Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
203
6.8.16 20:07

@Codisek jasne v pohode, ja to take nemyslela nejak spatne :) Jen bych to take rada dala vse bez prasku, ale nedalo se nic delat. Moje telo si s tim samo neporadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.8.16 20:35

@chmz to chapu.. ja pri prvnim tehu byla otevrena od 25tt na 3cm.. desne jsem se bala, ze dcera bude nedonosena a buh vi zdaa by to prezila. Byla jsem kazdy mesic v nemocnici na kapackach, doma v klidu, nohy hore a cpali me magneziem. Vse stastne zkoncilo v 37tt, zaplat panbuh tehdy za ty leky a lekare.. Tak ted jsem na MD s dcerkou, tak pocitam, ze bude vse v piradku bez leku.. aspon see o to pokusim zase do posleddnich chvil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
6.8.16 23:37

Ahoj holky :-) tak já jdu poprvé k doktorovi v útery :-) už se nemůžu dočkat, dost dlouho jsem to odkládala, tak doufám, že už tam bude něco vidět. Vůbec se mi to nedaří utajit, takže už to skoro všichni vědí, mě tak hrozně vyrostla prsa, že je to do očí bijící :-D taky bych se ráda svěřila s tím, že mám děsně živé sny, ve kterých si teda uvědomuju, že je to sen, ale vůbec nechápu, co se mi to v té hlavě děje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
7.8.16 15:21

@bebenka taky se to snažím tajit, protože je ještě brzy, ale taky se mi zvětšily prsa( u me to není moc poznat, mám je normarne i tak velký). Nejhorší je, ze me Desně bolí, jakýkoli dotyk a nejhorší je, ze nemůžu spát na břiše, jako obvykle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.8.16 16:27

@Luciasek31 já je mám taky velký, ale teď je mám ještě větší :-D taky mě bolí, ale naštěstí už míň, teď jsou spíš už jen citlivé :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.8.16 16:59

Ty jo holky, ja jsem snad jedina, ze mam prsa B a nevzrusuji se s zadnym tehotenstvim :-D, tak zase jsem rada, ze se nemusim tahat treba s DEckama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
7.8.16 17:58

@xk.kx tiše ti zavidim, od sedmnácti mám decka, ted jsem si na léto nakoupila nové prádlo f a ted je mi těsný ;-(. Přitom jsem nepribrala ani kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
7.8.16 18:03

@bebenka tak to me bolí a představa, ze se ještě zvětšují me moc netěší. Včera jsem byla s holkama na večeři a obě mají děti, tak jsme se nějak dostaly na kojení a obě nadšeně vyprávěly, jaké měly pěkné nalité dvojky, když kojili. Obě jsou hodně hubené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
7.8.16 18:40

Luciasek31 tak zase manzel/pritel je rad ne? ten muj by byl, kdyby vyrostli i o cislo.Ja mam v prsou asi spis chlapsky hormony:-D.Ale zadek mam zase poradne zenskej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
7.8.16 18:53

@xk.kx :lol: chlapsky hormon, to me rozesmalo. Když jsme spolu před deseti lety začali chodit, říkal že na prsa moc není, ale postupem času si je velmi oblíbil :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
8.8.16 17:50

Ahoj holky, já se také hlasim k jarnímu mimcu.. jsem v 10 týdnu a vse zatím super az na silenou únavu a také bolesti prsou. 8o Tak všem držím palce a ať vse probiha bez problémů! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
8.8.16 18:07

Ahoj holky, ja se také připojuji. Jsem v 5tt+3 dny. Máte bolesti v oblasti žeber a zad?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
8.8.16 20:26

Ahoj holky, takže dnešní kontrola asi takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
8.8.16 20:33

Ahojte, podle ms bych mela byt 6+4tt, zitra prvni kontrola u dr., tak jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
8.8.16 20:50

@opicaci jsem taktéž 6+4tt, tak dej vědět jak jsi dopadla. Držíme palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí