Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
21.8.16 09:09

@Vincenza.Macci každý den, kdy nejsem v práci ( i víkend) tak po návratu mám pocit, že dodělat vše, se snad nedá. :zed:.Pocitam, ze zítra budu tak 10-12 hodin v práci. To podotýkám, že jsem byla pryč jen na prodloužený víkend. Jižní Čechy jsou prostě krásné, procházky, splouchani vody, klid moje dvě lásky ( pes a přítel)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
21.8.16 09:12

Posílám včerejší pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 09:15

@Luciasek31 juuu, to věřím, my byli s manželem asi před 2mi lety v j. cechach na 17 dní kempovat. Projížděli jsme kempy a všechna krásná místa v okolí. Za sebe musím říct, že se takové dovolené nevyrovná žádné moře. Já jsem spíš dobrodruh. Hory a československé přírodní krásy jsou moje :srdce: ale jinak je smutné, že Tvá práce si na Tebe počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
21.8.16 09:16

@Luciasek31 já jdu zajtra po týdnu dovolené do práce, vstávání v 5hod, bleeeještě že škola ještě nezačala, dcera jde do 4třídy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.8.16 09:35

@Luciasek31 držím pěsti, ať zítřejší kontrola dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
21.8.16 09:36

@Vincenza.Macci ano naprosto s tebou souhlasím, československá příroda je úžasná, energii přinášející. Trpim už 3 týdny nevolností každý den, dr mi řekl, ze k tomu mám předpoklady ( je mi špatně i normálně v autě, na houpačce…). Takže u nás proběhla cesta sem a tady všude pěšky, predevcirem jsme ušli asi 14 km, včera asi 10 km.( normálně chodime kolem 25km) Cítila jsem se dobře a v 20 hodin pěkně do pelíšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
21.8.16 09:36

@Vincenza.Macci já tomu pořád nějak nemůžu uvěřit a moje drahá polovička mi taky nechce nic dovolit, jsem zvědavá, jak mu to dlouho vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
21.8.16 09:43

@danytek.hor - jé, ty čekáš dvojčátka? tak to je super, a už áš nějaké dítko nebo ne? já taky čekám dvojky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
21.8.16 09:43

@Kastanislava to já bych nezvládla. Vstavám v 7:15 bebe sušenka v leže, se psem ven cca 40 minut. Vrátím se jdu se natáhnout, když se povede tak za pul hodný snídaně, když ne tak :poblion:. Dam sprchu a snažím se přesvědčit, ze ted už to zvládnu. V práci jsem za pul hoďky, většinou kolem 11. Ráno je pro mě hrozně vysilující. Přeji příjemný návrat do prace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
21.8.16 10:06

@Luciasek31 děkuji.ty máš tedy pracovní dobu…ty jsi ale na živnost. list ne? já dělám ve zdravotnictví kancelářskou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
21.8.16 10:11

Ahoj holky je vam nektere jako me ze az na bolava prsa tak zadne tehu priznaky? a stale chute

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
21.8.16 10:42

@Kastanislava ne jsem normálně zaměstná :D vedu větší kavárnu. Provozní doba je od 7-1 hodiny ráno a celou dobu tam být nemůžu ( ačkoli by si to vedení přálo). Práce je tam pořád dost a dost, nemám určenou pracovní dobu, chodim tam cca 6 dnů v týdnu. Ted už se víc šetřím, schůzky si domlouvám až po obědě a beru si i nějaké home office.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
21.8.16 10:52

@Jitulinka ..mě krom bolavych prsou taky nic neni :) za to u prvni dcery jsem si to uzila se vsim vsudy :poblion: :D… chute zatim nejak nemam,,..dnes jsem 9+0 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
21.8.16 12:05

@darlin.n Jeee taky jsem 9+0 a už mi to píše, že jsem 10 tt. já mám nevolnosti, nechutenství, pachuť v puse, únavu, prsa bolí hlavně z boku ale mám nulky…tak nic moc zvětšení a pohyb bez podprsenky je OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
21.8.16 14:10

@Kastanislava to já jsem nastesti bez nevolnosti obcas rano trosku nez se najim se mi udelal nevolno ale hned je to pryc… po cely den jako bych tehu nebyla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí