Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2634
22.8.16 19:45

Holky prosim vas mam kamaradku co je stejne jako ja 6tt a dr ji rekl ze se ji mimco nevyviji jelikoz na ultz je jen dutinka mohlo by byt na plod jeste brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.8.16 19:45

@Denina01 Panejoo, to by me kleplo, takhle narychlo novy mistecko, ale pak mi musis poslat fotecku v satech :* Na me zase budou koukat jak na blazna, kdyz budu rusit rezervace atd.. Ale snad mame pochopitelny duvod :D Mela jsem chvili od skoly pauzu, takze mi chybi na Bc. jeste dva roky a potom urcite pujdu na magistersky… Hrozne me kriminalistika bavi, takze musim pokracovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
22.8.16 20:00

@Jitulinka doktorka nejsme ale třeba já byla.pred 14 dnema u doktora kde byl pouze zloutkovi Vacek bez dutiny, podle MS jsem měla být v 7tt ale doktor říkal jen to že k oplodnění došlo déle ať přijdu za 3 týdny na kontrolu kvůli jeho dovolené přesně týden od návštěvy doktora jsem začala krvácet a jela na pohotovost kde zjistili hematom a mimco 6tt+3d dle UTR a dle MS 8tt a :srdce: už tam krásně bylo slyšet… Takže za týden místo žlout. vaceku bez dutiny byl už plod se :srdce: určitě ať neztrácí naději :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.16 20:13

@Luciasek31 teda, to jsi šikovná, ujít tolik km. Jinak mě je zatím ok, jen cítím nafouknutí podbřišku, jako při menstruaci. Nevolnosti zatím v počátku nemám. Vydrž ;) to zmákneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.8.16 20:15

@Adeelka93 co zbývalo, v místě kde jsme to měli mít s námi majitel vypekl. Zas lepší to zjistit dřív než v den svatby, že je to blboun :zed: tak když je to rok dopředu, tak třeba nebudou. Chceš to rušit úplně nebo to jen přesuneš? Třeba by ti ani nemuseli propadnout poplatky když je to s předstihem, důvod určitě pochopěj :mrgreen: to by mě taky bavilo, ale možná ještě víc psychopatologie, hrozně ráda o tom čtu a šťourat se v myšlenkových pochodech lidí… :oops: :D… Všechna čest, držim palce s prckem a školou. Na to bych neměla, resp. jsem prostě lenoch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.8.16 20:15

@Jitulinka Nebehala bych k doktorum takhle brzy, pak je akorat clovek vystresovany… V 8tt je akorat na prvni kontrolu, kdyz je vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.8.16 20:17

@Denina01 Ja jsem taky lenoch a to poradny! Premyslim, jestli neprerusim na rok, ale zase se mi nechce kvuli kolektivu a zbytecne to oddalovat… Kdo vi, jak bych pak dokoncila, takze hezky pekne v kuse :D Uvidim, asi zrusimc protoze nebudu mit na rok 2018 konkretni termin… Nu uvidime po prvnim screeningu, vyckavam do nej! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.8.16 21:27

@Adeelka93 ty jo já ti fandim abys to dokončila… s prďolou se ti pak nebude chtít už vůbec. To bude pořád mazlení a učení půjde do kytek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.8.16 21:38

@Denina01 Hele Ty jedna :D :D Ja to kousnu! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.8.16 22:16

Tak holky mne se rozjela neskutecna chripajzna.. Navaly horka, zvysena teplota, bolesti celeho tela, malatnost… Zitra jdu k doktorce a asi zustanu do patku doma, mam strach a nechci to podcenit kvuli drobeckovi… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
22.8.16 22:27

@Adeelka93 neprerusuj to dáš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
22.8.16 22:30

Holky super, kontrola dopadla nejlíp. Srdíčko bije :srdce:, koblížek ma 2 cm a vše podle dr jak má. Jsem tak šťastná :lol:, kontrola za další tři týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.8.16 22:32

@Luciasek31 Jee, uz 2cm Lucii? Mam za Tebe ohromnou radoost :hug: Skolu daam!:) ted jen co ta hnusna chripka… Nastesti teplota neni pres 38 :?

Příspěvek upraven 22.08.16 v 22:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
22.8.16 22:34

V práci jsem teda byla od 10 do 21 hodin s pauzou na kontrolu a jsem už zase úplně ko. Zítra budu opatrnější. Holky chodite plavat nebo na jógu? Nebo jiný pohyb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.8.16 22:38

@Luciasek31 Ja vzdy sportovala hodne… A ted, jak se zadarilo vytouzene miminko jsem dala pauzu, ja posera… Ale po prvnim trimestru se do toho zase pustim :) i kdyz si s nama prdolak dost maknul na cyklo dovce, to jsme o nem jeste nevedeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí