Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tofik já vím, jsou to pořád jen maličkosti na které se pak snadno zapomene
a ten prcek za ně stojí.
Kdy to chcete oznámit v zaměstnáni?
@Tervik já jsem na RD a v prosinci se mám vrátit. Jestli bude všechno v pořádku, zkusila bych spíš domluvit, jestli bych si to mohla prodloužit, protože, podle mě, je neefektivní v prosinci přijít a v únoru zase odejít
Ja až po kontrole a zjištění, že je zatím vše OK.tak po 10.8.
Já se bojím to říct, po povýšeni jsem dostala smlouvu na půl roku a v záři teprve dostanu na neurčito. Mám strach že mi jí neprodlouží když budou vědět že jsem těhu. ![]()
@Tervik hmm, to je prekérka. taky bych se bála to říct, ale na druhou stranu bych se cítila jako podvodník, kdybych jim to zapřela, já jsem takovej hloupej poctivec
Záleží jaký máte vztahy, jak velká je to firma nebo kde děláš atd.
@Tofik také je mi to blbé, ale zase riskovat ze se nebudu mít kam po mateřské vrátit se mi nechce. Manažerská místa se hledají špatně. No, ono to nějak dopadne ![]()
A co tatínkové? Jak ti to prožívají? Ten náš má nevolnosti se mnou ![]()
včera si stěžoval že ho bolí prsa ![]()
@Tervik to je dobrý s těma nevolnost má. ten můj je mega pozornej, to není jak u první dcery. teď to prožívá…rozdíl 9ti let. A taky toto těhu chtěl hlavně on ![]()
Ja mám porad bolesti v podbrisku, vzdy na chvilku. :/ Bolí me bradavky, přestalo mi chutnat sladke (a ze ja ho muzu jist po kilech) a mléko.
Myslíte, ze mi přinese smůlu si koupit jedny dupacky?
@anetan007 také už pokukuji po hadřikách
ale ač nejsem pověrčivá, snažím se vydržet do konce 3 měsíce
@anetan007 Já určitě vydržím do. trimestru - nebo plánuju to teda ![]()
Testy vyšly pozitivně, ale pořád cítím napětí v podbřišku, jako bych to měla dostat. Zítra začínám 6 tt a bojím se, abych byla ok. Jsem objednaná na 1.8. je to brzy?
@Luciasek31 ty tlaky, křeče mám také. Na první kontrole jsem byla v 5+6 a už byl prcek krásně vidět.
takže to až tak brzy není