Těhotenství a koupání

543
1.8.17 11:08

Těhotenství a koupání

Ahoj holky, jak to děláte s koupáním v těhotenství? Já jsem ve 27. týdnu a je u nás přírodní koupaliště. Podle hygienické stanice je jakost vody výborná - tudíž vhodná ke koupání - značená modře. Jelikož je spoustu lidí ke koupání v přírodě v těhotenství velice skeptických, tak se ptám na váš názor. Podle mého bych se v takové vodě mohla s klidem koupat, ale červíček hlodá, jenže bych se tak ráda smočila…A co ty tampony do vody? Nějaké ty s tou vazelínou? Jsou nutné, nebo vůbec v těhotenství vhodné? Děkuji, R. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
287
1.8.17 11:12
@robatko23 píše:
Ahoj holky, jak to děláte s koupáním v těhotenství? Já jsem ve 27. týdnu a je u nás přírodní koupaliště. Podle hygienické stanice je jakost vody výborná - tudíž vhodná ke koupání - značená modře. Jelikož je spoustu lidí ke koupání v přírodě v těhotenství velice skeptických, tak se ptám na váš názor. Podle mého bych se v takové vodě mohla s klidem koupat, ale červíček hlodá, jenže bych se tak ráda smočila…A co ty tampony do vody? Nějaké ty s tou vazelínou? Jsou nutné, nebo vůbec v těhotenství vhodné? Děkuji, R. :palec:

Ahoj, tampony jsem nepoužívala. Jelikož jsem měla občas problémy se záněty cest, tak jsem se koupala jen u tchanovcu na zahradě, ale i kdybych neměla problémy asi bych raději já osobně vynechala přírodní koupaliště v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.8.17 11:14

Kamaradka neměla žádné problémy v těhu a koupala se i v přehradě. Nic se nestalo ale já osobně bych nešla měla bych z to strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
1.8.17 11:18

@robatko23 Jestli je ta voda takhle sledovaná, šla bych. Ale já koupání miluju a dokud jsem nebyla těhotná, běžně jsem lezla i do naprosto nesledovaných nazelenalých rybníků :lol: Nikdy mi nic nebylo. Tampony mi doktor nedoporučoval, prý jen vysušují, je to cizí těleso v pochvě - a stejně se ti nacucá vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
1.8.17 11:18

Ja si brala tampony ty do vody do aquaparku. Vzala bych je i to přírodního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.8.17 11:22

Koupu se celé léto, mám ještě dvě děti, s nimi člověk k vodě musí. A taky je to jediné místo, kde se ty vedra dají přežít. Je tedy pravda, že my jezdíme na koupák. Tampony jsem nikdy nepoužila a nepoužívám. Osobně bych do přírodního nelezla na konci těhotenství, bála bych se zavlečení nějaké infekce, kdy se to tam už všechno chystá k porodu, ale v dřívějších týdnech a pokud je to takhle sledované, tak asi ano. I když já radši ten chlor a průzračně modrou vodu, kde vidím na dno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
1.8.17 11:27

Já bych šla a vzala bych si radši ty tampony do vody…
začínám 31. týden a už radši jen bazén, ale kdyby nebylo zbytu, tak bych vlezla i do přírodního, kde vím, že je voda ok :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
1.8.17 11:27

18 tt a o vejkendu jsem se smočila na písáku :) měla sem asi 4× spodní díl plavek u sebe abych nebyla celou dobu v mokru a nenastdla :) a v pohodě plavat sem nešla byla studenější :lol: a do vody vlezu tím že skáču a teď to nejde :lol: tak po pupík namočit sedět na kraji a byla sem spokojená :) na sluníčku sem si břicho schovala a střídala jsem stín a sluníčky:) tak že asi záleží jak se na to cítíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.8.17 11:38

Mne rikal Dr, ze by vynechal koupaky, rybniky apod. Proste doma a nebo u babi na zahrade jo, jinak moc nechodit. Vydrzet to jde, nejsme preci tehotne 2 roky v kuse ;)

• Citovat
  • Upravit
21311
1.8.17 11:43

Nesla bych. Taky mne dr před koupanim v přírodě v těhotenství varoval. To, ze je voda vhodná ke koupání neznamená, ze je úplně čistá. Proste jen není více znečištěna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
1.8.17 11:46

Do prirodniho bych nesla…jsem ted 28tt a riskla sem bazen a dnes prubnu bazen u kamosky na zahrade. Ty tampony mi mudr nedoporucil, ze to muze napachat vic skody nez uzitku. Zalezi jak se citis a jak si nachylna. Ja kdyz vlezla do prirodniho koupaku, tak vzdycky hned neco lapla. Takze ja bych to ted v tehu urco neriskla :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.17 12:23

Taky bych do prirodniho nešla..ale ja bych tam uz asi nevlezla ani normalne..jinak v bazenu jsem byla jeste par hodin pred porodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.8.17 14:51

@shadowbabe Tak to řekni mým dvěma dětem. :lol: Že budou zavření se mnou doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí