Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
14.8.16 18:48

@bebenka me fotecku dal dr hned sam od sebe, říkal, že to je důkazní materiál pro milého :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.8.16 21:02

@Luciasek31 mě jí asi sama od sebe nedá, tak si o ní zkusim příště říct :-)

A co holky, jak vám je? mě dneska celou noc bolela prsa, ale nevim jestli to byl sen nebo skutečnost, ráno nic :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.8.16 21:06

@bebenka Me zase bolej prsa kdyz uz tak po ranu, protoze spim na brise, ale hned to pak prejde :D jinak porad stejne spatne od zaludku, musim proste jist kazdou chvili, nebo bude zle :D a nevylezu ven bez intimky, mam takovy zluty vytok 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.8.16 21:10

Řeší také abyste se nepřejídali :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
14.8.16 21:10

@bebenka nic mi nechutná, musím denně vymýšlet co k jídlu a druhý krát už to do pusy nedám a manžel jenom dojídá zbytky.. Jinak holky máte některá z vás už tak silné nevolnosti, že se neudržíte ani na nohou? Já jakmile vstanu z gauče (pomalu) tak ihned tma před očima a zase musím na zadek :/ a schody jsou jedno velké utrpení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.8.16 21:15

@Arby @Reza.P @Adeelka93 mě bylo dneska špatně na sluníčku, to mi jako fakt nedělalo dobře :-D jinak mi je zle celodenně, ale nic strašného to neni, jen cítím, že se něco děje, ale netrpím :-) ty prsa mě taky bolela, jak jsem se přetáčela a asi když jsem ležele na břiše, vždy mě to probralo, proto nemůžu řict jestli to byl sen nebo skutečnost :-D přejídání neřeším, jím jak se mi chce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
14.8.16 21:57

Všem novým gratulujuuuuuuuuuu a nebojte vse bude videt a bude to v poradku :-) :kytka: :hug: ja premyslim ze pujdu pristi tyden mela bych byt 6.tyden :-) nam se teda povedlo napoprve mysleli jsme ze tak za pul roku to vyjde.. :D takze budeme mit rozdil 20mesicu :D :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.8.16 21:58

@Kristyn.S Teda to je fooofr, napoprve! Obrovska gratulace a dekujeme za podporu :hug: :D Take drzim palce na krasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
14.8.16 22:01

@Adeelka93 no nečekali jsme to :D :D :D aspon si manzel mysli jakej je kanec :lol: :lol: :lol: doufam ze pristi tyden bude srdicko :srdce: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
14.8.16 23:19

Holky tak mě prsa vůbec nebolí, ale to ani u prvního. Jen cítím spodek, jak se to tam asi začíná roztahovat a občas se mi ozve žaludek. Nic extra, ale takový zvláštní pocit, ale ne přímo žaludek na vodě.
@Kristyn.S Bude :hug: My taky měli :srdce: v 6tt a doufám že i teď ve středu bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.8.16 07:46

Krásné ráno, tak dnes jsem 7+4tt toto utíká :-) za týden kontrola, tak už se těším na :srdce:, že ho konečně uvidím poprvé v životě. Jinak nevolnosti se stupňují dnes rána už 2× :poblion:. Spím také na břiše, takže mě bolí prsa též v noci. Nejhorší je únava, přítel se mě včera ptal z čeho jsem tak unavená ( byli jsme 4 hodiny nakupovat a vybírat novou kuchyň)? Jsme se vrátili a já odpadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
15.8.16 08:40

@Luciasek31 Ja jsem taky hned ze vseho vyrizena Luci :D My jsme dnes 7+3 a :srdce: uvidime ve ctvrteeek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
15.8.16 08:44

Ahoj holky, já byla poprvé v 5+6, to dr viděla něco málo a v 7+3 už tukala dvě malá srdíčka… :) teď ve čtvrtek při kontrole budu 8+6, už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.8.16 09:58

@danytek.hor 2 srdíčka? To je krásný, jsem zvědavá, jestli i já budu mít dvojčátka ( máme to my i přítel v rodine) a švagrové to vyšlo :).. Vy jste tušili, že by to mohli být dvojicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.8.16 10:01

@Adeelka93 držím palce na čtvrtek, ať je vše krásné vidět. Ve středu by jsme měli vyjet si odpočinout, tak se nemůžu dočkat, pak se vrátím a čeká mě v pondělí dr :dance: hura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí