Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adeelka93 Nee, takhle malinký to stejně nemá cenu. Ale ve středu už budu chtít ![]()
Tak super že to vyšlo. A
bude určitě ![]()
Já jsem ráda, jen jsem se z toho nějak nemohla vzpamatovat
@ALeontýna Tak si pak posleme fotecky pristi tyden
dva roky jsou jeste super, ale nasi kamaradi budou mit od sebe deti rok a mesic, to je teprve masakr ![]()
@ALeontýna ahojky, gratuluji ti. I já jsem na tom podobně dnes 6+6tt. Jdu na kontrolu 22. tak věřím, ze vše bude OK a dutinka už bude mít srdíčko…
@Adeelka93 Jj foto Vložím
Prostě se to musí zvládnout, jinak to nejde. Na druhou stranu jsem fakt ráda, vyřešilo se to tak nějak za nás. Pořád jsme přemýšleli, jaký nejlepší rozestup bude. A nejlepší bude 20 měsíců ![]()
@Luciasek31 Určitě bude
A hned pak krásný pocit. Gratulace ![]()
Ahoj, můžu se k vám taky přidat? Podle MS bych dnes měla být 8+1. Na první kontrole jsem byla v 5+6 a byl vidět žloutkový váček. Dnes jdu na druhou kontrolu a doufám, že bude vše v pořádku. Jsem vzhůru už od 5, jak se bojím. A snad dnes budou nějaké informace o termínu porodu a tak. Podle internetu by to mělo být 20.-22.3. Já jsem 23.3. tak budu mít třeba dáreček. ![]()
@Lussy707 Ahoj
Tak gratulace ![]()
Já měla s první termín na narozeniny a dostala jsem dárek o den dříve
Ten nejkrásnější dárek
a letos jsem k narozeninám měla pozitivní test
Ahojky ja bych podle ms mela mit termin 17.4., taky mame rocni holcicku
na kontrolu pujdu tak za tyden dva at je něco videt ![]()
Jo a zalozila jsem skupinu dubnatka 2017 kdybyste chtěli pridejte se
![]()
@Kristyn.S gratuluju
to si s prckama taky asi užijete srandu ![]()
Ahoj, taky se k vám přidám
Minulý týden jsem byla u gynekologa na potvrzení těhotenství, to už jsem byla 8+5. V pondělí jdu na krev a pak asi 2 týdny po tom půjdu na 1. screening tak snad bude všechno v pořádku
A termín podle internetu vychází na březen.
@bebenka Bude to sranda
Ale zvládneme to s @Kristyn.S ![]()
@Camilla.Ca Gratulace ![]()
@ALeontýna švagrová má děti taky takhle, jako bylo to náročný, ale teď když jsou větší, tak se od sebe nehnou ![]()
@bebenka Když ono ti nic jiného stejně nezbyde
Jediný čeho se bojím je, aby se malá necítila odstrčená ![]()