Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jitulinka moc.dekuji jdu stejně na kontrolu jako ty, tak snad bude vše jak má být ![]()
@darlin.n @Barbora22 dekuji tez… ja se dalsi kontroly nemuzu dockat abych vedela zda je vse dobre
@Luciasek31 Lucinko, dnes v 16:00 budu vedet vice, urcite piiisnu ![]()
@darlin.n ahoj, tiše zavidim. Je mi furt nevolno, každý den
, bolí mi prsa, unavená jsem.. Chci se zeptat ta prukazka se dává takhle brzy? Já myslela az kolem 3 měsíce…
@Luciasek31 Ahoj, já bych průkazku měla dostat při příští prohlídce a to budu v 10tt… ale četla jsem že někdo ji měl už od 8tt tak asi nějak takhle v těhle týdnech podle toho na kdy vyjde prohlídka ![]()
Luciasek31 Já si to při první dceři také protrpěla se vším všudy
Zvracení až do 6teho mesíce hrůza
… ce se týče průkajdy tak jsem jí při první taky dostala až dýl ve 12 tt..ale já třeba zase nedostávám domů utz jako tady některé maminky
mám ho u doktora schovaný ale dá mi ho až ve 12 tt kdyby se něco nedej bože stalo..
@darlin.n já jdu v pondělí na další prohlídku a budu 8+4tt. Fotky 2 mm čmouhy jsem dostala již v 5 tt, když jsem si tehu byla potvrdit. Dr mi řekl, ze je to důkazní materiál pro spolu pachatele
. Nebyla jsem na krvi na ničem. A je to poprvé, tak jsem trochu
. Jinak ty nevolnosti, to je hrůza
@Luciasek31 Tak každý doktor to má trochu jinak
Hlavně klid a když to aspon trochu jde tak užívat těhotenství
je to přece to „nejkrásnější“ období ![]()
Ahoj holkyy, tak už máme po první kontrole a srdíčko nám kráásně tluče
jsme dnes 8+0tt a měříme 1,47cm, takový prďolové
7.9. jdeme na odběry krve a ultrazvuk a velký screening 22.9. Těším se na další kontrolu
Hlavičku na fotce máme dole, je to hodně přiblížené ![]()
Holky prosim vas v pondeli jsem byla presne 5+0 v jakem tydnu budu za 14dnu cili 29.8. Nevite nahodou nektera?
@Jitulinka Jitusko stahni si nejakou aplikaci do mobilu, jsou vyborne. Ja mam Pregnancy Pro a krasne vse pocita a vse si tam pisu ![]()