Necítím nic k dítěti v bříšku

Anonymní
31.7.17 09:05

Necítím nic k dítěti v bříšku

Ahoj holky, mám takový problém. Jsem v sedmém měsíci těhotenství a k miminku v bříšku prostě nic necítím, nemůžu říct, že bych ho měla ráda ani že bych se na něj těšila. :,( Ani když mě kopne, prostě nic. Celé těhotenství mě provází střídavě radost a smutek z toho, že budeme tři. Mám stavy čistého štěstí ale i hrozné beznaděje. Bojím se, že miminko po porodu nedokážu milovat. Měla jste to některá taky tak a nakonec miminko moc milujete? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
31.7.17 09:07

Jasan ja 8) u obou dětí. Dokud nebyli na světe, tak nic a i pak mi chvíli trvalo si k nim najít cestu. Neboj, nejsme všechny zamilované do potomků od pozitivního testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.17 09:08

Já to měla dost podobně a své děťátko miluji nadevše :-) myslím, že už jenom to, že se bojíte a řešíte to ukazuje, že budete skvělá milující maminka. Ať se Vám daří a vše dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
268
31.7.17 09:11

Nikdy jsem nerozmlouvala a nehladila si láskyplně břicho :nevim: dokud se nenarodil, žádná velká láska to nebyla. Neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
31.7.17 09:12

Než mi začalo růst břicho, tak jsem ani nevnímala, že jsem těhotná. Teda, vnímala jsem jak je mi hrozně zle a celé těhotenství mě pěkně otravovalo. Teď s bříškem už je to trochu lepší, na miminko se těším, ale že bych zářila stoprocentní láskou…to asi taky ne. Vnímám, kolik toho musím ještě stihnout, než porodím, protože pak si neškrtnu. Takže samé starosti. Ale nikdy jsem nepochybovala o tom, že až se miminko narodí, budu ho milova víc než cokoliv na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.7.17 09:13

Jasně. Já taky neoplývám projevy lásky ke svému pupku. Břichu nezpívám, nemluvím na něj. Dokud není narozené, jako by nebylo. Dítko se pro mě stává „hmatné“ právě tím porodem a i tak necítím nějaké vlny lásky hned od začátku. Přichází to postupně. Jsem těhotná potřetí, doma už dvě děti mám a měla jsem to tak pokaždé. Své děti miluji a dýchala bych za ně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.7.17 09:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takový problém. Jsem v sedmém měsíci těhotenství a k miminku v bříšku prostě nic necítím, nemůžu říct, že bych ho měla ráda ani že bych se na něj těšila. :,( Ani když mě kopne, prostě nic. Celé těhotenství mě provází střídavě radost a smutek z toho, že budeme tři. Mám stavy čistého štěstí ale i hrozné beznaděje. Bojím se, že miminko po porodu nedokážu milovat. Měla jste to některá taky tak a nakonec miminko moc milujete? :(

Já jsem necítila lásku ani když se narodilo. Jen ŠÍLENOU hrůzu, že se jí něco stane, že to nezvládnu.

Postupně ta hrůza slábla a uvolňovala prostor lásce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
31.7.17 09:19

Taky jsem to tak mela. žádný šišlání k břichu, žádný promlouvani, čtení nahlas apod. Ani po porodu nepřišla ta „bezpodmínečná láska“, ze by to se mnou zamavalo. Upřímně musím přiznat, ze ačkoliv jsem starší mela na hlídání u našich poprvé na noc kolem 3 měsíce tak stýskat se mi začalo az tak v roce. Tim nechci říct, že jsem ji neměla rada, ale ta láska roste s časem (tedy aspoň u me to tak bylo) ted už u obou mužů říct ze je to ta bezpodmínečná láska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
31.7.17 09:27

Je, sem celkem rada za tuhle diskuzi, prisla sem si jak nejaka obluda, kdyz mi malou ukazali po porodu, tak sem citila všemožné pocity, ale ze by to byla čistá laska to určitě ne a ještě mi prolitlo hlavou jak je ošklivá :(,ale každý den, to bylo silnější. Je to láska mého zivota a samozřejmě to nejkrásnější mimco na celem světě :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
31.7.17 09:37

To přijde :-) Pamatuju si, jak jsem po porodu hleděla, že ono je to fakt dítě :-D A pak postupem času jsem ho měla čím dál raději a pak se pro mě stal tím nejdůležitějším človíčkem :-) Teď když čekám druhé, je to trochu podobné, protože jsme si zatím nevytvořili vztah, neznám ho, ale vím, že ta láska bude stejná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 09:37

Já si myslím, že cítíš… přeci strach, štěstí, střídá se to. Podle mě je to cesta neznámá a nevíš do čeho jdeš a to je podle mě to správné. Nebudeš nic čekat a nakonec Tě to překvapí.
Já děti začala mít ráda spíše až v pozdějším věku 4 a 6,5 let. - holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.7.17 09:38

Ten kult vseobjimaciho mateřství je fakt na hlavu. Pak tady vznikají takové diskuze. Jak je možné milovat něco tak abstraktního, něco co ještě člověk neviděl a nedržel v ruce. Já nemám ani žádnou fotku z UTZ, nic mi to neříká.
To přišlo až po porodu a postupně.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
31.7.17 09:40
@Míša 95 píše:
Je, sem celkem rada za tuhle diskuzi, prisla sem si jak nejaka obluda, kdyz mi malou ukazali po porodu, tak sem citila všemožné pocity, ale ze by to byla čistá laska to určitě ne a ještě mi prolitlo hlavou jak je ošklivá :(,ale každý den, to bylo silnější. Je to láska mého zivota a samozřejmě to nejkrásnější mimco na celem světě :) :srdce:

Taky mi přišlo moje dítě docela nehezké :D pak se to měnilo a teď je nejhezčí :mrgreen:
Ale mně přijde ošklivé většina mimin, jsou pomackane po porodu, moje bylo i modro fialové. Pak žluté. Žádná krása

• Citovat
  • Upravit
31.7.17 09:46

Ja jsem ve 30. tydnu a pripadam si spis tlusta nez tehotna a rozhodne s miminkem nijak nemluvim :D Jednou jsem to zkousela na popud nekoho a bylo mi trapne a nevedela jsem jak. Proste to nemam instintikvne dane.
O dite jsme se snazili 3 roky takze je planovane. Presto ale stale nic necitim a ani si nepredstavuji co to je, nechci videt 3d ultrazvuk s oblicejem, nezajima me co je za pohlavi. Jsem tomu takova otupela.
Taky mam trosku obavy jestli budu mit ten spravny „bond“.
ale veirm ze to bude ok, jak to priroda zaridila.
neboj se, uvolni se a chovej se tak, jak je ti prijemne a nenut se do niceho.
Nejsi divna :)
Preju hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.17 09:57

Neboj, bude to v pohodě, každá to má jinak :-) Někdo o těhotenství ani neví a někdo má prostě k dítěti city od početí. Nic z toho není špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí