Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bebenka právě, já piju normálně jako vždy 1,5 - 2l a stejně to přijde tak hnusně že když nejdu okamžitě, tak mám křeče v břiše. Prý bude hůř, takže už se jedině můžem těšit na nošení plínek jinak nevim ![]()
@Denina01 přesně
ale v noci mě to vždycky vyděsí, protože si myslim, že přišla MS…
@Kkklarka Ahoj
. Děkuji jsi hodná. Snad už je všechno zlé za námi a bude už jen lépe. Pálí mně žáha jako čert a potím se jako prase…to je fakt hrozné
. A co ty?
@VeronikaHolíková me zaha nepali…to by jeste shazelo
trpim extremnim nechutenstvim a muz si zacal vsimat ze hubnu. Ted mi bylo spatne ctyri dny zasebou, to neznam ![]()
Holky když to tu tak čtu tak jsem vlastně stastnej člověk - nevolnost žádná, cítím se pořád stejně. Kromě bolení prsou jsem úplně v pohodě. Dle MS jsem 5 + 5. Zítra k dr, už se těším ![]()
@danytek.hor Tak to gratuluji, ať ti to vydrží až do konce!
ono je to sice otravný, aspoň si uvědomuju že jsem těhule když věčně lítám na wc, bolej mě prsa a břicho taky jede
takže sečteno podtrženo, nakonec jsem vlastně ráda že mi něco je ![]()
Ahoj holky ![]()
Mě je dnes po 2 týdnech první den úplně dobre
takže, tu lítám jak blázen, pomálu maluji
, peču a vařím na týden dopředu
![]()
Máte některá zkušenosti s cestou k moři v 1 trimestru? Trochu se bojím jak tam ty vedra zvládnu, potím se jak pra.. už tady ![]()
@Tervik Ahoj, jedu teď v neděli, ale myslím že to bude v pohodě. 30 tady a 30 tam, naopak u moře ještě většinou fouká, tady je akorát tak hnusně dusno, tak to bude lepší si myslím… Letíš nebo jedeš? ![]()
@Kastanislava mě právě také, ale i dr mi řekla že nevidí důvod proč bych nemohla jet.
Tak jsem zvědavá, nebojím se, že by se něco mohlo stát, jen spíš aby mi nebylo z horka špatně.
@Denina01 ahoj, bohužel jedu
takže 11h v autě bude asi to nejhorší ![]()
To je fakt, 30 tady je daleko horší než 30 tam ![]()
@danytek.hor píše:
Holky když to tu tak čtu tak jsem vlastně stastnej člověk - nevolnost žádná, cítím se pořád stejně. Kromě bolení prsou jsem úplně v pohodě. Dle MS jsem 5 + 5. Zítra k dr, už se těším
Ahojky, tak to jsme na tom stejně jak pocitove, tak skoro i časove, ja jsem dnes 5t+6.ale k dr. jdu az v pátek
jsem netrpeliva
ale příznaky už zatím odeznely, krom tech prsou jak pises..
@Kkklarka Já teda nechuť nemám ani žaludek na vodě. Jen ráno jak vstanu mám trošku žaludek na vodě, ale jak se nasnídám tak v pohodě. Bolí mě bradavky a hodně teda, žáha pálí pořád. V noci mě to vzbudilo jsem se málem poblila
. Ráno to trošku polevilo a už zase pálí. To bude moje smrt. Jinak sem tam cítím píchnutí v břichu
. Kdyby aspoň test ukázal třeba, že něco není v nepořádku. Třeba by zeslábl…je lepší to zjistit doma než to slyšet u doktora, když si myslíš, že je vše v pořádku.
@VeronikaHolíková me je dneska o neco lepe…ale dopoledne katastrofa.Jsem myslela ze pri nakupu palubek sebou slehnu
ale dala jsem to.Je teda pravda ze posledni ctyri dny toho ani moc nedelam jen zakladni uklid, uvarit a obstarat zvirata a samozrejme meho maleho
@VeronikaHolíková me je dneska o neco lepe…ale dopoledne katastrofa.Jsem myslela ze pri nakupu palubek sebou slehnu
ale dala jsem to.Je teda pravda ze posledni ctyri dny toho ani moc nedelam jen zakladni uklid, uvarit a obstarat zvirata a samozrejme meho maleho