Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
89
21.7.16 08:51

Ahoj holky, tak se přidávám :-).
Pozitivní test jsem měla minulou středu. K doktorovi jsem objednaná až na začátek srpna, aby už bylo něco vidět. Ale jsem hrozně hladová po pozitivních zprávách :-), že se to dobře vyvíjí, takže tenhle týden jsem byla v pondělí a dneska na krevním odběru. V pondělí hcg 1523 a teď napjatě čekám na dnešní výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
21.7.16 10:11

Ahoj holky, tak já už mám za sebou první úspěšný UTZ, doktor mi řekl, že když mi v pondělí brali krev, bylo HCG 520, takže by už dnes mělo jít 100% něco vidět, a taky že šlo. Vše je v pořádku, a máme 4mm. Srdíčko samozřejmě ještě né, jsem 5+5, ale jelikož jsem měla dlouhé cykly, věřím, že to bude trochu posunuté, protože jsem ovulaci mívala až 20 DC. Za 4 týdny další kontrola u které už dostanu průkazku :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.7.16 10:14

@Adel.G To je skvělé, gratuluju! Čtyři týdny, to bude dlouhé čekání, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
21.7.16 10:34

@Adel.G tak to je parada;-). ja taky mela ovulaci nejaky 20DC, takze na tom budu stejne. ty jo 4tydny, mazec=-O. Ale to utece;-). Ja jdu v pondeli na kontrolu do CAR a ke svy dr jsem objednana na 15.8,takze taky pak budu mit peknou cekacku a to jen, ze zacatkem srpna ma dovcu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
21.7.16 10:52

@katiiik taky jsem pro soukromou skupinu :-) jeste chvilku pockat kolik holek sem jeste prijde :-)

Vcera jsem byla na krvi a mam 840 jednotek hcg a pristi patek prvni ultrazvuk :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.7.16 10:57

@Kkklarka Taky jsem pro soukromou skupinku.
Kolik jsi teďka DPO? Taky jsem si nechala dělat hcg test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.7.16 11:20
@Phiriani píše:
@Kkklarka Taky jsem pro soukromou skupinku.
Kolik jsi teďka DPO? Taky jsem si nechala dělat hcg test.

Taky mě zajímá, kolik jsi DPO, zajímají mě hodnoty, kdy už je tak vysoké HCG. A holky, jsem asi úplně mimo, ale proč chodíte na krev? Jako mimo kontrolu dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
21.7.16 11:25

Super,gratulace.tak jsem tu zatím jediná, co se bojí objednání k dr? bojim se, že na UZ nepůjde nic vidět, bebebe a mě to nahlodá. dr řekne, no mělo by to bejt větší, no uvidíme za tři týdny…a já zešílím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.7.16 11:29

@Kastanislava A nevíš kdy si tvoje dr. objednává? Já volala týden po tom, co jsem měla pozitivní test, bylo to 6 dní zpoždění a dr. si mě i tak objednala až za dva týdny, že si objednává až po osmém týdnu, aby bylo už vše vidět. Takže čekám a čekám, ale dá se to, jdu už v úterý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
21.7.16 11:33

Jeee, se máš. já ani nevím, kdy si mě objedná, já měla pozitivní test o vik.MS měla přijít o víkendu. tak mám zpoždění 4dny, Bebebe. nechci volat z práce, nemám tu klid ale zítra mám dovolenou, tak hned budu volat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.7.16 11:40

@Martina5487 No, já jsem s hodnotou 1523 byla tak 18 - 19 DPO. A šla jsem si je nechat udělat, protože k doktorovi jdu až 3 týdny po pozitivním výsledku těhotenského testu (na začátku srpna), tak jsem chtěla alespoň nějaké znamení, že se to zatím vyvíjí dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.7.16 11:44

@Phiriani Já právě taky jen čekám a čekám a v pátek jsem si koupila test, jestli jsou tam pořád dvě čárky, abych si to čekání zkrátila, protože jinak vlastně ani nevím (naštěstí, jsem za to moc ráda), že jsem těhotná, příznaky žádné. Ale připadala jsem si jako blbec, že ještě testuju, krev mě ale nenapadla, máte to víc vychytané :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.7.16 11:47

@Martina548 Taky zatím nemám žádné příznaky. To čekání je na prvním trimestru hrozné, už aby byl za námi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
21.7.16 11:56

No myslím, že to stejně uteče až moc rychle, povíme si za půl roku :D 8o ;) Tyhle fóra jsou fajn, aspoň člověk vidí, že v tom není sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
21.7.16 12:02

Zatím mám pocit, že poslední týden byl jeden z nejpomalejších za kdovíjak dlouhou dobu :D. Snad se to zlepší, až se adaptuju na „pocit těhotnosti“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí