Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adeelka93 včera mi přítel koupil časopis Maminka, ať studuji
, a byl tam článek, ze v 9 TT je plod velký jako gumový medvídek, tak jsem to dnes říkala dr a on mi řekl, že 2 cm, že to asi tak je. Jinak na fotecce nic nevidím, ukazoval mi váček, plod i srdíčko, ale pro mě jsou to jen takové flíčky
. Já teď jim hlavně polévky, tak si dej pořádný vývar, hupsni do postylky a řekni drahému, ať se o tebe postará
.
@Luciasek31 Jee, mne ho koupil take
to je od nich takovy sladky, vid
Kolik jsi dnes presne Luci?:) My 8+4, za hodku uz 8+5
Nuu, rano jedu k doktorce a sefova bude vyvadet.. ze jsem tehotna jsem samozrejme jeste nerekla.. Ale prdim na ni, ted je nejdulezitejsi maly prdolka
. jinak nevidela jsi dinosaurika jako my? Se Ti ale schovava ![]()
@lilia81 jee,to jsem ráda že nás je víc
mám doma syna teď jde do školy. V kolikatym jsi týdnu? Já 9+4. A jak se cítíš? Já po ránu většinou nic moc, jinak to jde
@Luciasek31 gratuluji k
, 2 cm to už máš ale velikého bobana ![]()
@Adeelka93 to bude v pohodě, já měla střevase a prckoj se z toho rozbušilo srdíčko
zalez do pelechu a čajčkuj a polívkuj ![]()
Ahoj holky mě je dneska od rána pěkně zle mám nízkej tlak a motá se mi hlava a když jsem si ho měřila tak jsme měla puls kolem 90
u první dcery jsem to měla stejne ale už jsme si na ty stavi celkem odvikla:-( no uvidíme co mi dneska řekne pan doktor na kontrole snad bude vše v pořádku.
Holky vy pěkně válčíte, držím vám všem palce. Moje kontrola také dopadla dobře, za 14 dní chce paní doktorka vidět plod. Přišla jsem brzy. Ale pi dvou samovolnych potratech je člověk obezřetnější ![]()
Holky tak kontrolu mám za sebou
tluče jako o život
a jsem 7+4 ![]()
@Adeelka93 mám fotku
dám ji sem jak bude čas:-) měříme 13 mm:D
@luckafries i já mám nízký tlak a motani hlavy, na dovce jsem si objednala večeři a dvakrát jsem si kousla a bylo mi špatně, tak jsem se zvedla a složila se. Je to náročné. Gratuluji k ![]()
@luckafries gratuluji ![]()
My dnes také byli u doktora, ale jenom na odběrech a 5. září jsme objednáni na prvotrimestriální screening a 7. září na genetiku
Na pátého už se strašně moc těším a doufám, že manželovi se podaří prohodit směna, aby náš poklad také viděl ![]()