Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dnes mi vyšel pozitivní test. Termín porodu vychází na začátek dubna. Je tu některá z vás také čerstvě těhotná? Doma už máme jednu tříletou holčičku a já už byla smířená s tím, že bude jedináček. Partner druhé dlouho nechtěl. Teď už v poslední době byl takový nalomený, ale určitě nečekal, že se zadaří tak brzo. Prostě si občas nedal pozor. Těhotenství je to tedy neplánované
@Darebačka cerstve jjsme skoro vsichni
ja nasla // v pondeli ![]()
@Codisek
Gratuluji
Bude to první dítko? Já jsem z toho ještě vykulená, plánovala jsem až tak za dva tři roky. Teď jsem pracovala rok na půlúvazek a od září mám nastupovat zpět na plný. Neumím si zatím představit, že budu opět dva nebo tři roky doma ![]()
Je mi teda už čerstvých 32 let, takže na to druhé už je přece jen nejvyšší čas. Měla bych být vděčná, že jsem se nemusela trápit s několikaměsíčním či ročním snažením, jak to mnohé holky mají. A vděčná jsem. Ale přece jen má člověk smíšené pocity.
@Darebačka nene budu mit drihe.. je mi teda 23,ale chteli jsme s manzelem deti blizko u sebe a po 10mesicnim snazeni se povedlo… ![]()
Děvčátka, tak jsem po kontrole. Zatím jen malá dutinka teda respektive - viděla dutinky dvě… Říkala že to může být jedna a podle tvaru může ultrazvuk zachycovat kraje že to vypadá na dvě. Ale kdyby to byla jedna, měla by přes 2cm, což se jí zda moc. Pokud to jsou dvě, velikost by byla 11mm, což by spíš odpovídalo. Jdu zas 8.srpna a to už pozná na jisto. Me picne do té doby ![]()
Ahoj, tak ja ve stredu v noci skoncila na pohotovosti s bolestmi, ty me poslali na vyšetření a to dnes ukázalo zanet mocaku, a vajíčko, které ma byt pri v poradku. Za dva týdny druha kontrola, jak se mimi vyvíjí.
Ahoj prosim je založená nekde i soukroma skupina? Tp 03/2017
@Fengi Ahojky.Je založená skupina https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?… . Jsme tam holky i s datumem porodu v březnu
, tak se přidej.
Já mám miminka ve zkumavce
Příští měsíc mám mít transfér, mají tři týdny, tak možná se taky můžu považovat za poloviční těhotnou ![]()
Ahoj všem, ráda bych se k vám přidala. Ve středu jsem objevila // na testu, což byl hodně velký šok - nejmladší dceři jsou teprve 4 měsíce. Pokud vše dobře dopadne, bude to naše třetí dítko. Doktorce jsem ještě nevolala, ze zkušenosti vím, že je třeba čekat. Myslím, že jsem již zažádala o členství v soukromé skupině, tak snad mě přijmete ![]()