Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@a-angel ahoj vitej ve skupině a moc ti gratuluji k dvojičkám
jsem taky poprvé, ale čekat do 7 tt jsem nevydržela a běžela k dr hned v pátém, pro potvrzení.
@a-angel ahoj, moc gratuluju! Takže taky tě takhle nadupal clostik? To zvládneme
jak tu píšou, jak povyrostou krásně si vyhrajou
Ahojky. Akorat jdu z gyndy. Konecne se srdicko rozbusilo a ja muzu uz take oznamit ze opravdu cekame druhe miminko.
Je o tyden mensi takze dnes jsem 8+2. Ve ctvrtek na krev a za 4tydny ultrazvuk. Jupi ![]()
Ahoj, čtu tu jak je všem blbě a mě je dobře až moc
Má to také některá z vás?? Jsem v 6tt +4
@Reza.P to záleží na jedinci jak prožívá 1. trimestr (imho celé těhotenství) - každá jsme jiná
ale v 6tt mě taky bylo parádně, teď jsem 10tt + 1 a občas mám pocit, že umírám ![]()
Jinak včera jsem byla u doktora po měsíci a drobeček nám roste - na UZ už nebyl jenom váček, ale pro mě už opravdové miminko se srdíčkem a hlavičkou ![]()
Příští úterý jdu na odběry a první screening, tak nervozita začíná pracovat, aby vše bylo v pořádku ![]()
@Reza.P me je ted taky dobre. Pri prvnim tehu jsem zvracela az do 6teho mesíce a pak jsem pro zmenu trpela kvuli paleni zahy. Ted se citim dobre. Sem tam se mi zaludek zvedne ale jinak super. Vubec nezvracim.
Tak rnad to tak bude pohodovy az dokonce. U prvni dcery jsem si to uzila se vsim vsudy. Vecne hospitalizovana a jeste predcasny porod a dalshp mesic v porodnici.
tak ted snad budu mit kĺidek ![]()
@Arby si mě uklidnila
jako bych nebyla těhotná
přeji aby kontrola dobře dopadla. Já jdu zítra ráno tak také snad něco uvidím
![]()
Https://www. facebook. com/…63580697092/ kdybyste někdo chtěl na FB do dubňátek
ale nikoho nenutím, jen nabízím
je uzavřená a jmenuje se „něco 2017“ kvůli utajení
ale pak se změní na tajnou, takhle by se nemohl nikdo přidat ![]()
Ahoj holky, projizdela jsem ze srandy net a nasla jsem tohle
je to od 10tt pry 99% uspesnost. No nevim chce to nekdo zkusit, nebo budete cekat na UZ? ![]()
@Codisek ty jo to je peněz
ale stejně, i kdybych do toho šla, stejně bych tomu nevěřila dokud by dr nepotvrdila… Jen si říkám, že já s těma dvojcatkama bych tu pilulku asi zblbla ![]()
Ahoj holky, tak se obavam, ze mi fakt zacinaji nevolnosti. Jsem 7+5 a dnes jsem normalne vstala, ale hned si zase lehla, nejsem schopna dnes pracovat
ufff ![]()
@Codisek co ty lidi nevymysli.
Aby si vydělali. Já si počkám ![]()
Ahoj tehulky, ja zatim porad cekam na // ale zajima me jedna vec se kterou byste mi vy tehulky mohli poradit
. Vim, ze se v tehu nemaji posilovařt prime brisni svaly. Vadi ale bezne zatahovani napr. pri chuzi ci v sede pro rovne drzeni tela? Diky za odpovedi ![]()