Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
18.7.16 22:09

@skeble88 jsem rada ze jsi tady :) ja verim ze to za chvili budes mit potvrzene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.7.16 22:12

@Adel.G : tak to je super, konečně si bude mít starší s kým hrát a určitě bude pomáhat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
19.7.16 00:26

@Adel.G tyjo jste sikovni :potlesk: hned napoprve :-) ja otehotnela den po ovulaci. @eNesiss jooo,tak obdobi nespavosti mam uz nastesti zasebou :-) jako hodne male miminko mi spal po 5. Min a pak rval. Pamatuji si den kdy rval 12 h v kuse, to bylo bajo.My jsme spolu byli dva mesice kdyz me pozadal o ruku a kdy jsme se rozhodli chce chceme spolu dite. A v srpnu spolu budeme rok a tehotna jsem az ted.My oba meli od zacatku pocit ze jsme pro sebe ti pravy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.7.16 07:08

Ahoj holky, tak se s dovolením pomaloučku přidám. Na kontrolu jdu ve čtvrtek, to budu teprve 5 tt, ale snad už něco uvidí. Jinak testy pozitivní, tak věřím, že jsem ve správné skupince :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.7.16 08:03

Holky, boli Vas stale podbrisek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.7.16 08:23

@xk.kx ahoj, pořád ne, ale dost často :) teď jsem v práci, sedím na židli a pořád cítím levou stranu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.7.16 08:29

@danytek.hor me prave bolel, nez sem zacla testit, pak se to zklidnilo a od vcera ho zase citim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.7.16 08:32

@xk.kx já si myslím že to je normální, v těle se holt něco děje tak to musí být znát :) a ty už jsi byla u dr? v kolikátým jsi týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
19.7.16 08:36

@eNesiss ahojky, uplně ti rozumím, také máme jednoho sviště, je mu 14 měsíců, je to teda zlatíčko moje a musím říct že i hodný ale stejně mám strach jak to zvládnu s dvěma prckama :-D
Také jsme chtěli dvě dětičky tak máme 9 měsíců se na to psychicky připravit, páč tomu furt nemůžu uvěřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
19.7.16 08:37

@eNesiss ahojky, uplně ti rozumím, také máme jednoho sviště, je mu 14 měsíců, je to teda zlatíčko moje a musím říct že i hodný ale stejně mám strach jak to zvládnu s dvěma prckama :-D
Také jsme chtěli dvě dětičky tak máme 9 měsíců se na to psychicky připravit, páč tomu furt nemůžu uvěřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.7.16 08:42

@danytek.hor @Adel.G ahojky dámy, to se máte, že k dr jdete už ve čtvrtek, ja jdu az příští týden v pátek, nyní jsem 2tt.Teda vlastně 4tt, tak říkala, že nejdřív v 5tt a stejne uvidí jen nějaky flek :D @xk.kx mě podbřišek boli od už tak 14 dní a porad stejne. A vypadám jak v 8 měsíci; jsem dost nafoukla :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
19.7.16 08:49

@danytek.hor dneska jsem 6+3 a k dr jdu az v pondeli.Ja mam za sebou dva potraty, jeden v 10tt, druhy ve 20tt, takze tohle tehotenstvi bude pekne stresujici, pred kazdou kontrolou budu mit bobky:-(.

@skeble88 tak jsi me uklidnila;-). ja prave prvni tehu, z něhož mame syna, tak me nebolelo nic, to bylo ukazkovy tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.7.16 08:49

@skeble88 fakt? no ty brdo :) no já taky čekala že si mě pozve až někdy příští týden, ve čtvrtek budu 5+0, tak taky myslím uvidí prd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
19.7.16 08:51

@skeble88 tak to si počkáme na Dr spolu :-) také jdu příští pátek, to bych měla být 7 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
19.7.16 08:57

Ty jo tak to ti nezávidím a vůbec se nedivím že se bojíš… já když to čtu, jak je strašně moc případů, že těhu nemělo šťastný konec, tak se až začínám taky bát.. při prvním těhu mě takové myšlenky ani nenapadly, teď si říkám že to fakt může potkat každýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí