Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Codisek do 15. to nemůžu vydržet
zavolám dřív ať mě objednaj podle jejich názoru, jsem právě taky hrozně nedočkavá ![]()
@jijisan píše:
Holciny… mate zalozenou tu uzavrenou skupinu??
jo, skupina je založená. Ale se krafe víc jak tam ![]()
@Tofik holky a kde je jaká skupinka prosím? já jsem založila Dubnátka - uzavřenou, pokud by někdo chtěl ![]()
@anetan007 ahoj
aspoň nás obohatíš, jak to chodí jinde. Mně když kamarádka vyprávěla jak v Londýně rodila, tak jsem se smála ![]()
@Janka Z tady je adresa na diskuzi, ale nevím, jestli se Ti něco zobrazí. Nemám s tím zkušenost https://www.emimino.cz/…rankovani/6/?…
@bebenka píše:
@Kastanislava právěuž nevim, co mám nosit, abych ho zakryla a přitom je to hrozně brzy, aby rostlo
holky a co čůrání? já s ním mám dost peklo, najednou se mi chce, tak čůrat, že to nemůžu vydržet a budí mě to i v noci, což se mi nestávalo…
nejsi sama, dnes jsem se probudila cca 3× a to jsem 4+6, prý bude hůř, nevim co hůř už může bejt… přes den jdu tak 30× jako kdybych jedla pořád jenom melouny ![]()
@bebenka tak mi dej prosim vedet jak te objednali.. ja prave chtela cekat na
ale nejradsi bych tam sla pristi tyden, ale mmyslim, ze je to brzy..
Holky, tak jsem objednaná na 9.8. a příznaky teda vůbec žádné, test Clear Blue mi dneska ukázal +2-3, takže to sedí. Dřív by stejně nebylo nic vidět, takže až 9.8. jdu, to bude mazec to čekání.
@anetan007 já to mám jak na houpačce. Jeden den mám pořád hlad a chuť na slaný nebo pikantní, druhý den nemám chuť na jídlo vůbec a hlad taky moc ne, jednou prsa bolí víc, pak míň. Nic se z toho nedá poznat ![]()
@Janka Z aspoň něco, že je třebas dobře umístěné…teď jen vydržet. já jdu den po tobě.
Holky, buďte rády že příznaky nejsou ![]()
Mě je zle kudy chodím, mám chuť každých 5 min na něco jiného ale polknout nemohu nic.
V práci se to snažím tajit, takže raději marodím a doufám že v pondělí mi bude zázrakem dobře a nikdo si nevšimne mého nafouklého bříška ![]()
@Tervik to chápu, že je lépe, když nic není. Ale zase když nevolnosti jsou, tak to znamená, že se něco děje. A k těhu to patří ![]()