Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Báfinka Jee, to opravdu opatrne v nemocnici.. A celkove, po tech vasich utrapach s tehu bych mozna i odpocivala z opatrnosti… Nu minuly ctvrtek mel 1,47cm, tak jsem zvedava za 14 dnii ![]()
@Adeelka93 tedato je krása ten ultrazvuk už se těším až budu mít taky první:D
@luckafries Ani nevis, jak jsem byla nervozni, jestli nam bije
.. A uz se hrozne tesim, az budeme mit po prvnim trimestru, tolik se mi ulevi! Uz se tesim, az nam prdolku taky ukazes
Ja Teplicee ![]()
@Adeelka93 jojo já jsem z toho taky nervozní furt na to myslím.. zítra jdu an kontrolu tak se to rozhodne:-) to znám tu ulevu u prvnáí dcery se mi taky hned po prvním trimestru ulevilo ![]()
Holky já nevím proč mám ale divnej pocit že čekám dvojčata
myslí si totiž že jsem měla v červenci dvě ovulace vím že je to vzácnost ale ta pavděpodobost tam je.. jeden tejden jsem totiž měla hlen a bolesti jako u ovulace pak to přešlo a pak další tejden zase to samí nechápala jsem to a oba dva tejdny se mi otevřel čípek… nevím prostě mám takovej divej pocit navíc se mi od pátku začíná už ted běvvat bříško i vhlap si oho všiml je tvrdý a trochu zakulacený a nejde zatáhnout no tak uvidím co mi pan doktor řekne zítra ![]()
@Adeelka93 Ahoj, jé to jsme na tom úplně stejně, taky jsem 8+4
na ten screening ses objednávala sama už teďka? Já jsem si totiž myslela, že až po odběru, ale zapomněla jsem se doktora zeptat kdy teda je ten čas ![]()
@Denina01 Ahooj, to je krasne, ze jsme uplne stejne
Doktor me sam na prvni prohlidce objednal rovnou i na screening. 7.9. mame odvery + pry mozna stihneme i ultrazvuk a 22.9.ten screening. Chodi se pry mezi 12-13 tt
Ja se tak tesim, az to bude za nama
kdypak jdes na dalsi kontroly?:)
@luckafries Pro me je vse tak nove… No jsem nervozni kazdy den.. Ale musim zaklepat, ze ani trosicka zaspineni, nebo krve… Urcite budeme mit vsechny krasna a zdrava miminkaa ![]()
@Adeelka93 no tak to gratulačka
ta nervozita a vyjukanost je asi normální když jsme takhle čerstvý a nezkušený
jdu na odběr krve 5.9. a k tou screeningu jsem akorát dostala papíry, který musim podepsat. Je tam na výběr buď prvotrimestrální, druhotrimestrální a nebo kombinovaný. Pod tím tel. čísla kam se má volat pro objednání, tak jsem z toho jelen
už máš průkazku? Na tu se těším nejvíc já, až mi to přijde úplně opravdový, fotka z UTZ mi prostě nestačí ![]()
@Adeelka93 to znám ale musím říct že já u prvního těhu nebyla ani tak nervozní jako u toho druhýho… tenkrát jsme otehotněla a ani jsme to jetě neplánovali tak jsme o tom věděla prd
ale ted už to mám vše nastudovan ak mi příjde že se bojím ješte víc než předtím ![]()
Ahoj holky ja sem dnes 6tt a pristy tyden jdu na kontrolu a snad uz bude videt
a nas prcek
@Denina01 Me se doktor ptal pri ultrazvuku, jestli jsem nekdy slysela o prvotrimestralnim screeningu a kdyz se na me podival a ja bulela jak zelva radosti, tak mi dal chvili casu to rozdejchat
Prukazku mi dal hned v tom 8tt, tak jsem byla v soku, ze tak brzy, ale rikal, ze jsme ukazkove miminko a hezky mi tam vypise dalsi terminy a taak.. Nu proste objednej na prvotrimestralni a hotovo
ja mam vyhodu, ze ho dela prave muj doktor, jediny v Teplicich, tak mam radost. Stoji asi 1200,– a odbery 560,– pro laborku pry… ![]()