Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vincenza.Macci každý den, kdy nejsem v práci ( i víkend) tak po návratu mám pocit, že dodělat vše, se snad nedá.
.Pocitam, ze zítra budu tak 10-12 hodin v práci. To podotýkám, že jsem byla pryč jen na prodloužený víkend. Jižní Čechy jsou prostě krásné, procházky, splouchani vody, klid moje dvě lásky ( pes a přítel)…
@Luciasek31 juuu, to věřím, my byli s manželem asi před 2mi lety v j. cechach na 17 dní kempovat. Projížděli jsme kempy a všechna krásná místa v okolí. Za sebe musím říct, že se takové dovolené nevyrovná žádné moře. Já jsem spíš dobrodruh. Hory a československé přírodní krásy jsou moje
ale jinak je smutné, že Tvá práce si na Tebe počkala.
@Luciasek31 já jdu zajtra po týdnu dovolené do práce, vstávání v 5hod, bleeeještě že škola ještě nezačala, dcera jde do 4třídy
@Vincenza.Macci ano naprosto s tebou souhlasím, československá příroda je úžasná, energii přinášející. Trpim už 3 týdny nevolností každý den, dr mi řekl, ze k tomu mám předpoklady ( je mi špatně i normálně v autě, na houpačce…). Takže u nás proběhla cesta sem a tady všude pěšky, predevcirem jsme ušli asi 14 km, včera asi 10 km.( normálně chodime kolem 25km) Cítila jsem se dobře a v 20 hodin pěkně do pelíšku.
@Vincenza.Macci já tomu pořád nějak nemůžu uvěřit a moje drahá polovička mi taky nechce nic dovolit, jsem zvědavá, jak mu to dlouho vydrží ![]()
@danytek.hor - jé, ty čekáš dvojčátka? tak to je super, a už áš nějaké dítko nebo ne? já taky čekám dvojky ![]()
@Kastanislava to já bych nezvládla. Vstavám v 7:15 bebe sušenka v leže, se psem ven cca 40 minut. Vrátím se jdu se natáhnout, když se povede tak za pul hodný snídaně, když ne tak
. Dam sprchu a snažím se přesvědčit, ze ted už to zvládnu. V práci jsem za pul hoďky, většinou kolem 11. Ráno je pro mě hrozně vysilující. Přeji příjemný návrat do prace ![]()
@Luciasek31 děkuji.ty máš tedy pracovní dobu…ty jsi ale na živnost. list ne? já dělám ve zdravotnictví kancelářskou práci.
Ahoj holky je vam nektere jako me ze az na bolava prsa tak zadne tehu priznaky? a stale chute
@Kastanislava ne jsem normálně zaměstná
vedu větší kavárnu. Provozní doba je od 7-1 hodiny ráno a celou dobu tam být nemůžu ( ačkoli by si to vedení přálo). Práce je tam pořád dost a dost, nemám určenou pracovní dobu, chodim tam cca 6 dnů v týdnu. Ted už se víc šetřím, schůzky si domlouvám až po obědě a beru si i nějaké home office.
@Jitulinka ..mě krom bolavych prsou taky nic neni
za to u prvni dcery jsem si to uzila se vsim vsudy
… chute zatim nejak nemam,,..dnes jsem 9+0 tt
@darlin.n Jeee taky jsem 9+0 a už mi to píše, že jsem 10 tt. já mám nevolnosti, nechutenství, pachuť v puse, únavu, prsa bolí hlavně z boku ale mám nulky…tak nic moc zvětšení a pohyb bez podprsenky je OK.
@Kastanislava to já jsem nastesti bez nevolnosti obcas rano trosku nez se najim se mi udelal nevolno ale hned je to pryc… po cely den jako bych tehu nebyla ![]()