Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eNesiss tak já jsem optimista, myslím ze nejhorsi to bude první rok. Ale stejně se to zvládnout musí ![]()
@Niky89 ahoj, moc gratuluju!
já měla poslední MS 17.6., v pondělí jsem volala MUDr a pozvala si mě už na zítra
@Niky89 ahojky, v první řadě gratuluji
a jinak ja poslední MS 17.6. stejne jako @danytek.hor, ale k doktorce jdu az příští týden, az budu alespoň 5tt ( fyzicky 3tt) ![]()
@Niky89 gratulace
. K dr doporucuji za 14dni od pozitivniho testu, aby si tam nesla zbytecne a uz videla i srdicko, kazdy tehu jsem takhle sla a srdicko uz bylo;-)
Ahoj, je to troufalý jeste ale prosím o přijetí. posledni MS 19.6. O vik pozitivní test ale dr.jsem jeste nevolala. Bojim se…těhu je chtěné ale jsem po dvou potratech
@Kastanislava žádné troufalé
jen se přidej, spousta z nás ještě u dr. nebyla a tobě to vyjde, do třetice
budu držet palce ![]()
@Kastanislava na tom stejne, uvidis do tretice to zvladneme a dotahneme do konce;-)
Moc děkuju holky.je to mé 4těhu.,už mám naštěstí doma 9tiletou slečnu
Holky moc děkuji za přijetí
tak to sme na tom skoro stejně
asi pujduk dr až v srpnu aby toho bylo vidět co nejvíce snad to do té doby vydržím. A jaké máte příznaky? Ja krom velmi bolestivých prsou nic…
@Kastanislava ahojky, gratuluji a přeji aby to do třetice vyšlo
my máme doma 14ti měsíčního klučíka a předtím jsem potratila 4× takže vím jak je pak člověk opatrný se radovat
teď o víkendu mi vyšel pozitivní tt, ale nějak věřím že to bude v pořádku ![]()
Moc děkuji i tobě přeji, ať to vyjde. stejně je to tak trochu nefér, ty co děti chtějí, to nejde a ti co nechtějí, to jde jak po másle.
Mě tedy taky prsa bolí, ještě pachuť v píše, bolí břicho. nevolnosti jsou minimální ale jistě dojdou větší, tak jak při minul. těhu. A to nejen ranní…
Ahoooj
Holky můžu se přidat? Já našla dvě čárky asi před týdnem a včera jsem byla poprvé u dr. Na UTZ zatím jen dutinka, tak nechci moc předběžně plašit, ale i tak mě to tu pomůže se zaměstnat ![]()
@Kastanislava jak píšeš čím víc chceš tím míň to jde
já to teď neřešila a přišlo to hned ![]()
Také zatím příznaky nemám, jen prsa boli a přestali mi chutnat olivy ![]()
My si řekli v polovině května, že to zkusíme a za měsíc to vyšlo. ja nemám problém otěhotnět, jen to udržet no. bebebebe