Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
15.8.16 19:55

@a-angel ahoj vitej ve skupině a moc ti gratuluji k dvojičkám :kytka: jsem taky poprvé, ale čekat do 7 tt jsem nevydržela a běžela k dr hned v pátém, pro potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
16.8.16 08:21

@a-angel ahoj, moc gratuluju! Takže taky tě takhle nadupal clostik? To zvládneme :) jak tu píšou, jak povyrostou krásně si vyhrajou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.8.16 08:49

Ahojky. Akorat jdu z gyndy. Konecne se srdicko rozbusilo a ja muzu uz take oznamit ze opravdu cekame druhe miminko. :-* Je o tyden mensi takze dnes jsem 8+2. Ve ctvrtek na krev a za 4tydny ultrazvuk. Jupi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
16.8.16 09:38

@darlin.n gratuluju! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.8.16 10:03

Ahoj, čtu tu jak je všem blbě a mě je dobře až moc :) Má to také některá z vás?? Jsem v 6tt +4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.8.16 11:24

@Reza.P to záleží na jedinci jak prožívá 1. trimestr (imho celé těhotenství) - každá jsme jiná :))) ale v 6tt mě taky bylo parádně, teď jsem 10tt + 1 a občas mám pocit, že umírám :D

Jinak včera jsem byla u doktora po měsíci a drobeček nám roste - na UZ už nebyl jenom váček, ale pro mě už opravdové miminko se srdíčkem a hlavičkou :srdce:
Příští úterý jdu na odběry a první screening, tak nervozita začíná pracovat, aby vše bylo v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.8.16 11:57

@danytek.hor dekuju :-) tak uz to ted snad bude super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
16.8.16 12:04

@Reza.P me je ted taky dobre. Pri prvnim tehu jsem zvracela az do 6teho mesíce a pak jsem pro zmenu trpela kvuli paleni zahy. Ted se citim dobre. Sem tam se mi zaludek zvedne ale jinak super. Vubec nezvracim. :-) Tak rnad to tak bude pohodovy az dokonce. U prvni dcery jsem si to uzila se vsim vsudy. Vecne hospitalizovana a jeste predcasny porod a dalshp mesic v porodnici. :-D tak ted snad budu mit kĺidek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.8.16 12:06

@Arby si mě uklidnila :) jako bych nebyla těhotná :) přeji aby kontrola dobře dopadla. Já jdu zítra ráno tak také snad něco uvidím :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
16.8.16 21:49

Https://www. facebook. com/…63580697092/ kdybyste někdo chtěl na FB do dubňátek :-* ale nikoho nenutím, jen nabízím :kytka: :kytka: :kytka: je uzavřená a jmenuje se „něco 2017“ kvůli utajení :D ale pak se změní na tajnou, takhle by se nemohl nikdo přidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
17.8.16 09:36

Ahoj holky, projizdela jsem ze srandy net a nasla jsem tohle :lol: je to od 10tt pry 99% uspesnost. No nevim chce to nekdo zkusit, nebo budete cekat na UZ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
17.8.16 10:20

@Codisek ty jo to je peněz :) ale stejně, i kdybych do toho šla, stejně bych tomu nevěřila dokud by dr nepotvrdila… Jen si říkám, že já s těma dvojcatkama bych tu pilulku asi zblbla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
17.8.16 10:40

Ahoj holky, tak se obavam, ze mi fakt zacinaji nevolnosti. Jsem 7+5 a dnes jsem normalne vstala, ale hned si zase lehla, nejsem schopna dnes pracovat 8o ufff :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
17.8.16 12:23

@Codisek co ty lidi nevymysli. :) Aby si vydělali. Já si počkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
17.8.16 12:44

Ahoj tehulky, ja zatim porad cekam na // ale zajima me jedna vec se kterou byste mi vy tehulky mohli poradit :). Vim, ze se v tehu nemaji posilovařt prime brisni svaly. Vadi ale bezne zatahovani napr. pri chuzi ci v sede pro rovne drzeni tela? Diky za odpovedi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí