Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky my to dnes oznámily tchanovcum že cekame. Víte reakci tchanovcu? Svagrovo o 2 měsíce víc než mi. Tchanovci odpověděli. Tak to ste se na nás domluvily s tvym bráchou ne? Myšleno na manžela. My ne proč? ( víme že čekají ) Slova se ujala tchyne, a praví. To nevíte že tvůj bracha zase cekaji.Tak dostaly 5 litrů vína.
@Tervik aha
. Jak dlouho si čekala, než jsi to někomu řekla? Mám strach se o tom zmínit, než to bude potvrzené od dr.
@Luciasek31 no, rodičům jsme to řekli až po kontrole u lékaře. Dali jsme jim jako dáreček fotku z ultrazvuku
jinak to ví zatím jen rodina
Tak me ted ovladl ohromny strach. Lezela jsem a hrozne me pichlo pod pupikem uprostred, jak kdyby mi tam nekdo vrazil nuz. Letela jsem na wc, jestli nekrvacim a zatim nic. Ale vubec nevim, co se mohlo stat.
@anetan007 klidek,nemuselo se stát vůbec nic
děloha se roztahuje
Tak, ze mam takove krece pri chuzi, kdyz vstanu, to jsem jeste brala. Ale ted jsem lezela a bolesti jsem se az chytila na brise. ![]()
@anetan007 jestli máš nějakou pochybnost zajdi nebo volej dr ![]()
@Codisek určitě dám vědět, ale ještě jsem tam nevolala, mám toho teď v práci hodně, snad zítra to stihnu ![]()
@Denina01 přesně, je sice pravda, že se snažím více pít, ale ta potřeba čůrat přijde, tak náhle a akutně
vůbec to neznám…byla jsem schopna vydržet dlouho a přes noc jsem se vůbec nebudila. Jestli bude hůř, tak asi budu trávit den na záchodě ![]()
@Kkklarka píše:??? nic jsem tady nenašla
@VeronikaHolíková ahojto je mi moc líto co se stalo