Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kkklarka Vždycky něco napíšeš dřív, než já stačím odeslat svoji reakci na předešlý příspěvek
.
Hlasim se zatim tise. 18.7 nalezeny //…kontrola nejdriv za dva tydny. Vsem hodne zdravi a pohodicky ![]()
I já se pridávám v pondělí zistene tehu na kontrole ( preventivní ) a docela šok pro oba. Vyšla sem ven z ordinace a čekárny a chlap seděl na lavičce u zubaře ( bolel ho zub ) tak sem šla k němu a řekla sem na celou cekarnu. " Ty si uvas na ocasu uzel a nelez na mě ani s gumou" on nechápavě čuměl a já na to " jsem v 7tt "
Po šoku a to sme 3 roky manželé a přes gumu celou dobu nic až ted. A to je o to větší sranda že svara a jeho manželka taky čekají a to sou od nás o 2 měsíce vic
Holky dekuji za odpovědi, zitra jdu normalne k praktický a necham si na 2 týdny napsat PN.na gyndu jdu az 1.8. Tak doufám že za ty dva týdny mi bude už lépe, chtela bych pracovat co nejvíce to pujde. Ale teď to prostě nějak nezvladam…:-(
Jo i ne přestavujeme byt, a teď tohle. Jak se říká co člověk nejmíň teď potřebuje dostane. ![]()
@kiara666 miminko si k vam chtelo najit cestu
a co na to zbytek cekarny? ![]()
Dobrý večer holky, tak já dnes ještě testovala, spíš tak z nudy, jsem 5 dní po vynechané MS a měla jsem jen hodně slabou čárku na testu v pondělí. Clear Blue sice potvrdil, ale prostě jsem nutně chtěla vidět klasické //.
A taky jsem netrpělivá, k doktorce až za týden v pátek. TO bude cca 6tt. Akorát to břicho. Nějaký nápad jak splasknout? Jsem jak v 9 měsíci před porodem
a to se ráno cpu Activíí a nci
![]()
@skeble88 jo tak to bříško mám taky a to těhotenství zatím vím jen díky cůracým papírkům. Dr. až 10.8.,asi do té doby zešílím
@Kastanislava stále čekám na schválení
@skeble88 já budu zítra týden po spoždění, a už raději netestuji, taky jsem chtěla dvě dálnice, ale už 2× mi čárka lehce zesvětlala, tak jsem se na to vykašlala, nechci se stresovat ![]()