Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
11.8.16 15:21

@Kristyn.S @ALeontýna až ta situace nastane, tak to řešte :-) nikdy nevíte, jak se k tomu maličký postavěj, třeba zrovna budou super starší sourozenci a žárlit nebudou, asi bych řekla, že je to chce zapojit o starost o miminko, aby se cítili důležitý :-D já tohle řeším jenom ze štěnětem, jak se k tomu postaví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.8.16 15:37

@bebenka snad štěndo bude mít dost rozumu :mrgreen: doufám že náš psí tydýt bude taky v pohodě… aspoň budou mít kámoše do života :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
11.8.16 15:53

@bebenka plánuju to, hned jak povyroste trochu břicho, tak začneme vysvětlovat. Někdo mi to i říkal, že ten starší mu pak pomáhal chystat koupání atd
@Denina01 náš pes i pes u našich super. I když ten náš truhlík strašnou dobu žárlil na toho vetřelce v kočárku, ale co s námi začal chodit ven, tak je pohodář a na kočárek naučenej. Dokonce když jdeme pěšky na chvíli s ním ven, tak ho může vést i malá a drží. Očuchávají a jsou strašně tolerantní, i když nikdy to není 100% u zvířat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
11.8.16 17:10

Ahoj holky, tak se hlásím z práce a je čím dál těžší utajit, že jsem v tom. Docházej mi výmluvy, proč nemůžu donést kartony vín, nepřechutnám cider, víno, běhám furt na záchod, nejsem 14 hodin v práci jako obvykle nebo si nedám svůj pátý shot espressa. A to musím ještě vydržet takovou domu to tajit…Nějaké návrhy či rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.8.16 17:47

Já to netajim, nechlubim se, ale když se někdo zeptá, tak nezastírám :-D protože když by se něco stalo, tak stejně všichni pak poznaj, že jsem v háji, tak ať se semnou radujo, když to jde :-) a všichni jsou tak pozorní :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
11.8.16 18:46

Tak to já naštěstí neřeším protože jsem doma s roční holčičkou :D já spíš mlčim tady, máme v baráku strašný drbny a vědělo by to celý sídliště :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
11.8.16 19:02

Tak já zas žiju na vesnici, takže tady je to vůbec svět klepů a drbů :mrgreen: Ale už se fakt nemůžu dočkat otázek typu,,Ježíš takhle brzo? A to jste chtěli? A myslíš, že to zvládneš? No mohli jste počkat.,, Atd. Atd. Atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.8.16 08:31

Já jsem právě taky z vesnice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
12.8.16 09:19

@bebenka Tak ještě to naštěstí není tolik vidět, takže si babky ještě nemají na co ukazovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.8.16 10:36

@ALeontýna u nás to došlo, tak daleko, že si to, že jsem těhotná vymysleli…měsíc před než jsem otěhotněla mi gratulovi, v tu chvilku mi bylo fakt zle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
12.8.16 10:41

@bebenka To je hnusný ale :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
12.8.16 10:59

@ALeontýna brzo? myslíš kvůli věku nebo délce vztahu? i když je fakt že na vesnici jsou babky Kelišový schopné říct že je brzo i po 20ti letech vztahu ve 40ti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
12.8.16 11:36

@Denina01 brzo, protože máme doma roční holčičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.8.16 12:19

@ALeontýna je to hnusný :-) mě normálně ty řeči nedokážou rozhodit, ale snažili jsme se dlouho a tohle fakt zabolelo :-) no ale co :-D hlavně že se nám zadařilo ať si kdo chce, co chce říká ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
12.8.16 12:45

@bebenka To víš :palec: Každýmu je po tom… :pankac: Mě ani tak neva ty řeči, spíš na to dokola furt odpovídat jak debilek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí