Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bebenka me fotecku dal dr hned sam od sebe, říkal, že to je důkazní materiál pro milého ![]()
@Luciasek31 mě jí asi sama od sebe nedá, tak si o ní zkusim příště říct ![]()
A co holky, jak vám je? mě dneska celou noc bolela prsa, ale nevim jestli to byl sen nebo skutečnost, ráno nic ![]()
@bebenka Me zase bolej prsa kdyz uz tak po ranu, protoze spim na brise, ale hned to pak prejde
jinak porad stejne spatne od zaludku, musim proste jist kazdou chvili, nebo bude zle
a nevylezu ven bez intimky, mam takovy zluty vytok ![]()
@bebenka nic mi nechutná, musím denně vymýšlet co k jídlu a druhý krát už to do pusy nedám a manžel jenom dojídá zbytky.. Jinak holky máte některá z vás už tak silné nevolnosti, že se neudržíte ani na nohou? Já jakmile vstanu z gauče (pomalu) tak ihned tma před očima a zase musím na zadek :/ a schody jsou jedno velké utrpení ![]()
@Arby @Reza.P @Adeelka93 mě bylo dneska špatně na sluníčku, to mi jako fakt nedělalo dobře
jinak mi je zle celodenně, ale nic strašného to neni, jen cítím, že se něco děje, ale netrpím
ty prsa mě taky bolela, jak jsem se přetáčela a asi když jsem ležele na břiše, vždy mě to probralo, proto nemůžu řict jestli to byl sen nebo skutečnost
přejídání neřeším, jím jak se mi chce ![]()
Všem novým gratulujuuuuuuuuuu a nebojte vse bude videt a bude to v poradku
ja premyslim ze pujdu pristi tyden mela bych byt 6.tyden
nam se teda povedlo napoprve mysleli jsme ze tak za pul roku to vyjde..
takze budeme mit rozdil 20mesicu
![]()
@Kristyn.S Teda to je fooofr, napoprve! Obrovska gratulace a dekujeme za podporu
Take drzim palce na krasne ![]()
@Adeelka93 no nečekali jsme to
aspon si manzel mysli jakej je kanec
doufam ze pristi tyden bude srdicko
![]()
Holky tak mě prsa vůbec nebolí, ale to ani u prvního. Jen cítím spodek, jak se to tam asi začíná roztahovat a občas se mi ozve žaludek. Nic extra, ale takový zvláštní pocit, ale ne přímo žaludek na vodě.
@Kristyn.S Bude
My taky měli
v 6tt a doufám že i teď ve středu bude
Krásné ráno, tak dnes jsem 7+4tt toto utíká
za týden kontrola, tak už se těším na
, že ho konečně uvidím poprvé v životě. Jinak nevolnosti se stupňují dnes rána už 2×
. Spím také na břiše, takže mě bolí prsa též v noci. Nejhorší je únava, přítel se mě včera ptal z čeho jsem tak unavená ( byli jsme 4 hodiny nakupovat a vybírat novou kuchyň)? Jsme se vrátili a já odpadla.
@Luciasek31 Ja jsem taky hned ze vseho vyrizena Luci
My jsme dnes 7+3 a
uvidime ve ctvrteeek ![]()
Ahoj holky, já byla poprvé v 5+6, to dr viděla něco málo a v 7+3 už tukala dvě malá srdíčka…
teď ve čtvrtek při kontrole budu 8+6, už se těším
@danytek.hor 2 srdíčka? To je krásný, jsem zvědavá, jestli i já budu mít dvojčátka ( máme to my i přítel v rodine) a švagrové to vyšlo
.. Vy jste tušili, že by to mohli být dvojicky?
@Adeelka93 držím palce na čtvrtek, ať je vše krásné vidět. Ve středu by jsme měli vyjet si odpočinout, tak se nemůžu dočkat, pak se vrátím a čeká mě v pondělí dr
hura