Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kastanislava tak to bych řešila s doktorem, davaji na to utrogestan a nebo duphaston ![]()
To máš pravdu, byli jsme s mužem na testech, vše OK, prý ty dva potraty byla náhoda…přestal se plod vyvíjet, vždy jsem musela na revizi…nikdy jsem sama nezačal krvacet, čistit se. Nechci vás vůbec strašit holky. preji nám všem krásný konec s mimouskem v náruči. v pátek zkusím znovu test a volám dr.,počítám, že mě objedná za 14dní aby tam šlo něco vidět
Ahoj, mohu se přidat? Mám doma 10-ti měsíční rošťandu a dnes pozitivní TT, tak doufám, že se vše bude dobře vyvíjet ![]()
Ahoj holky, já mám toho tolik, že si vás teď jdu u uspávání dočíst
![]()
@Krisťule88 píše:
Ahoj, mohu se přidat? Mám doma 10-ti měsíční rošťandu a dnes pozitivní TT, tak doufám, že se vše bude dobře vyvíjet
Tak nevím, mohu nemohu? Nikdo nereaguje?
Holky jsem rada za vsechny ktere se pridaly a preji at vse pekne v pohode probiha dal a mrnousi se vyviji. Ja se asi nedockam rana, doufam, ze zitra na UTZ uz pujde videt aspon vacek
pritel se vraci zitra v noci tak aspon vikend budeme spolu
zatim teda zadne nove priznaky, sem tam poboliva podbrisek, vetsi chute, vetsi unava a ty prsa, to je mazec jak boli.
Jo to znám. dnes se manžel lekl, že už mám pupek.on fakt už roste, co vám?
@Kastanislava jo ja mam taky pocit ze mi roste bricho, ale podle me to neni tim ze by rostlo ale tim, ze se mi povolily vsechny brisni svaly a telo se proste asi pripravuje
Holky pak by jsme z toho mohli udělat soukromou skupinku
časem si o sobě povědět víc, představit se, kdyby jste chtěli
jinak vítám všechny nově příchozí
![]()
Klidně. no a hlavně, až budem bezpečně za tím 1.trimestrem.dnes odpo budu asi volat dr.na objednání. držte pěsti pls.
Dekuji ![]()
Jeee ja tak zavidim vsem co uz jdou k Dr. jinak mam taky pocit vetsiho bricha, respektive speku
ale citim se takova nafoukla ![]()
Budu na tebe myslet.dej vědět, jak jsi dopadla a zda uz jsi videla ![]()