Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
29.7.16 19:06

@P.e.t.r.a vítej a gratuluji, že se vám to podařilo takhle brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.7.16 19:17

Můžu se ještě trochu blbě zeptat? :oops: na první ultrazvuk se mnou chce jít přítel i mamča… můžou tam takhle ve dvou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
29.7.16 20:19

@Luciasek31 Spis necekane, neplanovane… jeste to nejak nemuzu vstrebat a bojim se. Ale jinak dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
30.7.16 20:28

Ahoj holky, Jakpak vám dnes je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
30.7.16 21:14

@Denina01 No tak si zavolej nebo se zeptej az se budes objednavat, ale je to vaginalne, takze ja bych u toho asi tolik lidi nechtela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
30.7.16 22:11

@Zaluzie už jsem právě objednaná, volat jen kvůli tomu se mi moc nechce ☺ o tom vyšetření vím, skoromanžovi ani mamce to nevadí a já se před nimi nestydím ☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.16 07:19

Ahoj holky :),
přestala jsem brát HA v listopadu 2015, do června 2016 jsme si dávali pozor, pak jsme řekli, ze tomu necháme volný průběh, a že stejně je téměř nemožný, ze by se hned zadarilo. A teď jsem v šoku, protoze jsem v 6.tydnu. Příroda se rozhodla a u nás tedy velmi rychle :-D. Přeji pohodové „začátky“ bez nevolnosti :-D. Laura. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
2.8.16 09:06

@Laura.Simi ahoj, tak to máš super teda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
2.8.16 09:08

Ahoj holky, jak vám je? Já zatím ani jednu nevolnost. Ale prsa bolí pořád a je znát že rostou. Už se těším na pondělí, až uvidím :srdce: otázka je jestli jedno nebo dvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
2.8.16 09:19

Ahoj, mohu se k vam přidat? Před pár dny jsem objevila ducha a dneska už vlastně na testu byl silnější duch..na gyndu jdu 17.8., kdy budu v 8. týdnu těhotenství..dneska jsem podle kalkulačky 5+0 a TP 4.4.2017.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.8.16 09:44

@danytek.hor já už mám druhým týdnem nevolnosti a je to opravdu hrůza :,( nedokážu pořádně vstát z postele, ze židle, z gauče - mám hnedka tmu před očima, cokoliv dám do pusy (hlavně po ránu a dopoledne) okamžitě mě začne napírat, ale nedokážu zvracet… normální fungování je fuč, většinu věcí musí dělat manžel… achjo, připadám si tak neschopně :(
prsou ani dotknout a mám pocit, že pořád rostou :D a v pátek jdu doktorovi a už by mělo být vidět srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
2.8.16 17:05

Damy mohu se k vam pridat? Ja teda doufam, ze po roce a neco uz to vyslo. Byla jsem na druhem IUI a na testu mam slabou carku a zitra jdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.8.16 18:56

Ahoj děvčata, tak máme doma téměř 3letou divosku a teď se nám podařilo jsme v 8tt :srdce: takže se moc těšíme…Doufejme na zdravoucke miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
3.8.16 07:27

Ahoj holky. Tak mě od pondělí bolel zub. Musela jsem si párkrát vzít ibalgin a včera zubař a byl to moudrak tak mi ho vytrhl. Pořád mě to dost bolí, ale bojím se brát další prášky. Máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
3.8.16 07:33

@danytek.hor a tobe ibalgin dr doporucil? slysela jsen, ze v tehotenstvi se nesmi, ze se muze jen paralen, ten miminku neskodi. Me vcera taky chytnul zub, ale nastesti prestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí