Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@xk.kx no nedoporucil, ale ani při bolesti nezakazal. Teď jsem tam byla znovu, pořád to strašně bolelo. Našel kaz ještě na jiným. Málem to tam se mnou kleplo jak to bolelo. Teď je to rozvrtany, tak to pořád bolí, ale snad se to zklidní
Ahoj holky!
Mně to vůbec nehází nové zprávy, že někdo napsal
My jsme teď ba dovče v Beskydech. včera jsem myslela, že to ani nedolezu
Dneska jsme si dali pohodový okruh možná 5 km max. a bohatě mi to stačilo. Tak konečně bude dcera spokojená, že nemusí pořád chodit ![]()
@danytek.hor ja po IUI prodelala anginu a zanet zubu a nervu. Nikdo mi na to nic nedal. Pry muzu max. 3paraleny denne, jinak smula a ledovat
@chmz ono asi co člověk to názor. Četla jsem tu nějakou starou diskuzi a tam taky jedna psala že ji bolel tuším zub, pretrpela to, pak to říkala gyndarce a ta ji řekla že pro mimi lepší prášek než aby ona takhle trpěla a byla ve stresu. Každopádně jsem ráda že mi to už tak nějak přestalo
Tak jsem byla na krvi a jsem tehotna a hcg je 371. Na IUI jsem byla 19.7., tak snad je to v norme. Ted jeste aby se mimous udrzel
Jo dekuji, snad to vyjde. Fakt bych po takove,,dobe" byla rada. Ono pro nekoho 14mesicu je hrozne dlouha doba. A vim, ze se nekdo snazi i dyl. Ale do kontroly ultrazvuku mi prijde hrozne dlouha doba ![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat
dneska máme za sebou první UTZ a konečně
takže jsme šťastný jak blechy, jelikož Yo zrovna nebylo snadné ![]()
To jsme na tom skoro stejně, TP podle mého výpočtu asi 17. 3. 2017:) Ale zatím se dopředu moc neraduji ![]()
Holky, kdy jste byly poprvé na krvi? Já jsem ted 6+1 a na kontrole jsem byla v pondělí. Vše v pořádku na ult byl jen váček, dr mi říkal, ze vše je zatím jak ma být. Další návštěva az za 3 týdny, ale o krvi ani slovo
@Luciasek31 mne by na krev snad ani nepozvali. Ja sla do pronatalu, jestli mi nemuzou vzit krev, nez se to zjisti pres test, protoze jsem marodila se zubama a doktori se mnou nechteli nic delat. Jinak by si me pozvali az na ultrazvuk
@Luciasek31 ahoj,ja byla na prvnim UZ vcera (6+1tt) taky zatim GV, vse pidle dr v poradku, na dalsi kontrolu me chtela poslat za tyden, jelikiz jsem mela provlemy v prvnim tehu s dcerkou. Ale jsme 2tydny na dovolene, tudiz jdu take az za 3tydny 23.8. Nijak se nestresuji, tesim se na dovcu. Krev mi take nebrala.. Chtela mi dat Ustrogesan, nebo jak se to pise. Odmitla jsem, nechci do sebe cpat nejake svinstvo, necham na prirode jak to chce. Jedine co beru jsou vitaminy s kys. listovou.
@Codisek tak ja bohuzel bez techle hnusu bych asi neotehotnela. Doktor kdyz zjistil PCO, tak do me rval Proveru. Cyklus byl i po 60dnech, nebyla ovulace. Cyklus se chvili ustalil a pak se to zase rozhazelo. Pak me poslal do Pronatalu a divila jsem se, jak tam to rychle lita. Vzali mi krev na vse mozny a vysetrili me. Dali mi prasky na spatnou stitnou zlazu. Nasadili clostylbegit a pak jsem si pichla injekci Ovitrille na spusteni ovulace a po IUI jsem
Mela utrogestan. A ted po druhem IUI to same a utrogestan stale beru. Kdyz bycy nemela zadne problemy, tak bych take do sebe nechtela nic cpat… Ale neda
Se nic delat
@chmz ja to nemyslela zle.. jen to chci zkusit bez prasku. Kdyby neco, tak jdu na pohotovost, a pak bych se praskum nevyhla..