Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
26.7.16 22:52

@bebenka právě, já piju normálně jako vždy 1,5 - 2l a stejně to přijde tak hnusně že když nejdu okamžitě, tak mám křeče v břiše. Prý bude hůř, takže už se jedině můžem těšit na nošení plínek jinak nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
26.7.16 23:31

@Denina01 přesně :-D ale v noci mě to vždycky vyděsí, protože si myslim, že přišla MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 09:43

@Kkklarka Ahoj :mavam:. Děkuji jsi hodná. Snad už je všechno zlé za námi a bude už jen lépe. Pálí mně žáha jako čert a potím se jako prase…to je fakt hrozné :lol:. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.7.16 13:12

@VeronikaHolíková me zaha nepali…to by jeste shazelo :mrgreen: trpim extremnim nechutenstvim a muz si zacal vsimat ze hubnu. Ted mi bylo spatne ctyri dny zasebou, to neznam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
27.7.16 13:32

Holky když to tu tak čtu tak jsem vlastně stastnej člověk - nevolnost žádná, cítím se pořád stejně. Kromě bolení prsou jsem úplně v pohodě. Dle MS jsem 5 + 5. Zítra k dr, už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.7.16 13:37

@danytek.hor Tak to gratuluji, ať ti to vydrží až do konce! :dance: ono je to sice otravný, aspoň si uvědomuju že jsem těhule když věčně lítám na wc, bolej mě prsa a břicho taky jede :D takže sečteno podtrženo, nakonec jsem vlastně ráda že mi něco je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
27.7.16 14:11

Ahoj holky :mavam:
Mě je dnes po 2 týdnech první den úplně dobre :dance: takže, tu lítám jak blázen, pomálu maluji :mrgreen:, peču a vařím na týden dopředu :mrgreen: :mrgreen:
Máte některá zkušenosti s cestou k moři v 1 trimestru? Trochu se bojím jak tam ty vedra zvládnu, potím se jak pra.. už tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
27.7.16 14:14

@Tervik mě to všichni rozmlouvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.7.16 14:19

@Tervik Ahoj, jedu teď v neděli, ale myslím že to bude v pohodě. 30 tady a 30 tam, naopak u moře ještě většinou fouká, tady je akorát tak hnusně dusno, tak to bude lepší si myslím… Letíš nebo jedeš? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
27.7.16 14:21

@Kastanislava mě právě také, ale i dr mi řekla že nevidí důvod proč bych nemohla jet.
Tak jsem zvědavá, nebojím se, že by se něco mohlo stát, jen spíš aby mi nebylo z horka špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
27.7.16 14:23

@Denina01 ahoj, bohužel jedu 8o :) takže 11h v autě bude asi to nejhorší :mrgreen:
To je fakt, 30 tady je daleko horší než 30 tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.7.16 18:25
@danytek.hor píše:
Holky když to tu tak čtu tak jsem vlastně stastnej člověk - nevolnost žádná, cítím se pořád stejně. Kromě bolení prsou jsem úplně v pohodě. Dle MS jsem 5 + 5. Zítra k dr, už se těším :)

Ahojky, tak to jsme na tom stejně jak pocitove, tak skoro i časove, ja jsem dnes 5t+6.ale k dr. jdu az v pátek :zed: jsem netrpeliva :andel: ale příznaky už zatím odeznely, krom tech prsou jak pises..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 20:40

@Kkklarka Já teda nechuť nemám ani žaludek na vodě. Jen ráno jak vstanu mám trošku žaludek na vodě, ale jak se nasnídám tak v pohodě. Bolí mě bradavky a hodně teda, žáha pálí pořád. V noci mě to vzbudilo jsem se málem poblila :lol:. Ráno to trošku polevilo a už zase pálí. To bude moje smrt. Jinak sem tam cítím píchnutí v břichu :). Kdyby aspoň test ukázal třeba, že něco není v nepořádku. Třeba by zeslábl…je lepší to zjistit doma než to slyšet u doktora, když si myslíš, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.7.16 20:58

@VeronikaHolíková me je dneska o neco lepe…ale dopoledne katastrofa.Jsem myslela ze pri nakupu palubek sebou slehnu :? :D ale dala jsem to.Je teda pravda ze posledni ctyri dny toho ani moc nedelam jen zakladni uklid, uvarit a obstarat zvirata a samozrejme meho maleho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
27.7.16 21:15

@VeronikaHolíková me je dneska o neco lepe…ale dopoledne katastrofa.Jsem myslela ze pri nakupu palubek sebou slehnu :? :D ale dala jsem to.Je teda pravda ze posledni ctyri dny toho ani moc nedelam jen zakladni uklid, uvarit a obstarat zvirata a samozrejme meho maleho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí