Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Reza.P Take si radeji pockam, neverim tomu. Ikdyby to fungovalo, tak je to od ukonceneho 10tt..pockam si do 12tt, treba budemee vedet co cekame, a to mi dcerku uz potvrdila dr. @danytek.hor jo tak pokud jsou jedbovajecna, tak by to bylo ok, ale dvojvajecna to by se tycinka zblaznila ![]()
@danytek.hor tak to by tycinka nevedela jakou barvu driv hazet
@danytek.hor jojo, clostik to dokáže.. Myslím, že to dokonce píší na pribalovem letáku
jak já říkám, zvládly to jiné mamky, zvládneme to také ![]()
Ahoj holky
přidávám se do vaší diskuze 1 srpna jsem objevila // čárky
a týden nato šla k Dr. Kde těhotenství potvrdil ale zatím jen žlout. vacek ale včera jsem začala krvácet a počítala už s nejhorším
nakonec vše v pořádku 6tt+3d srdíčko tlouklo a neplechu udelal hematom, který se snad vstřebá nebo formou krvácení se ztratí, od včerejška nekrvacim a za 14 dnů na kontrolu, tak doufám a pevné v to věřím že vše bude v pořádku ![]()
Zdravím a gratuluju novým budoucím maminám
![]()
Já dnes po kontrole. Vše v pořádku já má být,
tlouklo, dnes 7+3. Zítra si budu volat na krev. A přidávám první foto drobka
![]()
@ALeontýna To je krasna fotecka, mam za Tebe radost!
My jdeme na prvni kontrolu zitra a to budeme 7+6, jsem nervozniii
![]()
@Adeelka93 Děkuju
Taky byly včera krapet bobánky
Ale všechno bude ok ![]()
@ALeontýna Ja v to moc verim, ale radsi jeste nejasam.. Nu, uz aby byl zitrek a 16:00! Uff
urcite dam vedet!:)
@Adeelka93 To každopádně musíš
Neboj, uteče to a uvidíš toho prdíka ![]()
Ahoj holky, taky bych se ráda přidala
TP mi vychází na duben.Jsem zatím jen v 4+2,včera první potvrzení u dr, zatím byl vidět jen gestační váček. Za tři týdny kontrola.Chci se zeptat jestli je tady taky někdo z vás už „postarší“??Mně je 39 a mám už dvě velké děti..Tak mě trošku zachvátila panika, jestli to ještě zvládnu
No hormony pracují ![]()
Ahoj maminky
dnes na prvnich odberech a hned jsem vyfasovala i těhotenskou prukazku
6.září odběry na prvotrimestialni utz, 13teho utz u meho dr a 19teho teho 4D
Dnes jsem 8+4 tt. Vše je v pořádku mimisek byl na utz krásně vidět. Připomíná mi medvídka
Je mi dobře. nezvracím, jen po ránu sem tam nějaká nevolnost ale pozbytek dne jako bych těhotná nebyla ![]()
Příspěvek upraven 18.08.16 v 09:39
@ALeontýna gratulace ja jdu na dalsi kontrolu 29.8. A to uz by pry melo byt videt jak plod tak srdicko