Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak na tuhle adaptaci taky čekám, ještě jsem si to asi neuvědomila…
![]()
Tak ja byla v utery u dr. Krev me nebral, ale na utz byla dutinka. Pozval me az na polovinu srpna.. Za 5 tydnu.. To bude cekani
doufám ze do te doby bude vse v poradku..
mam doma uz 2letou tak me zatim trochy rozptyluje
Ahojda
Já jdu na kontrolu zítra, tak jsem zvědavá, co bude vidět. Včera jsem byla na krvi a výsledek -0,5
Pak mi odpoledne volala z laborky, že se stala chyba a mám 5200
Tak doufám, že je vše jak má. Jak se dnes cítíte? Já od rána funím jako lokomotiva ![]()
To musela nej úleva, hold jsou to jen lidi.uf že. Lokomotiva u mě je téže, břicho jak balón,…
@Tofik Jediná výhoda je, že ten první výsledek je zjevně podivný
.
Mojí mamce řekli doktoři v závěru těhotenství se mnou, že se mi podle výsledků od posledně zmenšila hlava. Úplný nesmysl, ale ona z toho tehdy byla hodně špatná…
@Phiriani divný mi to bylo, ale pže jsem v březnu měla ZT a teď veškerý příznaky pominuly, tak jsem to vzala jako fakt
Ahoj holky chci se jen zeptat jak to zvladate v praci?? Ja pracuji v supermarketu na pokladně a mám pocit že brzy zkolabuji..jsem tak strašně unavená že mám pocit že pulku smenyprospim…premyslim na tím že na týden nebo dva pujdu na neschopenku abych nabrala sílu…máte to někdo taky tak??
@Niky89 píše:
Ahoj holky chci se jen zeptat jak to zvladate v praci?? Ja pracuji v supermarketu na pokladně a mám pocit že brzy zkolabuji..jsem tak strašně unavená že mám pocit že pulku smenyprospim…premyslim na tím že na týden nebo dva pujdu na neschopenku abych nabrala sílu…máte to někdo taky tak??
To jsem se taky chtěla zeptat, jak to zvládáte, zda půjdete na PN nebo to zkusíme vydrzět. Já bych brala teď PN na 1.trimestr a pak klidně do porodu pracovala…ale nevím. Uvidíme, co řekne dr.
@Niky89 já jsem doma na mateřský a jinou, než kancelářskou práci bych určitě nezvládla.
Hurá hurá hurá! Tak dorazily výsledky a už mám hcg 4722 (v pondělí bylo 1523).
Tak můžu v klidu čekat na první návštěvu gynekologa ![]()
Myslíte, že už mám naději, že bude srdíčko? To už budu asi 6+5.