Tloustnutí v těhotenství

1
31.7.17 20:18

Tloustnuti v tehu

Ahojky, než jsem otěhotněla, měla jsem na váze do 48 kg pri vysce 167 cm a po pravde jsem byla velky vychrtlo, nojo jenze ted sem ve 4. Mesici a mam 10 kilo na hore, dodavam ze před tim sem mohla jist cokoli a nepribrala sem ani pul deka, jim zhruba stejne, takze tomu vubec nerozumim. Jako je mi to jedno hlavne at se ma prcek dobre, jen me zajima jestli tu ma nekdo podobny problem nebo nekdo kdo to tak mel a jestli to potom porodu u miminka vybehal.. :mavam: :* :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.7.17 20:30

Ahoj, ja nejsem nijak extra hubena (177/62), ale v prvnim tehotenstvi to na zacatku taky letelo raketove nahoru. Za 4 mesice asi 7kg. Celkove je nabrala asi 17kg. Diky kojeni bylo vse do 2-3 mesicu pryc, byla jsem hubena. Ted jsem znovu tehotna, nakonci prvniho trimestru, mam uz velky bricho (jako jine v patem mesici), nahore asi 2-3 kg a pribirani vubec neresim. Kdyz nemas k tllustce sklony a jis stejne nebo z duvodu velkeho hladu, tak podle me sance, ze by se Ti zmenil typ postavy, je minimalni. Alice

• Citovat
  • Upravit
14927
31.7.17 20:31

Ahoj tak ja jsem nikdy hubena nebyla ale u starsi dcery jsem pribrala 28 kg a nez jsem schodila jedine kg tak.jsem opet otehotnela (3 a pul mesice od porodu )
S mladsi dcerou jsem pribrala jen 5 kg hh ale i tak mi to zustalo a ted s tim bojuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
31.7.17 20:31

.

Příspěvek upraven 30.05.20 v 18:31

• Citovat
  • Upravit
24798
31.7.17 20:33

Jsem hubená, u obou těhotenství nabráno tak 16-17kg a do roka zas všechno pryč. A to jsem se spíš snažila, aby mi něco zůstalo :lol:. Ale obě děti min. do toho roka kojené, druhé o něco déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
31.7.17 20:33
@QueSi píše:
kdo to tak mel a jestli to potom porodu u miminka vybehal.. :mavam: :* :oops:

To myslíš, že všechny matky jsou tlusté bečky? :nevim: Rozhlédni se proboha kolem sebe :nevim: Já potkávám hodně holek s kočárky, kterým by postavu záviděly i šestnáctky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
31.7.17 20:41

První jsem začínala s 53 a končila 67kg teď jsem začínala se 54kg a jsem ve 4m a zatím nahoře nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
31.7.17 20:44

Já u obou dětí přibrala 20kg a u obou po 6nedělí jen kilo dvě navíc. Ale stejně jsem pak nabrala, spíš stravou, stresem a nevyspáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
31.7.17 20:48

Ja taky nabrala 10kg v prubehu prvnich 4 mesicu a pak uz se to zastavilo a neslo to nahoru tak rychle. Ted jsem 37 tyden a mam nahore celkem 14 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.7.17 20:51

Já jsem taky hubeňour, čekám třetí dítě, mám měsíc do porodu. U prvních dvou jsem přibrala úplně stejně a teď to nebude jinak. :mrgreen: A to mám prosím pěkně teď cukrovku a jsem na dietě. Prý se tolik nepřibírá, ehm. :lol: O shazování kil nemám strach, jde to samo. U prvního dítěte během měsíce 16 kg dole, u druhého dokonce všech 20 kg. Já mám potom po porodu opačný problém. Hubnu vesele dál. Po dětech zhubnu víc, než jsem při nich přibrala. Z nabraných 20 kg je potom třeba -28-30 kg, takže mám pak klidně 45 kg na 170 cm :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.7.17 21:09

@QueSi : cim nizsi BMI, tim vetsi vahovy prirustek je v tehotenstvi „normalni.“ Kdyz jsem byla tehotna, dostala jsem v poradne I tabulku, ale uz ji nemam…ja mam BMI nekde pri horni hranici normalu a bylo tam tusim14-16kg, pri nizsim BMI muzes klidne nabrat 18-20. Tehotenstvi a pece o novorozene je energeticky hodne narocna cinnost, telo neni blbe a zasobuje se ;)
Jinak ja osobe mela po prvnim postaveni na vahu od porodu (coz mi trvalo tusim tak 2-3 mesice :D ) nahore pouze 3kg, aniz bych delala cokoliv specialniho, takze klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
31.7.17 21:17

Mela jsem 170 cm a 49 kilo, pribirat jsem zacala v 5 mesici, jsem v 39 tt a 64 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
31.7.17 21:28
@QueSi píše:
Ahojky, než jsem otěhotněla, měla jsem na váze do 48 kg pri vysce 167 cm a po pravde jsem byla velky vychrtlo, nojo jenze ted sem ve 4. Mesici a mam 10 kilo na hore, dodavam ze před tim sem mohla jist cokoli a nepribrala sem ani pul deka, jim zhruba stejne, takze tomu vubec nerozumim. Jako je mi to jedno hlavne at se ma prcek dobre, jen me zajima jestli tu ma nekdo podobny problem nebo nekdo kdo to tak mel a jestli to potom porodu u miminka vybehal.. :mavam: :* :oops:

Já otěhotněla s 48 kg, ale na 175 cm. Během prvních 3 měsíců jsem přibrala 6 kg. Pořád jsem jen jedla, ikdyž mi bylo blbě. Do porodnice jsem se vykrmila na 65 kg, z porodnice šla s 57 a za 4 měsíce zase 52 kg. Kojila jsem, cpala se čokoládou a stejně váha letěla dolů. Hubená jsem pořád, i teď po 5 letech mám 53 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
31.7.17 21:48

@QueSi ono to pribirani je děsně individuální…ja např za první těhotenství nabrala +10 kg, a z porodnice jsem odchazela -2kg oproti původní váze. Kamarádka nabrala asi 20 kg, po porodu ji zůstalo nahoře sotva 5kg…další kamarádka po porodu hubla tak strašně moc, bez jakékoli snahy, ze to musela resit s doktorem - a prý za to u ni mohlo kojeni. Užívej si těhotenství a vahu proste neřeš, pokud se stravujes normálně tak to stejne nemáš jak ovlivnit…

• Citovat
  • Upravit
3441
31.7.17 21:52

Já jsem přibrala 17kg v 1. těh. a 18 kg ve 2. těh. Zatím mi i přes zdravou stravu a cvičení zůstalo 6 kg dohromady po obou dětech. Nějak zvlášť mě to netrápí. Spíš si dej pozor, ať nedáš víc jak 20 kg cca. Pak už dost trpí kůže a má větší sklon k tvorbě strií. Chtělo by to zdravější stravu a více pohybu (procházek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí