Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj vsem, ja taky objevila // po 2,5 letech snažení a 4 potratech, takze doufam, ze tentokrat bude vse konečně ok
uz jsem ani v druhe miminko ne doufala, pracuju, mam bozi praci a stěně… Tak mozna proto konečně
jsem dnes 4+6, zitra krev a mozna i utz vzhledem k tem potratum a služební ceste v utery… Zatim vzhledem k historii proto vkládám anonymně, tak se nezlobte…
@Kkklarka píše:
Holky, tak skupinku už máme, kdo chce poslat pozvánku
Ahoj, muzu poprosit o pozvanku?
Ahojky holky.Jsem tady nová
. O jedno mimi jsme nedávno přišli. Byla jsem ve čtvrtém měsíci. Bohužel těhotenství bylo zamlklé. Už se nějakou chvíli testuju a stále tomu nemůžu uvěřit, že se to znovu podařilo
. Snad to bude všechno v pořádku a my si s manželem budeme konečně užívat vysněné miminko. Všem moc gratuluji k pozitivnímu těhotenskému testu ![]()
@VeronikaHolíková ahoj tak to gratuluji, at uz vse dopadne dobre. Kdy jdes k dr?
@Adel.G Ahoj. Děkuji moc
. No k doktorovi půjdu nejdříve za dva týdny. Teď jsem v 5 tt, tak si myslím, že v 7tt už bych jít mohla.
@Adel.G Jinak tady je fotka testů. Snad je dobré znamení, že čárky sílí. Doufám, že vše bude v pořádku.
@VeronikaHolíko ahoj
jsou to krásné testíky
já jsem taky v 5tt, takže doktor mě taky čeká, sice už se nemůžu dočkat, ale ještě jsem se neobjednala…
Ahoj holciny, snad nic nezakriknu, kdyz vas pozadam o clenstvi v soukr skupine…pokud dobre pocitam jsem 4+6 a v patek pujdu na kontrolu…
@bebenka Ahoj
. Jé tak to je super, že jsi ve stejném týdnu jako já. Já se taky ještě neobjednala. Četla jsem, že je lepší počkat a jít tam později, kdy už je vidět
. Snad u nás v 7tt vidět půjde. Dříve jak za 14 dní tam nejdu. Ale je to peklo to čekání.
@VeronikaHolíková dekuju… zatim se nak nervuju, jestli bude srdicko..
@VeronikaHolíková to čekání je nejhorší. já už to nevydržela a objednala se… Ale stejně mě dala až na 10.8.,…teď se ještě přestat pozorovat a zabavit se, ať to rychlo uteče.