Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
671
19.8.16 18:51

@megan77 sem tam cítím břicho spíš podbrisek, ale nic extra. Injekce na udržení?? A jak poznali že máš s udrzenim problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.8.16 18:53

@megan77 jinak mám to mírně od včera, to jsem byla na kontrole, ale asi bych to s tím nespojovala. Jo a dnes končím devátý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.8.16 19:14

@danytek.hor Já měla kdysi před více než 20lety spontánní potrat v 16tt..takže u dcery mě dr rovnou zašil na celé těhu a u syna píchal ty injekce, když jsem špinila 8) Jinak já dnes celé odpo tupá bolest v podbřišku, bolí mě z toho v kříži dost, tak jsem taky v nervech. Přeci jen už mi je 39 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.8.16 19:17

@danytek.hor Ale pořád si říkám, že jestli tam jsou opravdu dvě je to větší záhul pro tu dělohu tudíž větší bolení :roll: :nevim: Kdyby to trvalo ještě pár dní a neustávalo zajedu na gyndu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.8.16 19:31

@megan77 zasil? No ty brdo :( já při synoj vše v pohodě, teď jsem celou dobu v podstatě taky. Zas si říkám že když včera bylo vše ok, tak že to snad nic není. No uvidím. Jinak jsou tam opravdu dvě. Tak mám taky trochu strach abych udržela. Me je 27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
19.8.16 19:36

@danytek.hor Já tam mám možná taky dvě, podle těch hodnot hcg :nevim: A ty určo donosíš, jsi mladoch :lol: A každým další těhotenstvím se děloha posiluje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
19.8.16 20:34

@Adeelka93 Jj tak super :hug: Jj taky mi bude dělat utz kvůli velikosti atd protože já vůbec nemám tušení na poslední MS (špinila jsem celý měsíc :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
19.8.16 20:52

Já u prvního tehu měla tušení že to bude holka a máma Natálku ;) 8), a teď mám tušení že chlapeček tak uvidíme :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.8.16 14:32

@Vincenza.Macci ahoj, mě taky čeká první kontrola v pondělí, tak jsem zvědavá, ale i v rozpacích, jestli bude mimi tam, kde má být atd. Je to tvoje první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.8.16 14:34

@danytek.hor gratuluji ke dvojčátkům… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.16 15:44

@Malcmi ahoj, ano moje první. Ale snažím se nad tím moc nepřemýšlet. :roll: držím palce a dáme si vědět ju? Bude to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
20.8.16 15:47

@Vincenza.Macci tak to jsme na tom podobně, taky moje první. Já se snažím přemýšlet pozitivně, takže věřím, že to bude všechno v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
21.8.16 08:54

Ahoj holky, tak dnes se vracíme od jezera a zítra šup do práce. Čeká me odpo druhá kontrola 8+4tt, tak drzte palecky, at je vše OK a hlavně se Těším na :srdce:. Jinak je to taky moje první mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 09:00

@Luciasek31 ahojky, tak to tě čeká tvrdý návrat na značky. U jezera bylo super viď? Já se minulý týden vrátila z Tater. Držím palce na zítřejší prohlídku. Ale vše bude ok, však si tu dovču mimčo užívalo s maminkou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.16 09:03

@Malcmi ahoj :mavam: vše bude perfektní neboj :palec: já si nemůžu pomoc, moc se těším. A manžel furt prudí, skoro nic mi nedovolí. :D ale zase mi ráno dělá mňamkovní smootie :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí