpo už jsem měla hezkého ducha
ona tady skupinka už je ale je veřejná a já do veřejné skupinky moc psát nechci…můžeme ještě chvíli počkat jestli se k nám někdo přidá a potom ji založit
dneska jsem 15 dpo a 4+5 tt
Ahoj, v sobotu na mě vykoukly dvě čárky na testu a tak se doufám také budeme radovat ![]()
@vally Ahoooj
já doufám že se budeme radovat všechny
holky a už proběhlo oznámení muži doma? a jak?
@Kkklarka tak tomu jsem to oznámila hned po zjištění pozitivního testu
chvilku jsem tomu ani nevěřila ![]()
Tez se pridavam,pozit.test jsem nasla min sobotu a na kontrolu jdu za tyden, to bych mela byt 7+2,tak se tesime;-)
Tak já jsem zjistila taky nedávno, že jsem těhotná, jsem v 8tt.. Ale musím tedy říct, že mám z toho hroznej strach.. mám 10ti měsíčního syna a představa dalšího bolestivýho porodu a toho kolotoče potom, že se zase tak dlouho nevyspím.. No chtěli jsme dvě, máme je mít, ale opravdu mě teď ovládá šílenej pocit že to nedokážu ![]()
@vally já ji ty měsíce plánovala jak mu to oznámim aby to byla dokonalá chvíle, ale bohužel
hned jsem mu ukazovala test a on jako správný chlap, samozřejmě nic neviděl
![]()
@eNesiss dokážeš,uvidíš
my ženy vydržíme to, co by jiný chlap vzdal skoro na začátku. Já mám tříletého hyperaktivistu, který od 6.týdnů prakticky neustále řve
No vítám vás holky, nám to vyšlo hned napoprvé, já sice věděla ze mam ovulku ale v ten den jsme spolu ani nespali a jak vidim podarilo se. Tesim se na ctvrtek ze uvidim aspon malou tecku. Priteli jsem to rekla az po pozitivnim digi testu ale rikal ze dokud to nebude mit od doktora tak nebude verit
ted uz je stastny.
@eNesiss ty jo, to jste na to sli supem, chteli jste nebo prekvapko?
@Kkklarka : děkuju
týjo to si neumim představit, náš malej je sice děsnej nespavec, ale jinak hodnej a pláče jen když spadne na zadek ![]()
@Adel.G : jojo, rychlovka.. My jsme to právě s přítelem měli všechno takový rychlý, první otěhotnění bylo už po 2 měsících vztahu, ale nikdy jsem tak necítila, že k někomu patřím, tak jsme do toho šli.. Navíc brala jsem to jako osud, jelikož jsem 7 let nebrala antikoncepci, měla jsem 3 partnery a nikdy nic a sním hned, no a teď jsme si dávali velký pozor, takže to moc nechápu, asi jsme nějak hodně kompatibilní spolu, ale máme radost, jen se to u mě mísí s velkým strachem.. ještě větším než u prvního :/ a vy? máte první miminko?
@Adel.G Ahojky, dlouho jsme se v diskuzi nikde nepotkaly
já zatím budu jen nakukovat, nechci nic zakřiknout, potvrzené ještě také nic vlastně krom Clearblue nemám ![]()
@eNesiss No u nas je to po trech letech, sice prvňi oficialne ale meho syna spolu vychovavame od jeho roku. Bylo to planovane a moc se oba tesime ![]()