Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kristyn.S @ALeontýna až ta situace nastane, tak to řešte
nikdy nevíte, jak se k tomu maličký postavěj, třeba zrovna budou super starší sourozenci a žárlit nebudou, asi bych řekla, že je to chce zapojit o starost o miminko, aby se cítili důležitý
já tohle řeším jenom ze štěnětem, jak se k tomu postaví ![]()
@bebenka snad štěndo bude mít dost rozumu
doufám že náš psí tydýt bude taky v pohodě… aspoň budou mít kámoše do života ![]()
@bebenka plánuju to, hned jak povyroste trochu břicho, tak začneme vysvětlovat. Někdo mi to i říkal, že ten starší mu pak pomáhal chystat koupání atd
@Denina01 náš pes i pes u našich super. I když ten náš truhlík strašnou dobu žárlil na toho vetřelce v kočárku, ale co s námi začal chodit ven, tak je pohodář a na kočárek naučenej. Dokonce když jdeme pěšky na chvíli s ním ven, tak ho může vést i malá a drží. Očuchávají a jsou strašně tolerantní, i když nikdy to není 100% u zvířat.
Ahoj holky, tak se hlásím z práce a je čím dál těžší utajit, že jsem v tom. Docházej mi výmluvy, proč nemůžu donést kartony vín, nepřechutnám cider, víno, běhám furt na záchod, nejsem 14 hodin v práci jako obvykle nebo si nedám svůj pátý shot espressa. A to musím ještě vydržet takovou domu to tajit…Nějaké návrhy či rady?
Já to netajim, nechlubim se, ale když se někdo zeptá, tak nezastírám
protože když by se něco stalo, tak stejně všichni pak poznaj, že jsem v háji, tak ať se semnou radujo, když to jde
a všichni jsou tak pozorní ![]()
Tak to já naštěstí neřeším protože jsem doma s roční holčičkou
já spíš mlčim tady, máme v baráku strašný drbny a vědělo by to celý sídliště ![]()
Tak já zas žiju na vesnici, takže tady je to vůbec svět klepů a drbů
Ale už se fakt nemůžu dočkat otázek typu,,Ježíš takhle brzo? A to jste chtěli? A myslíš, že to zvládneš? No mohli jste počkat.,, Atd. Atd. Atd. ![]()
@bebenka Tak ještě to naštěstí není tolik vidět, takže si babky ještě nemají na co ukazovat ![]()
@ALeontýna u nás to došlo, tak daleko, že si to, že jsem těhotná vymysleli…měsíc před než jsem otěhotněla mi gratulovi, v tu chvilku mi bylo fakt zle ![]()
@ALeontýna brzo? myslíš kvůli věku nebo délce vztahu? i když je fakt že na vesnici jsou babky Kelišový schopné říct že je brzo i po 20ti letech vztahu ve 40ti ![]()
@ALeontýna je to hnusný
mě normálně ty řeči nedokážou rozhodit, ale snažili jsme se dlouho a tohle fakt zabolelo
no ale co
hlavně že se nám zadařilo ať si kdo chce, co chce říká ne? ![]()
@bebenka To víš
Každýmu je po tom…
Mě ani tak neva ty řeči, spíš na to dokola furt odpovídat jak debilek ![]()