Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.8.16 13:36

Ahoj holky

Přidávám se doskupiny, snažili jsme se s manželem 5 let o dítě, teď jsme plánovali na září první umělé oplodnění a zjistili jsme před nedávnem že čekáme přirozenou cestou :-) fakt načasovaný :mrgreen: když jsem viděla toho ducha, nevěřila sem, ani těm 5 dalším duchům :-D. na první UTZ nic nebylo, za týden na druhým mi potvrdili že je domeček v děloze i s gestačním váčkem a žlutou tekutinou ale embrijko jsem ještě neviděla. HCG roste dobře, dnes jsem 7+0 a na další UTZ jdu až v půlce 9tt tak jsem z toho zkleslá. Chtěla bych se uklidnit že tam ebrijko bydlí a tluče mu srdíčko. Jak jste to měly vy? Kdy jste už viděly embrijko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.8.16 13:51

@Liberta Libert
:palec: gratulace, uklidnim te, je videt vic nez u me. Jsem v 7+2 a minuly tyden nebyl videt ani puntik. Tak klidek, tech 14 dni? Utece jako voda :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 13:59

@opicaci
děkuju za příznivé info.
no sou to ještě skoro 3 týdny, to se nedáá :zed:
Já si ještě myslím že jde hodně o to jakej je to UTZ… Bych si klidně zaplatila jednu prohlídku navíc na nějakém pořádném UTZ :mrgreen: kdyby mě slyšela gyndařka :lol: No ale fakt to tak je. Tak buď se to vydrží nebo se bude hledat po Brně nějakej dělonadupanej UTZ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
13.8.16 14:03

@Liberta Libert
Tak delej, ze ti je spatne a zajed do porodnice na gyndu, oni te vysetrej :lol: :D
To udelala znama, ale ta byla uz hodne v koncich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 14:06

Na to nemám koule :mrgreen: ale taqm budou mít určitě vymazlenej UTZ viď :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 14:07

@Liberta Libert Ahojky.Moc gratuluji :). My jsme byli na první kontrole v pondělí. To jsem byla 6+6 tt a měli jsme plod i bijící srdíčko. O jedno mimi jsme přišli :(. Včera mě docela dost bolelo břicho, tak jsem raději z práce utíkala k doktorovi (mám to cca 5 minut).Doktor má od pondělí dovču a pak jedeme na dovču my, tak jsem to nechtěla podcenit. Naštěstí bylo vše v pořádku a koukala jsem o kolik plod vyrostl za pouhé čtyři dny. Tak přeji ať kontrola dopadne, tak jak si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 14:11

@VeronikaHolíková
děkuju, já bych tu prohlídku aspon o tyden posunula. Je pro mě těžký čekat teď 3 týdny když všude čtu že většinou už v 7a8 tam embrijko vidět bylo…

Tak uvidím, v pondělí se pokusí mzavolat na gyndu, mám hrozně fajn doktorku, určitě mě šupne na dřív když to pude.

Vám holky také moc gratuluju a tfuj tfuj tfuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 14:13

@Liberta Libert Můj doktor má úplně starý monitor. Takový malý co jsem měla kdysi, když jsem byla dítě :lol:. Mi to vždycky příjde tak vtipné. Ale je fakt, že jak jsem potrácela a byla kvůli tomu v nemocnici, tak tam měli psycho ultrazvuk. Všechno moderní. Jako jestli chceš mimi nutně vidět, tak si zajdi na pohotovost. Řekni, že tě pobolívá břicho a v kříži a oni tě vyšetří. Na co si platíme zdravotní pojištění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 14:27

@VeronikaHolíková
ty jo, to mě jedna holka taky radila tu z jiné skupiny ale na to já nemám koule :mrgreen: a taky nechci něco přivolat když budu tvrdit že mě bolí břicho a v kříži. No v pondělí zavolám svojí doktorce a třeba s tím termínem půjde pohnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
13.8.16 15:18

@Betusak Já jsem si termín zatím počítala jen podle kalkulačky na netu, tak jsem zvědavá jestli se po kontrole bude nějak lišit. Chystám se zajít k doktorovi nějak začátkem září, uvidím jak mi to vyjde. Snažili jsme se tak dlouho a teď se mě to nějak extra nedotklo a nikam nespěchám :nevim: :mrgreen: Udělám ještě pár kontrolních testů a ono to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
13.8.16 15:19

@Liberta Libert Moc gratuluji. Ty jo, 5 let. A já tady šílela po 7 měsících. Se normálně stydím, že jsem to vůbec řešila a měla z toho nějaký depky :oops: Tak klobouk dolů a ať to hlavně vyjde všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
13.8.16 20:14

@Adeelka93 ahojky, já jsem manažerka kavárny, mám na starosti úplně všechno, dělám kolem 250- 300 hodin za měsíc, teď se snažím ubrat plyn, vzala jsem si i nějaké home offici, protože ty nevolnosti to je hrůza… po tom vsem co mám za sebou mi dr nabízí rizikové už teď. Ale já mám svoji práci ráda a hlavně to nemám komu předat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
13.8.16 20:18

@Liberta Libert ahoj též jsem otěhotněla po pěti letech překážek. Obrovská gratulace :kytka:, na mém ult v 5 týdnu byl vidět 2 mm flíček a kontrola za 3 týdny. Já jsem šťastná a věřím, že vše je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
13.8.16 20:30

@Liberta Libert Gratulace a neboj, vše dopadne dobře, zvlášť když příroda takhle zakročila ;) :hug:
Já byla na kontrole 6+2tt a :srdce: už krásně blikalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.16 22:12

utz

Děkuju moc holky, sme šťastní jak blechy, jen aby bylo všechno cajk. zatím byl oddych že je domeček v děloze, teď vidět to embrijko a srdíčko a pudem zas dál. Je mě blbě ale ne uplně jen tak jak na moři kdybych byla nebo jak to popsat. Prsa cítím od začátku, pálení žáhy občas a afta za aftou. beru vitamíny z dm pro těhotné a kyselinu listovou 800mg.
Mám často únavy a velice silný spánek, když se najím večer je mě celou noc hrozně blbě tak už po takové 19hod nic nejim.. Večer mám různorodé úzkosti ač je vůbec nechci, myslím si že je to hormonálními změnami a doufám že to brzo přejde, ve vnitř jsem šťastná jak nikdy v životě, takové štěstí po 5 letech, takže je vše jak má být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí