Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prosim vas mam kamaradku co je stejne jako ja 6tt a dr ji rekl ze se ji mimco nevyviji jelikoz na ultz je jen dutinka mohlo by byt na plod jeste brzo?
@Denina01 Panejoo, to by me kleplo, takhle narychlo novy mistecko, ale pak mi musis poslat fotecku v satech
Na me zase budou koukat jak na blazna, kdyz budu rusit rezervace atd.. Ale snad mame pochopitelny duvod
Mela jsem chvili od skoly pauzu, takze mi chybi na Bc. jeste dva roky a potom urcite pujdu na magistersky… Hrozne me kriminalistika bavi, takze musim pokracovat ![]()
@Jitulinka doktorka nejsme ale třeba já byla.pred 14 dnema u doktora kde byl pouze zloutkovi Vacek bez dutiny, podle MS jsem měla být v 7tt ale doktor říkal jen to že k oplodnění došlo déle ať přijdu za 3 týdny na kontrolu kvůli jeho dovolené přesně týden od návštěvy doktora jsem začala krvácet a jela na pohotovost kde zjistili hematom a mimco 6tt+3d dle UTR a dle MS 8tt a
už tam krásně bylo slyšet… Takže za týden místo žlout. vaceku bez dutiny byl už plod se
určitě ať neztrácí naději ![]()
@Luciasek31 teda, to jsi šikovná, ujít tolik km. Jinak mě je zatím ok, jen cítím nafouknutí podbřišku, jako při menstruaci. Nevolnosti zatím v počátku nemám. Vydrž
to zmákneš ![]()
@Adeelka93 co zbývalo, v místě kde jsme to měli mít s námi majitel vypekl. Zas lepší to zjistit dřív než v den svatby, že je to blboun
tak když je to rok dopředu, tak třeba nebudou. Chceš to rušit úplně nebo to jen přesuneš? Třeba by ti ani nemuseli propadnout poplatky když je to s předstihem, důvod určitě pochopěj
to by mě taky bavilo, ale možná ještě víc psychopatologie, hrozně ráda o tom čtu a šťourat se v myšlenkových pochodech lidí…
… Všechna čest, držim palce s prckem a školou. Na to bych neměla, resp. jsem prostě lenoch ![]()
@Jitulinka Nebehala bych k doktorum takhle brzy, pak je akorat clovek vystresovany… V 8tt je akorat na prvni kontrolu, kdyz je vse ok ![]()
@Denina01 Ja jsem taky lenoch a to poradny! Premyslim, jestli neprerusim na rok, ale zase se mi nechce kvuli kolektivu a zbytecne to oddalovat… Kdo vi, jak bych pak dokoncila, takze hezky pekne v kuse
Uvidim, asi zrusimc protoze nebudu mit na rok 2018 konkretni termin… Nu uvidime po prvnim screeningu, vyckavam do nej! ![]()
@Adeelka93 ty jo já ti fandim abys to dokončila… s prďolou se ti pak nebude chtít už vůbec. To bude pořád mazlení a učení půjde do kytek ![]()
Tak holky mne se rozjela neskutecna chripajzna.. Navaly horka, zvysena teplota, bolesti celeho tela, malatnost… Zitra jdu k doktorce a asi zustanu do patku doma, mam strach a nechci to podcenit kvuli drobeckovi… ![]()
Holky super, kontrola dopadla nejlíp. Srdíčko bije
, koblížek ma 2 cm a vše podle dr jak má. Jsem tak šťastná
, kontrola za další tři týdny
@Luciasek31 Jee, uz 2cm Lucii? Mam za Tebe ohromnou radoost
Skolu daam!:) ted jen co ta hnusna chripka… Nastesti teplota neni pres 38 ![]()
Příspěvek upraven 22.08.16 v 22:36
V práci jsem teda byla od 10 do 21 hodin s pauzou na kontrolu a jsem už zase úplně ko. Zítra budu opatrnější. Holky chodite plavat nebo na jógu? Nebo jiný pohyb?
@Luciasek31 Ja vzdy sportovala hodne… A ted, jak se zadarilo vytouzene miminko jsem dala pauzu, ja posera… Ale po prvnim trimestru se do toho zase pustim
i kdyz si s nama prdolak dost maknul na cyklo dovce, to jsme o nem jeste nevedeli ![]()