Těhotenství a saponáty

Anonymní
16.8.15 14:38

Těhotenství a saponáty

Zdravím dámy, předem se omlouvám za anonymitu.

Jsem poprvé těhotná - 5. týden. A tam mám logicky strach z plno věcí, jelikož je to pro mě neznámé. Jen by mě zajímalo, jak jste to měly s úklidem? Jasný, uklízet budu :pankac:, ale třeba byla jsem zvyklá vysavovat celou koupelnu, v kuchyni dělat s cifem…a přítel se mě zeptal, zda to nevadí. A já nevím :nevim: přeci jen to jsou celkem smrádky a nejsem si jistá, jestli to na začátku těhu je vhodné čichat? Jestli to nevyměnit za klasickej Jar?
Děkuji za odpovědi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
16.8.15 14:46
@Anonymní píše:
Zdravím dámy, předem se omlouvám za anonymitu.Jsem poprvé těhotná - 5. týden. A tam mám logicky strach z plno věcí, jelikož je to pro mě neznámé. Jen by mě zajímalo, jak jste to měly s úklidem? Jasný, uklízet budu :pankac:, ale třeba byla jsem zvyklá vysavovat celou koupelnu, v kuchyni dělat s cifem…a přítel se mě zeptal, zda to nevadí. A já nevím :nevim: přeci jen to jsou celkem smrádky a nejsem si jistá, jestli to na začátku těhu je vhodné čichat? Jestli to nevyměnit za klasickej Jar?
Děkuji za odpovědi. :kytka:

Vyměň to za ekologické prostředky, nejen kvůli těhotenství… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
16.8.15 14:47

Dle mého názoru to není dobré čuchat ani mimo těhotenství, pokud má přítel strach jestli to neublíží dítěti ať ti s úklidem pomáhá, myslím že po porodu budeš ráda že si navykl ti pomáhat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.8.15 14:49

Nějak nevidím důvod k panice, pokud to teda rovnou nepiješ… Jsi pátý týden, to to embrio ani zdaleka není s tebou spojené, být tebou spíš se soustředím na vývoj plodu v těle matky a studuju, at´víš, než řeším hloupostě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
16.8.15 14:56

Desinfikuje i ocet a jsou různý octový čištiče, nebo ekoalternativy a nejsou zas tak drahé(dm, rossmann)… a to nejen pro případ těhotenství… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
16.8.15 15:13

Používám vše, nic jsem neměnila. Savo využívám tak jednou týdně, jinak denně nádobí, občas tekutý písek. Jelikož jsou vedra a jsem 32.tt myju vše na etapy, takže mezitím i odpočívám a nabírám lepší vzduch :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
16.8.15 15:18

Ja uklizim koupenu octem:D a piskem na mytí koupelny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
16.8.15 15:32

Pouzivala jsem vsechno jako normalne akorat to savo jsem teda dost omezila a snazila se to nevdechovat jinak cif a podobne myslim neublizi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.8.15 15:33

Tak já používám Frosch a ocet, nebo octový čistič od Frosche, takže mě by těhotenství nezaskočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.8.15 15:34

Neres to ;) pokud to necichas denne a v cifu se nemachas hodiny, tak bud klidna. V dnesni dobe bys nemohla ani dychat, abys do sebe nedostala nejakou srajdu. Uzivej si tehotenstvi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ferret
16.8.15 16:53

Používala jsem vše, jak jsem zvyklá, i Savo, jen jsem důkladně větrala. Pokud bydlíš někde ve městě, tak jedna procházka venku je horší než úklid Savem. Spousta těhotných chodí nadšeně plavat do veřejných bazénů a tam se těch sloučenin chlóru asi taky dost nadýchá…

• Citovat
  • Upravit
12272
16.8.15 17:29
@ferret píše:
Používala jsem vše, jak jsem zvyklá, i Savo, jen jsem důkladně větrala. Pokud bydlíš někde ve městě, tak jedna procházka venku je horší než úklid Savem. Spousta těhotných chodí nadšeně plavat do veřejných bazénů a tam se těch sloučenin chlóru asi taky dost nadýchá…

To je sice fakt, ale ono se to všechno nasčítává. Takže tyhle argumenty já tedy osobně neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
17.8.15 11:40
@tiffany píše:
To je sice fakt, ale ono se to všechno nasčítává. Takže tyhle argumenty já tedy osobně neberu.

V dnešní době se těhule pořád něčeho bojí. Částečně to chápu, ale není jednodušší dát na selskej rozum, než se pitvat vším, co můžu a nemůžu? Od dýchání vzduchu a něčeho, přes polohy na spaní, jídlo, pití. Se divím na druhou stranu, že ještě není taková encyklopedie Co a jak dělat a nedělat v těhotenství? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí